0

طرز تهیه سیب زمینی تنوری پنیری

 
fateme74
fateme74
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : تیر 1392 
تعداد پست ها : 3243
محل سکونت : خراسان جنوبی

طرز تهیه سیب زمینی تنوری پنیری

طرز تهیه سیب زمینی تنوری پنیری

 

سیب زمینی, سیب زمینی تنوری, سیب زمینی تنوری پنیری

سیب زمینی, سیب زمینی تنوری, سیب زمینی تنوری پنیری, طرز تهیه سیب زمینی تنوری,سیب زمینی تنوری,سیب زمینی تنوری شکم پر,سیب زمینی تنوری با پنیر پیتزا,سیب زمینی تنوری در نمک,سیب زمینی تنوری با پنیر,سیب زمینی تنوری در مایکروفر,سیب زمینی تنوری در ماکروفر,سیب زمینی تنوری با قارچ و پنیر,سیب زمینی تنوری با مایکروفر,سیب زمینی تنوری فر,غذاهای گیاهی ، غذای سالم ، غذای گیاهی

با این دستور سیب زمینی تنوری خانگی درست کنید.

آماده سازی : 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه

 
مواد اولیه : برای 6 نفر
پودر سیر 1/2 قاشق چای خوری
پنیر پارمسان 2 قاشق غذاخوری (رنده شده)
نمک 1/2 قاشق چای خوری
روغن گیاهی 1 قاشق غذاخوری + 1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
سیب زمینی 900 گرم (کوچک)
فلفل قرمز 1/4 قاشق چای خوری
 
طرز تهیه :
فر را روشن کرده، با حرارت 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید. 
ظرف پیرکس مخصوص فر را با 1 قاشق چای خوری روغن (یا کمی بیشتر) چرب کنید. 
پنیر پارمسان، نمک، پودر سیر، فلفل قرمز و فلفل سیاه زا با هم در یک کاسه مخلوط کنید. 
سیب زمینی ها را پوست گرفته و از وسط نصف کنید. قسمت برش خورده را با دستمال تمیز خشک کنید تا رطوبتی نداشته باشد. سپس با 1 قاشق غذاخوری روغن در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید تا سیب زمینی ها کاملا پوشیده از روغن شوند. 
مخلوط پنیر را به سیب زمینی ها اضافه کنید و هم بزنید تا سیب زمینی پوشیده شود. سپس سیب زمینی ها را از قسمت برش خورده در ظرف پیرکس بچینید و 15 تا 20 دقیقه در فر بپزید. بعد از فر بیرون آورده و سیب زمینی ها را زیر و رو کنید و 15 تا 20 دقیقه دیگر در فر بگذارید. 
 

دوشنبه 13 بهمن 1393  4:00 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها