0

LG G2 mini Dual D618 گوشی موبایل ال جی جی 2 مینی دو سیم کارت دی 618

 
lpln110
lpln110
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : دی 1393 
تعداد پست ها : 153
محل سکونت : اصفهان

LG G2 mini Dual D618 گوشی موبایل ال جی جی 2 مینی دو سیم کارت دی 618

مقدمه

ال جی دقیقا مشابه سایر برندها، جی2 مینی را برای افرادی که توان خرید نسخه‌ی اصلی این گوشی را نداشته‌اند و یا برای آن دسته از افرادی که به دنبال گوشی جمع و جورتری بوده‌اند تولید کرده است. به هر حال جی2 مینی نسبت به جی2، ارزش خرید بسیار بیشتری دارد و از برادر بزرگ‌تر خود، به شدت مقرون به صرف‌تر می‌باشد. ال‌جی جی2 مینی دارای یک صفحه نمایش بزرگ 4.7 اینچی با رزولوشن 960 در 540 پیکسل می‌باشد. وظیفه‌ی پردازش در جی2 مینی را، پردازنده‌ی چهار هسته ای Cortex A7 بر عهده دارد که می‌تواند با سرعت 1.2 گیگاهرتز دستورات را پردازش نماید. دوربین این گوشی به 8 مگاپیکسل رسیده است که قابلیت فیلم‌برداری با کیفیت FullHD را نیز دارد. در نهایت یک باتری 2440 میلی آمپر ساعتی برای این گوشی در نظر گرفته شده است. با همین نگاه جزیی مطمئنا شما هم متوجه این قضیه شده‌اید که ال‌جی برای مقرون به صرفه تر شدن جی2 مینی، اکثر ویژگی‌های اصلی آن را نسبت به جی 2 کاهش داده است. دقیقا همان کاری که سامسونگ در S4 mini انجام داد.
    

طراحی و ساخت

ال‌جی جی2 مینی کاملا از پلاستیک ساخته شده است؛ پلاستیک مرغوبی که نگاه هر کاربری را به خود جلب می‌نماید. ما این جنس پلاستیک را در محصول دیگر ال‌جی یعنی ال‌جی ال70 دیده بودیم که دارای پنلی بافت دار بوده و کاملا حس رضایت بخشی را به کاربر منتقل می‌کند. درست است که جنس بدنه‌ی جی2 مینی به خوبی نسخه‌ی کوچک شده گوشی Z1 نیست؛ اما کافی است به تفاوت قیمت این دو گوشی زوم شوید تا متوجه جنس بدنه‌ی بهتر سونی Z1 Compact شوید. من حیث المجموع، جی2 مینی نسبت به قیمتی که دارد، جنس بدنه‌ی خوبی را به همراه دارد و ما این قول را به شما می‌دهیم که از جنس بدنه‌ی آن، هرگز ناامید نخواهید شد. حال به ابعاد و اندازه‌ی این میان رده می‌پردازیم. جی2 مینی دارای 129.6 میلی متر طول، 66 میلی متر عرض و 9.8 میلی متر ضخامت دارد. ال‌جی برای این گوشی حاشیه‌ی کمی در نظر گرفته که سبب شده طول این دستگاه اندکی کمتر از گوشی‌های دیگر 4.7 اینچی به نظر رسد. همچنین این حاشیه‌ی کم سبب شده تا یک زیبایی خاصی به این گوشی ببخشد و آن را تبدیل به یک گوشی شیک و با کلاس نماید. همان طور که گفته شد جی2 مینی دارای یک صفحه نمایش 4.7 اینچی است که این اندازه برای گوشی با پسوند مینی کمی عجیب و غریب به نظر می‌رسد. اما با توجه به اینکه برادر بزرگ‌تر این گوشی 5.2 اینچ اندازه دارد، کمی هضم این اندازه‌ی بزرگ، برایمان آسان‌تر می‌شود. این کاهش سایز در صفحه نمایش جی2 مینی سبب شده تا استفاده و تایپ با این گوشی با یک دست، به کاری آسان تبدیل شود.


دکمه های پاور/ قفل صفحه نمایش و تغییر صدا در جی2 مینی درست مانند جی2 در قاب پشتی این گوشی و در زیر دوربین تعبیه شده است. درست همان حسی که با این دکمه ها در جی2 داشتیم؛ در جی2 مینی هم همان حس را تجربه کردیم. اما اگر برای اولین باری است که با این نوع گوشی‌های ال‌جی کار می‌کنید، استفاده از این دکمه ها کمی برایتان سخت خواهد بود و ممکن است مدتی طول بکشد تا با محل قرار گیری این دکمه ها مأنوس شوید. اما این تمام مشکل ما با محل قرارگیری این دکمه ها نبود. اگر پس از مدتی، با گوشی غیر از جی2 مینی کار کنید، به مشکل برخواهید خورد؛ چرا که انگشتانتان پیش از این به همان سبک سابق عادت کرده بود و باز مدتی طول خواهد کشید تا خود را به سبک معمول قرارگیری دکمه های پاور و تغییر صدا، هماهنگ کنید. اما ال‌جی برای این کار خود، دلیلی منطقی داشته آن هم اینکه انگشت اشاره کاربر به طور طبیعی در حین مکالمه در پشت قاب پشتی و در زیر لنز دوربین قرار می‌گیرد؛ لذا ال‌جی این طور گماشته است که بهترین جایگاه برای دکمه های پاور و تغییر صدا زیر لنز دوربین است و مابقی شرکت‌ها که این دکمه ها را در لبه های سمت راست و یا چپ گوشی طراحی می‌کنند، اشتباه می‌کنند!

در سمت چپ لنز دوربین این گوشی، فلاش LED قرار دارد که می‌تواند همراه خوبی برای عکاسی در محیط‌های تاریک باشد. در پایین این قاب، لوگو و برند ال جی وجود دارد که به زیبایی هرچه تمام‌تر می‌درخشد.

طبق معمول، لبه‌ی بالایی میزبان جک 3.5 میلی متری است. در کنار این جک میکروفون گوشی دیده می‌شود. کمی آن طرف تر حسگر مادون قرمز یا همان سنسور IR به چشم می‌خورد. این سنسور کمک می‌کند تا گوشیتان به یک ریموت کنترل تبدیل شود و بتوانید دستگاه هایی مانند تلویزیون، ست آپ باکس، DVD پلیر و بلوری پلیر (با برندهای گوناگون) را تنها از طریق تلفن همراهتان کنترل نمایید.

در مرکز لبه‌ی پایینی این گوشی، درگاه microUSB قرار دارد و در دو طرف آن اسپیکرهای این گوشی تعبیه شده است.
 


بالطبع با قرار گیری دکمه های پاور/ قفل صفحه نمایش و تغییر صدا در قاب پشتی، لبه های سمت راست و چپ این گوشی خالی مانده است و میزبان هیچ دکمه و درگاهی نیستند.


 

صفحه نمایشال‌جی جی2 مینی دارای یک صفحه نمایش بزرگ 4.7 اینچی از نوع IPS است که وضوح تصویری برابر با 960 در 540 پیکسل را ارائه می‌دهد. این مقدار وضوح تصویر سبب شده تا این گوشی تراکم پیکسلی نسبتا پایین 234ppi را داشته باشد. به هر حال ما فکر نمی‌کنیم که انتظار یک صفحه نمایش با رزولوشن 720 در 1280 پیکسل از یک گوشی میان رده زیاد باشد. پس بهتر بود ال‌جی برای بهتر جلوه شدن اولین گوشی مینی خود، از یک نمایشگر HD استفاده می‌کرد. اما باید این را هم بگوییم که این نمایشگر کیفیت خوبی در استفاده‌ی روزمره از خود نشان می‌دهد و از کار با آن لذت خواهید برد. از دیگر نقاط مثبت صفحه نمایش این گوشی می‌توان به صفحه‌ی روشن آن اشاره کرد. صفحه نمایش این دستگاه آنقدر روشن است که به راحتی می‌توانید در محیط داخل و در زیر نور مستقیم چراغ، به راحتی با آن کار کنید. روشنایی این پنل در زیر تابش مستقیم آفتاب، بیشتر مشهود خواهد بود. در این حالت جزئیات عکس‌ها و متون، به خوبی دیده می‌شوند. زاویه‌ی دید این صفحه نمایش نیز مناسب می‌باشد و در طول بازی هایی که نیاز به تماشای صفحه از زوایای گوناگون دارید، به مشکل خاصی با آن بر نخواهید خورد. در مجموع اگر بخواهیم به طور سخت‌گیرانه، ایرادی از صفحه نمایش این گوشی پیدا کنیم، مربوط به رزولوشن پایین این میان رده می‌باشد.  


 

دوربینکیفیت دوربین این گوشی هم مانند سایر قسمت‌های دیگر آن، نسبت به جی2 کاهش پیدا کرده است و از 13 به 8 مگاپیکسل تنزل پیدا کرده است. این دوربین قادر است تا حداکثر اندازه‌ی 3264 در 2448 پیکسل تصاویر را ثبت نماید. همچنین می‌توانید با دوربین این گوشی به فیلم‌برداری با ابعاد 1080 در 1920 پیکسل معادل با کیفیت FullHD و با سرعت 30 فریم بر ثانیه بپردازید. اما متاسفانه حالت فیلم‌برداری با کیفیت 720p و سرعت 120 فریم بر ثانیه برای دوربین این گوشی وجود ندارد که آن هم به خاطر استفاده از چیپ اسنپدراگون 400 می‌باشد. یک فلاش LED دوربین اصلی این گوشی را همراهی می‌کند تا بتوانید عکس‌های بهتری را در محیط‌های تیره و تار بیندازید. در بالای صفحه نمایش این گوشی نیز، دوربین ثانویه آن تعبیه شده که کیفیتی برابر با 1.3 پیکسل دارد. همچنین این دوربین قادر است با کیفیت 720p فیلم برداری کند و همراه خوبی برای مکالمات تصویری شما باشد. در مورد کیفیت عکس‌های گرفته شده با دوربین اصلی این گوشی باید بگوییم که بسیار با کیفیت هستند و میزان نویز تصاویر نیز بسیار کم می‌باشند. در تجربه‌ی شخصی با دوربین این گوشی، از عملکرد آن بسیار راضی بودیم؛ چرا که جزئیات تصویر به خوبی واضح بودند. در مجموع می‌توان عملکرد دوربین این گوشی را نسبت به سایر رقبا، عالی ارزیابی کرد و آن را بزرگ‌ترین برتری جی2 مینی عنوان کرد.

امکانات نرم افزاری دوربین این گوشی نسبت به جی تغییر زیادی نکرده است و رابط کاربری آن به همان گونه‌ی قدیمی حفظ شده است.

همچنین حالت‌های مختلفی برای این دوربین در نظر گرفته شده است. از این میان می‌توان به حالت‌های Normal، HDR، Panorama، Continuous Shot، Beauty Shot، Sports و Time Catch Shot اشاره نمود.

سخت افزار

ال جی به جای استفاده از چیپ ست Snapdragon 800 که پیش از این در جی2 استفاده کرده بود، از چیپ میان رده Snapdragon 400 در جی2 مینی استفاده نموده است. همچنین پردازنده‌ی این گوشی از 4 هسته و سرعت 2.26 گیگاهرتز به 4 هسته و سرعت 1.2 گیگاهرتز تقلیل یافته است. اما پردازنده‌ی Cortex A7 این گوشی به خوبی از پس برنامه ها و بازی‌های متوسط بر می‌آید. پردازنده‌ی قدرتمند این گوشی در کنار سیستم عامل به روز آن می‌تواند تجربه‌ی زایدالوصفی را به کاربر منتقل نماید. بر روی چیپ اصلی این گوشی، یک چیپ گرافیکی Adreno 305 و رم یک گیگابایتی قرار گرفته است که همه‌ی این‌ها می‌توانند عملکرد خوبی را برای کاربران به همراه آورد. اما از سویی دیگر، این کاهش قدرت در جی2 مینی سبب شده تا برنامه ها و بازی‌های سنگین به خوبی نسخه‌ی اصلی در این گوشی اجرا نشود و با کمی لگ و کندی روبرو شود. به طوری اگر شما گیمر حرفه ای هستید و علاقه‌ی زیادی به بازی‌های سه بعدی (3D) دارید، این گوشی، هرگز برای شما مناسب نخواهد بود. اما در استفاده‌ی روزمره و کارهای سبک با این گوشی به هیچ مشکل خاصی با آن بر نخواهید خورد. به طور مثال صفحه‌ی منوی برنامه ها به سرعت عوض می‌شوند، برنامه های در حال اجرا به وسیله‌ی قابلیت مالتی تسکینگ به راحتی و بدون هیچ کندی عوض می‌شوند. باید بگوییم که در مدتی که با این گوشی کار کردیم، نهایت لذت را از عملکرد این گوشی بردیم. ال‌جی جی2 مینی بر خلاف برادر بزرگ‌تر خود، از درگاه microSD بهره می‌برد و به وسیله‌ی آن می‌توانید تا 32 گیگابایت حافظه‌ی گوشی را افزایش دهید. البته ال‌جی، این امکان را نیز در پرچم‌دار جدید خود یعنی جی3 قرار داده که بسیاری از کاربران را از این بابت خوشحال نموده است. حافظه‌ی داخلی این گوشی مانند میان رده‌ی دیگر ال‌جی، یعنی ال90، هشت گیگابایت است. در واقع این مقدار حافظه‌ی داخلی به وفور در گوشی‌های میان رده دیده می‌شود که با وجود شیار microSD دیگر جای هیچ نگرانی بابت حافظه در این گوشی وجود ندارد. ال‌جی، جی2 مینی را در دو مدل مختلف طراحی و روانه‌ی بازار کرده است. تنها تفاوت این دو مدل در تعداد سیم کارت آن‌ها می‌باشد. اما این مدل از دو سیم کارت به طور همزمان پشتیبانی می‌کند و به وسیله‌ی این قابلیت می‌توانید مکالمات کاریتان را از مکالمات شخصیتان تفکیک نمایید.

نرم افزار

یکی از نقاط مثبتی که گوشی‌های میان رده‌ی ال‌جی را از سایر گوشی میان رده ای دیگر بازار تفکیک می‌کند و برتری این گوشی‌ها را به رخ رقبا می‌کشاند، استفاده از جدیدترین نسخه‌ی سیستم عامل شرکت گوگل می‌باشد. ال‌جی جی2 مینی از اندروید نسخه‌ی 4.4.2 یا همان کیت کت بهره می‌برد. استفاده از این نسخه سیستم عامل سبب شده تا کاربران حی تجربه‌ی یک گوشی به روزی را داشته باشند؛ به خصوص آنکه جی2 هنوز از اندروید جلی بین بهره می‌برد.

همان طور که پیداست در لبه پایینی جی2 مینی، دکمه‌ی فیزیکی‌ای یافت نمی‌شود و فقط حاشیه‌ی سفیدی وجود دارد که نام و برند ال جی در مرکز آن می‌درخشد. اما به مانند برادر بزرگ‌تر خود به جای دکمه های فیزیکی، از دکمه های لمسی که بر روی صفحه‌ی نمایش می‌باشند، بهره می‌برد. همچنین می‌توانید ترتیب این گزین های لمسی را بنا به سلیقه‌ی شخصی خود مرتب نمایید. گفتنی است که در مدل دو سیم کارته ی این گوشی، گزینه‌ی چهارمی به نام SIM Switch وجود دارد که امکان تغییر وضعیت سیم کارت به کاربر را می‌دهد.
ال‌جی برای این مینی بزرگ، امکانات نرم افزاری و برنامه های خوبی قرار داده است. نخستین و چشمگیرترین ویژگی این گوشی که از جی2 الهام گرفته است، قابلیت ناک کد (Knock Code) است. به وسیله‌ی این ویژگی می‌توانید تنها با زدن دو تا هشت ضربه، در چهار ربع مختلف از صفحه نمایش گوشی، قفل صفحه را باز نمایید. در این حالت صفحه نمایش به چهار قسمت مساوی تقسیم شده و کاربر می‌تواند با زدن همان ترتیب ضربه هایی که برای گوشی تعریف کرده است، قفل صفحه نمایش را آنلاک نماید. طبق تعریفی که خود گوشی کرده است، می‌توانید از دو تا 8 ضربه استفاده نمایید. هرچه تعداد ضربات بیشتر باشد، امنیت گوشی شما هم بالاتر خواهد رفت. به واقع ال‌جی را از دو جنبه باید ستود. یکی بابت چنین نوآوری‌ای و دیگری بابت استفاده از این قابلیت در این گوشی میان رده. یکی دیگر از ویژگی‌های جالب این گوشی، قابلیت دابل ناک (Double Knock) است که پیش از این در پرچم‌دار سال 2013 این کمپانی و برای نخستین بار دیده بودیم. با فعال کردن این ویژگی می‌توانید تنها با دو بار ضربه بر روی صفحه‌ی گوشی و در حالتی که صفحه خاموش است، آن را بیدار نماید. عکس این قضیه هم نیز صادق است. با دو بار ضربه بروی صفحه‌ی گوشی زمانی که در صفحه‌ی «لاک اسکرین» و یا «هوم اسکرین» هستید، می‌توانید صفحه را قفل نمایید. همچنین در هر برنامه و یا قسمتی از گوشی که باشید، می‌توانید با دو ضربه بر روی نوار بالایی صفحه نمایش، آن را قفل نمایید.

از دیگر امکانات این گوشی، می‌توان به قابلیت Smart Screen یا صفحه هوشمند اشاره کرد. در این حالت، تا زمانی که چهره‌ی کاربر توسط تلفن شناسایی شود، صفحه نمایش روشن خواهد ماند. اما باید توجه داشت که ممکن است قابلیت صفحه‌ی هوشمند در هنگامی که تلفن در مکان تاریک یا در مقابل منبع نور زیاد قرار دارد و یا اینکه هنگامی که دوربین جلو توسط برنامه‌ی دیگری در حال استفاده است، کار نکند.

دیگر ویژگی نه چندان جدید این گوشی Smart Video یا ویدئوی هوشمند نام دارد. به وسیله‌ی این ویژگی می‌توانید تنها با برگرداندن سر خود به طرفی دیگر، به طوری که دوربین نتواند چهره‌ی شما را شناسایی کند، ویدئوی در حال تماشا را متوقف کنید. البته باید در نظر داشت که این ویژگی زمانی به خوبی کار می‌کند که شرایط نوری برای این قابلیت مهیا باشد؛ یعنی نه آنقدر نور کم باشد که دوربین نتواند چهره‌ی شما را تشخیص دهد؛ و نه اینکه شدت نور آنقدر زیاد باشد که دوربین از شناسایی چهره‌ی شما قاصر باشد. علاوه بر این، این قابلیت تنها و تنها بر روی پلیر خود ال‌جی کار می‌کند و با پلیری غیر از آن کار نخواهد کرد. همچنین دوربین در این حالت باید به خوبی چهره شما را تشخیص دهد؛ در غیر این صورت این قابلیت برای شما کار نخواهد کرد. با حفظ این شرایط می‌توانید از این دو قابلیتی که توضیح داده شد، در جی2 مینی استفاده نمایید. قابلیتی که هیچ حس ابتکار در آن نهفته نشده است؛ چرا که کاربران این نوع قابلیت‌ها را در گوشی‌های سامسونگ دیده بودند.



قابلیت Guest mode که در جی2 نمایان شده بود، در این گوشی هم آورده شده است. این حالت این اجازه را به شما می‌دهد تا به راحتی و بدون هیچ دغدغه ای گوشی خود را در اختیار افراد دیگر از جمله کودکان قرار دهید و گوشیتان را با آن‌ها به اشتراک گذارید.
اما دیگر مشخصه‌ی این گوشی که هوشمندی خود را به رخ رقیبان می‌کشد، قابلیت بی صدا کردن تماس‌های ورودی از طریق برگرداندن گوشی و متوقف کردن ویدئوها و آلارم ها به همین طریق می‌باشد. بدین معنا که اگر شخصی به شما تماس گیرد و بخواهید بلافاصله آن را بی صدا کنید، کافی است تا تلفن خود را به رو بخوابانید. همچنین از همین طریق مشابه می‌توانید ویدئویی که در حال تماشای آن هستید، متوقف و یا زنگ بیدار باش خود را خاموش نمایید. در مجموع می‌توان گفت که قابلیت‌های نرم افزاری جی2 مینی چیزی کمتر از برادر بزرگ‌تر خود ندارد و می‌توان ویژگی نرم افزاری این دو گوشی را کم و بیش یکسان ارزیابی نمود.

