ته چین لوبیاسبز
مـواد لازم (4 نفر)
• 3 پیمانه برنج
• 300 گرم سینه مرغ پخته
• 4 عدد تخممرغ
• یک پیمانه ماست کمچرب
• 1.5 پیمانه لوبیا سبز
• یک پیمانه مرزه و ترخان خرد شده
• 1 عدد پیاز
• 3 قاشق غذاخوری روغن کانولا
• یک پیمانه زرشک
• زعفران دم شده
• نمک، فلفل سیاه و زردچوبه
طرز تهیه
1. برنج را از دو ساعت قبل با مقداری نمک خیس کنید. سپس آن را داخل آب جوش بریزید و پس از نیمپز شدن، آبکش کنید و کنار بگذارید.
2. برای مایه میانی، ابتدا پیاز را در 2 قاشق غذاخوری روغن تفت دهید و لوبیا سبزی که از قبل بسیار ریز کردهاید را به آن اضافه کنید.
3. سینه مرغ ریشریش شده و زرشک را اضافه کنید و آنها را چند دقیقه تفت دهید. سپس نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید.
4. برنج آبکش شده در کاسهای بزرگ بریزید سپس به آن ماست، تخممرغ و زعفران دم کرده اضافه کنید و خوب هم بزنید.
5. در تابهای بزرگ و دردار، یک قاشق غذاخوری روغن و کمی کره بریزید و نصف برنج را اضافه کنید. سپس مایه گوشت و لوبیا را روی آن پهن کنید و دوباره بقیه برنج را اضافه کنید و با پشت قاشق سطح آن را کاملا صاف کنید. تهچین را با حرارت ملایم 45 تا 60 دقیقه بپزید تا کاملا طلایی شود.