0

رستوران راسخونی

 
ma23hasan
ma23hasan
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1393 
تعداد پست ها : 828
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:تالار غذاهای محلی

مژده                                                                                 مژده

 

با رایزنی ها و هماهنگی های صورت گرفته با مسولین محترم سایت

تالار غذاهای محلی افتتاح شد.

صمیمانه از لطف و همکاری شما سپاسگذاریم

/غذاهای محلی و سنتی

(السلام علیک یا کریم اهل بیت یا حسن ابن علی (علیه السلام

 

تاپیک های تحت مدیریت

(عاشقان امام حسن (ع

رستوران راسخونی

جمعه 11 اردیبهشت 1394  1:43 PM
تشکرات از این پست
farshon salma57 shayesteh2000 zare58
ma23hasan
ma23hasan
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1393 
تعداد پست ها : 828
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:رستوران راسخونی

محل پذیرایی از مهمانان.

 

(السلام علیک یا کریم اهل بیت یا حسن ابن علی (علیه السلام

 

تاپیک های تحت مدیریت

(عاشقان امام حسن (ع

رستوران راسخونی

شنبه 12 اردیبهشت 1394  11:05 AM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 zare58 salma57
ma23hasan
ma23hasan
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1393 
تعداد پست ها : 828
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:رستوران راسخونی

سلف سرویس

(السلام علیک یا کریم اهل بیت یا حسن ابن علی (علیه السلام

 

تاپیک های تحت مدیریت

(عاشقان امام حسن (ع

رستوران راسخونی

شنبه 12 اردیبهشت 1394  11:08 AM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 zare58 salma57
zare58
zare58
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1393 
تعداد پست ها : 2180
محل سکونت : مازندران

پاسخ به:رستوران راسخونی

حالا از کجا شروع کنیم؟؟؟؟

 

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست . . .
(حضرت علی علیه‌السلام)

 

شنبه 12 اردیبهشت 1394  11:18 AM
تشکرات از این پست
ma23hasan salma57
ma23hasan
ma23hasan
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1393 
تعداد پست ها : 828
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:رستوران راسخونی


نقل قول zare58

حالا از کجا شروع کنیم؟؟؟؟


 

از هرجایی دوست دارید.

ولی غذاهای محلی رو سفارش میکنم امتحان کنید

(السلام علیک یا کریم اهل بیت یا حسن ابن علی (علیه السلام

 

تاپیک های تحت مدیریت

(عاشقان امام حسن (ع

رستوران راسخونی

شنبه 12 اردیبهشت 1394  11:19 AM
تشکرات از این پست
salma57
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:رستوران راسخونی

پیشنهادمیشه درروزهای خاص نخ سوزن نه ببخشیدمخصوصااعیادومناسبتهاجهت برکت روزیمون  غذاهای باتخفیف ارایه بشه.باتشکرفراوان

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

جمعه 18 اردیبهشت 1394  9:09 AM
تشکرات از این پست
ma23hasan
ma23hasan
ma23hasan
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1393 
تعداد پست ها : 828
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:رستوران راسخونی


نقل قول farshon

پیشنهادمیشه درروزهای خاص نخ سوزن نه ببخشیدمخصوصااعیادومناسبتهاجهت برکت روزیمون  غذاهای باتخفیف ارایه بشه.باتشکرفراوان


 

با عرض سلام و صبح بخیر و تشکر فراوان بخاطر نظرات و لطفی که نسبت به این قسمت دارید دارید.

شما خودتون جز مدیریت رستوران هستید نیاز به پیشنهاد دادن نیست هر ایده ای که دارین مستقیما اعمال کنید.

با تشکر.

(السلام علیک یا کریم اهل بیت یا حسن ابن علی (علیه السلام

 

تاپیک های تحت مدیریت

(عاشقان امام حسن (ع

رستوران راسخونی

جمعه 18 اردیبهشت 1394  9:15 AM
تشکرات از این پست
farshon salma57
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:رستوران راسخونی


نقل قول ma23hasan

نقل قول farshon

پیشنهادمیشه درروزهای خاص نخ سوزن نه ببخشیدمخصوصااعیادومناسبتهاجهت برکت روزیمون  غذاهای باتخفیف ارایه بشه.باتشکرفراوان


 

با عرض سلام و صبح بخیر و تشکر فراوان بخاطر نظرات و لطفی که نسبت به این قسمت دارید دارید.

شما خودتون جز مدیریت رستوران هستید نیاز به پیشنهاد دادن نیست هر ایده ای که دارین مستقیما اعمال کنید.

با تشکر.

بهرحال همه جاهمفکری ومشورت راه پیروزی وموفقیت می باشد.ممنونم


مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

جمعه 18 اردیبهشت 1394  9:17 AM
تشکرات از این پست
ma23hasan salma57
ma23hasan
ma23hasan
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1393 
تعداد پست ها : 828
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:رستوران راسخونی

موزش تهیه رشته پلو با جوجه کبابی

 

مواد لازم:

    برنج چهار پیمانه
    رشته پلویی دو پیمانه
    سینه مرغ جوجه کبابی نیم کیلو
    ماست یک پیمانه
    تخم مرغ یک عدد
    زرشک و زعفران و کشمش به میزان دلخواه.

طرز تهیه:

1. برنج رو که از قبل خیس کرده بودیم رو در قابلمه آبجوش ریخته یکی دوتا جوش که خورد رشته رو اضافه می کنیم و وقتی آماده شد آبکش میکنیم .

 

2. کف قابلمه روغن می ریزیم و حدود دو پیمانه از رشته پلو آبکش شده را با زعفران و تخم مرغ و ماست مخلوط کرده درکف قابلمه ریخته و باقی رشته پلو را اضافه کرده و آب و روغن اضافه میکنیم و میگذاریم دم بکشد.

 

3. سینه مرغ را در کره باشعله زیاد تفت میدهیم.زرشک و کشمش را هم تفت میدهیم و بعد در دیس مناسب تزیین میکنیم.

 

جمعه 18 اردیبهشت 1394  9:24 AM
تشکرات از این پست
salma57
ma23hasan
ma23hasan
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1393 
تعداد پست ها : 828
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:رستوران راسخونی

طرز تهیه میگو پلو برای مجلس

 

 

طرز تهیه میگو پلو برای مجلس

مواد مورد نیاز برای 3 نفر :

زمان آماده سازی : 35 الی 40 دقیقه

 

مواد لازم:

 برنج      2 و یک چهارم پیمانه پلوپز
 آب برای کته     3 و یک چهارم پیمانه پلوپز
میگوی پاک شده     300 الی 350 گرم
 زرشک قرمز     3 قاشق غذا خوری
خلال بادام     3 قاشق غذا خوری
جعفری یا گشنیز خرد شده     3 قاشق غذا خوری
هویج خلال شده     3 الی 4 قاشق غذا خوری
روغن     به میزان لازم
زعفران دم کرده     2 فاشق غذا خوری
نمک     به میزان لازم
شکر     2 الی3 قاشق مربا خوری
پیاز داغ طلایی     2 قاشق غذا خوری
پیاز     1 عدد

 

طرز تهیه :
برنج را شسته و نمک بریزید بعد از دو سه ساعت روی شعله گذاشته و دو الی سه قاشق روغن زیتون در آن بریزید

 

و یکی دو بار به آرامی هم بزنید تا آب آن تبخیر شود بعد در قابلمه روغن ریخته و از نان یا سیب زمینی برای ته دیگ استفاده کنید و برنج را روی آن ریخته و دور برنج را جمع کنید تا به قابلمه نچسبد و با استفاده از شعله پخش کن و حرارت کم برنج را دم بیندازید .

 

خلال بادام و زعفران دم کرده را با هم مخلوط کنید و روی حرارت غیر مستقیم (کتری ، بخاری ، سماور ) گذاشته تا خوشرنگ و نرم شود .

 

از طرفی دیگر دو لیوان آّب در قابلمه ریخته روی گاز گذاشته و میگو را در آن بریزید و نمک و زردچوبه و فلفل و یک عدد پیاز هم اضافه کنید و پس از 5 دقیقه جوشیدن روی صافی ریخته و کنار بگذارید .

 

هویج های خلال شده را هم با مقدار کمی آب  بپزید و در آخر یک قاشق شکر و کمی هم روغن اضافه کنید .

 

زرشک را هم خوب شسته و با اضافه کردن شکر و روغن کمی تفت دهید و شعله را خاموش کنید زرشک نباید زیاد تفت داده شود چون هم خشک و هم رنگش سیاه میشود .

 

جعفری را هم خرد کرده و تمامی مواد را به همراه پیاز داغ طلایی مخلوط کنید .

 

برنج که دم کشید مواد آماده شده را لا به لای برنج یا روی برنج تزئین کنید .

(السلام علیک یا کریم اهل بیت یا حسن ابن علی (علیه السلام

 

تاپیک های تحت مدیریت

(عاشقان امام حسن (ع

رستوران راسخونی

جمعه 18 اردیبهشت 1394  9:26 AM
تشکرات از این پست
salma57
ma23hasan
ma23hasan
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1393 
تعداد پست ها : 828
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:رستوران راسخونی

نحوه تهیه سالاد کلم پیچ سفید

 

 

مواد مورد نیاز:

    کلم پیچ سفید ریز شده : 2 لیوان
    هویج ریز شده : یک عدد
    آب : یک فنجان
    شیر خشک : یک فنجان
    شکر : یک فنجان
    سرکه : یک قاشق غذاخوری
    مایونز : 4 قاشق غذاخوری
    نمک : به مقدار لازم

 
آب، شیرخشک، شکر، سرکه را در مخلوط کن خوب با هم مخلوط کنید.
 

طرز تهیه:
1. آب، شیرخشک، شکر، سرکه را در مخلوط کن خوب با هم مخلوط کنید.

 

2. کلم پیچ  و هویج ریز شده را در ظرفی بریزید و با سس بدست آمده مخلوط کنید.

3. سالاد را با مایونز و کمی نمک مخلوط کنید.

4. سالاد را به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید سپس سرو کنید.

 

(السلام علیک یا کریم اهل بیت یا حسن ابن علی (علیه السلام

 

تاپیک های تحت مدیریت

(عاشقان امام حسن (ع

رستوران راسخونی

جمعه 18 اردیبهشت 1394  9:29 AM
تشکرات از این پست
salma57 hossein201273
ma23hasan
ma23hasan
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1393 
تعداد پست ها : 828
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:رستوران راسخونی

بخور نخورهای ماه رمضان

 

دن انسان برای حفظ سلامتی خود همواره مقداری چربی به عنوان ذخیره انرژی در نقاط مختلف ذخیره می‌كند و اگر این چربی‌ها به مدت طولانی، در بدن باقی بمانند می‌توانند به شكل فشرده درآیند و احتمال مورد استفاده قرار گرفتن آنها در بدن، كمتر می شود.

بنابراین روزه‌داری حتی در كسانی كه لاغر یا دارای وزن طبیعی هستند، به بدن این فرصت را می‌دهد تا این چربی‌های قدیمی را بسوزاند و پس از پایان دوره روزه‌داری، به جای آنها چربی تازه جایگزین شود.

همچنین در این ماه، برای افرادی كه چربی بیش از حدی را در بدن خود ذخیره کرده اند، فرصت مغتنمی فراهم می‌شود تا مقداری از آنها را برای تولید انرژی به مصرف برسانند و از اضافه وزن خود بكاهند.

دكتر احمدرضا درستی، متخصص تغذیه در گفتگو با «جام‌جم»، درباره ی بخور و نخورهای ماه مبارك رمضان می‌گوید: بسیاری از افراد با فرارسیدن ماه رمضان، سوالات فراوانی در خصوص نحوه تناول غذا در وعده‌های سحر و افطار برایشان پیش می‌آید كه با حرف‌های ضد و نقیضی كه از اطراف به گوششان می‌رسد، سرگردان می‌مانند كه بالاخره چطور و چگونه باید روزه خود را افطار كنند و در سحرگاه بایستی چه غذاهایی را مصرف كنند.

وی با اعلام این موضوع در ادامه یادآور می‌شود: بهتر است در وعده سحر، غذاهایی سبك و حتی‌الامكان كم‌چرب همچون نان، پنیر، طالبی و ... خورد، ولی باید خاطرنشان كرد كه خوردن غذاهای حاضری برای كودكان خوب نیست و نمی‌تواند انرژی روزانه ی آنها را تامین كند. پس بهتر است در وعده سحر آنها غذاهای كم چربی همچون برنج و خورش نیز جای گیرد.

این متخصص تغذیه عنوان می‌كند: غذاهای پرچرب می‌توانند در طول روز باعث تشنگی افراد شوند. به همین دلیل خوردن «كله‌پاچه و غذاهای سرخ شده» اصولا توصیه نمی‌شود و لازم است به جای این نوع غذاها، در وعده سحر از سبزیجات و ماست استفاده کرد تا زمان گرسنگی به تعویق بیفتد.

چگونه روزه خود را افطار كنیم؟

آش و سوپ رقیق و حلیمی كه در آنها از مقدار كمی سرخ‌كردنی استفاده شده باشد، بهترین غذا برای افطار است. دكتر درستی با اشاره به این مطلب اظهار می‌كند: بهتر است روزه‌داران پس از صرف آب جوش و خرما، خوردن شیر گرم و مقداری نان به همراه پنیر و سبزی را فراموش نكنند.

وی در خصوص روزه‌داری در ماه‌های تابستان می‌افزاید: از آنجا که در ایام تابستان اذان مغرب دیر داده می‌شود (طول شب ها کوتاه است)، بهتر است روزه‌داران عزیز بلافاصله پس از صرف افطاری سبك، اقدام به صرف شام خود كه حاوی برنج، خورش، سالاد و ماست است، كنند (یعنی افطار و شام خود را یکجا بخورند) و تا هنگام خواب از نوشیدن 2 لیوان چای کم رنگ، یك لیوان شیر، کمی بیسكویت، خرما و میوه دریغ نكنند.

دكتر درستی در ادامه ابراز می‌كند: روزه‌داران بایستی توجه داشته باشند كه نحوه صرف افطار در فصول سرد سال تغییر می‌كند و روزه‌داران پس از صرف افطاری سبك (نان، پنیر، سبزی و...) بعد از اذان مغرب در ساعات 17 تا 18، بایستی در ساعات 20 تا 21 اقدام به صرف وعده شام كنند (یعنی افطار و شام خود را جدا از هم بخورند).

روزه‌داری در كودكان

وی متذكر می‌شود: در ایام روزه‌داری باید به تغذیه كودكان 9 تا 12 ساله و نوجوانان بین 13 تا 18 ساله توجه خاصی شود، زیرا دریافت ناكافی مواد غذایی می‌تواند به رشد و نمو آنها، لطمات جبران‌ناپذیری وارد كند.

نوجوانانی كه دچار وقفه در رشد شوند، گاها با كوتاه ماندن قد ، لاغری یا چاقی بیمارگونه مواجه می‌شوند؛ ولی متاسفانه اختلالاتی كه در اثر توقف رشد در ساختمان دستگاه‌های بدنی آنها اتفاق می‌افتد، منجر به ضعف و دردهای بدنی (به ویژه سردردهای مزمن)‌، بیماری‌های زنان ، سقط و زایمان زودرس ، مرده‌زایی، خونریزی‌های غیرطبیعی و ... می‌شود، لذا ساده‌اندیشی و بی‌توجهی به وضع تغذیه كودكان و خردسالان به هیچ وجه جایز نیست.

دكتر درستی خاطرنشان می‌كند: بنابراین به دختران 9 تا 12 ساله و همچنین نوجوانانی كه در معرض كمترین خطر سوءتغذیه قرار دارند و به تمام بیماران و حتی افراد به ظاهر سالمی كه روزه‌داری منجر به بروز علائم شدید بدنی از جمله ضعف فراوان در آنها می‌شود، توصیه می‌شود با مشورت متخصص تغذیه و متخصصان ، اقدام به روزه‌داری كنند.

(السلام علیک یا کریم اهل بیت یا حسن ابن علی (علیه السلام

 

تاپیک های تحت مدیریت

(عاشقان امام حسن (ع

رستوران راسخونی

پنج شنبه 28 خرداد 1394  1:35 AM
تشکرات از این پست
salma57
ma23hasan
ma23hasan
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1393 
تعداد پست ها : 828
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:رستوران راسخونی

بخور نخورهای ماه رمضان

سحری سبک بخورید

اغلب مشکلات گوارشی و اختلالات مربوط به دستگاه گوارش به دلیل رعایت نکردن رژیم غذایی سالم، پرخوری و افراط در مصرف بعضی گروه‌های غذایی و البته تحرک نداشتن است. توجه داشته باشید که فاصله سحر تا اذان صبح مدت کوتاهی است بنابراین فرد تا از خواب بلند می‌شود باید مشغول به خوردن سحری شود. در این زمان وارد کردن غذاهای پرحجم به معده کار صحیحی نیست؛ زیرا این موضوع عوارضی مانند نفخ، تنگی نفس، مشکلات گوارشی و ... را برای فرد ایجاد می‌کند. یادتان باشد پس از اتمام سحری مدتی بیدار بمانید تا غذا به خوبی هضم شود. همچنین به خاطر داشته باشید که یک سحری خوب مانند یک صبحانه و ناهار سبک اما کامل است.