 

باترییکی از رقیبان جدی جی2 مینی که آن را به شدت تهدید می‌نماید، ال‌جی ال 90 می‌باشد. این دو گوشی بسیار شبیه هم هستند و می‌توان گفت که تفاوت‌های آن‌ها به تعداد انگشتان یک دست هم نمی‌رسد. اما یکی از بارزترین تفاوت این دو میان رده، مربوط به اختلاف ظرفیت باتری آن‌ها می‌باشد. جی2 مینی دارای یک باتری 2440 میلی آمپر ساعتی است که نسبت به ال‌جی ال90، 100 میلی آمپر ساعت ضعیف‌تر می‌باشد. اما این قضیه به هیچ عنوان به معنای ضعیف بودن باتری این گوشی نیست. در تستی که ما از باتری جی2 مینی گرفتیم، نتیجه کاملا رضایت بخش بود و باید ادعایی که ال جی در مورد عملکرد عالی باتری این گوشی کرده است را قبول کنیم. باتری جی2 مینی درست مانند برادر بزرگ‌تر خود، واقعا عملکرد خوبی دارد و سبب شده تا به یکی از بهترین‌ها در کلاس خود تبدیل شود.





حرف آخر

به واقع ال‌جی جی2 مینی، یک میان رده‌ی خوش قیمت و با امکانات مناسب می‌باشد که نام بزرگ جی2، پرچم‌دار سال گذشته‌ی ال‌جی را یدک می‌کشد. اما این گوشی به هیچ عنوان برای افرادی که به دنبال گوشی با ابعاد کوچک و با همان مشخصات پرچم‌دار اصلی می‌گردند، مناسب نیست. بهتر بگوییم اگر به دنبال گوشی‌ای مانند اکسپریا Z1 Compact هستید که اکثر، یا تمام ویژگی‌های برادر بزرگ‌تر خود یعنی اکسپریا Z1 را به ارث برده باشد، جی2 مینی انتخاب درستی برای شما به حساب نمی‌آید؛ چرا که همان گونه در نقد و بررسی ذکر شد، مشخصات جی2 مینی نسبت به جی2 تقلیل رفته است. پس بهتر است در هنگام خرید، سطح توقع خود را هم تراز گوشی‌ای که قصد خرید آن را دارید، کنید.
در آخر باید بگوییم که اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که به برند ال‌جی علاقه‌ی وافری دارید و مجذوب مشخصات جی2 مینی شده‌اید ولی از شکل و شمایل این میان رده‌ی کره‌ی خوشتان نمی‌آید، ال‌جی میان رده ای دیگر و با همین مشخصات برای این دسته افراد معرفی کرده است. این گوشی که ال90 نام دارد، ظاهری متفاوت از جی2 مینی دارد و ممکن است عده ای این سبک طراحی را بیشتر بپسندند. به هر حال ال جی ال90 را می‌توان آلترنتیو خوبی برای جی2 مینی دانست.
 
مزایا:
پردازنده‌ی قدرتمند چهار هسته ای
پشتیبانی از دو سیم کارت به طور همزمان
دوربین با کیفیت
اندروید نسخه‌ی 4.4.2 (کیت کت)
سنسور IR
باتری با عملکرد مناسب
قیمت مناسب در مقایسه با جی2
معایب:
وضوح تصویر نسبتا پایین

 

کلاهدوزان

پنج شنبه 16 بهمن 1393  9:55 PM
تشکرات از این پست
ria1365
mmf5243
mmf5243
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1393 
تعداد پست ها : 1189
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:LG G2 mini Dual D618 گوشی موبایل ال جی جی 2 مینی دو سیم کارت دی 618

گوشی های خوبی است.

من به شخصه از این گوشی راضی بودم.

یکی از برتری های این گوشی نسبت به گوشی های زیر یک ملیون این است که قابلیت ارتقاع به اندورید 5 را دارد

آرزو نمی کنم که بیایی

آرزو می کنم که وقتی آمدی چشمانم شرمسار نگاهت نشود

چون همه میدانند که می آیی

الهم عجل لولیک الفرج }

شنبه 8 فروردین 1394  7:21 PM
تشکرات از این پست
ria1365
دسترسی سریع به انجمن ها