میوه و سبزی فراموش نشود

شاید خیلی‌ها تصور می‌کنند نخوردن سحری به لاغرتر شدن آنان کمک می‌کند بنابراین ممکن است این وعده را حذف کنند اما باید توجه داشت که این کار موجب کاهش توانایی بدن و در نهایت بروز بیماری می‌شود. از سوی دیگر نباید فراموش کرد که میوه و سبزی مهم‌ترین منابع تأمین ویتامین بدن هستند؛ بنابراین در وعده سحری باید از میوه و سبزی به اندازه کافی استفاده کنید و به جای صرف شیرینی از قندهای مرکبی که در میوه‌ها نهفته است، بخورید.

غلات و حبوبات را هم به میزان دلخواه در ترکیبات غذای سحری بگنجانید. استفاده از گوجه و خیار به همراه کمی آب لیمو و تا حد امکان بدون نمک به همراه کمی هویج، جوانه گندم، عدس و ماش در سحر بسیار توصیه می‌شود. این نوع سالاد برای جلوگیری از تشنگی بسیار موثر عمل می‌کنند . یادتان باشد کاهو بهترین سبزی برای وعده سحری است زیرا مقدار آب و فیبر زیادی دارد و از تشنگی و ابتلا به یبوست جلوگیری می‌کند.

مصرف محدود گوشت در سحری

نباید گوشت در وعده سحری زیاد مصرف شود؛ زیرا غذاهای گوشتی پر حجم است و هضم آن برای معده به دشواری صورت می‌گیرد. خوردن ادویه، کله پاچه، سیرابی، غذاهای آماده و دارای مواد نگهدارنده در وعده سحری توصیه نمی‌شود؛ زیرا این غذاها موجب افزایش تشنگی در طول روز خواهد شد.

حلیم بهترین خوراکی برای سحری

شاید خیلی‌ها عقیده داشته باشند که خوردن حلیم موجب افزایش گرسنگی طی روز می‌شود این در حالی ست که بسیاری از متخصصان تغذیه حلیم را یکی از بهترین غذاها برای وعده سحری می‌دانند؛ زیرا بسیاری از مواد مغذی را در خود دارد.

با آب گرم افطار کنید

غذاها هنگام افطار هم مانند وعده سحری باید سبک، کم حجم و پرکالری باشد. بنابراین برای شروع افطار توصیه می‌شود از یک فنجان آب گرم به همراه تعدادی خرما و کشمش استفاده شود. سپس می‌توان خوردن غذاهای کم‌حجم مانند سوپ و آش را آغاز کنید. البته باید توجه کرد که خوردن آش رشته به همراه پیاز و نعناع داغ در افطار سو هاضمه ایجاد می‌کند. بنابراین بهتر است آش رشته بسیار رقیق و بدون روغن باشد.

مصرف زولبیا و بامیه اکیداً ممنوع

بهتر است از خوردن غذاهای پر انرژی مانند زولبیا و بامیه و به طوری کلی شیرینی‌‌ها هنگام افطار اجتناب کنید؛ زیرا این غذاها پرحجم‌اند و استفاده از آن پس از ساعت‌ها خالی بودن معده می‌تواند مشکل‌های گوارشی را ایجاد کند.

سرخ کردنی نخورید

مصرف سرخ کردنی اسید معده را افزایش می‌دهد و موجب بروز دردهای گوارشی، سوءهاضمه و سوزش معده می‌شود. پس تا حد امکان غذاهای سرخ کردنی را از سفره افطار حذف کنید.

مایعات زیاد بنوشید

هنگام افطار نباید آب سرد نوشید و برای رفع تشنگی، آب گرم، چای کمرنگ، آب‌میوه‌های طبیعی رقیق، دم کرده‌های گیاهی، چای سبز و گل گاوزبان به خصوص در فاصله میان افطار تا زمان خواب گزینه‌های بهتری به‌شمار می‌روند.

افطار بدون ماست

اگرچه برخی پزشکان مصرف کمی ماست را هنگام سحر توصیه می‌کنند؛ مصرف این ماده غذایی هنگام افطار توصیه نمی‌شود؛ زیرا ممکن است بدن را دچار افت فشار خون کند بنابراین دوغ و ماست را از سر سفره افطار حذف کنید.

شام و افطار را یکی نکنید

مصرف شام و افطار به طور همزمان به معنای مصرف غذای پر حجم است و برای معده بسیار مضر خواهد بود. پس برای صرف شام حداقل نیم ساعت بعد از افطار زمان بگذارید.

(السلام علیک یا کریم اهل بیت یا حسن ابن علی (علیه السلام

 

تاپیک های تحت مدیریت

(عاشقان امام حسن (ع

رستوران راسخونی

پنج شنبه 28 خرداد 1394  1:37 AM
تشکرات از این پست
salma57
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:رستوران راسخونی

سلام

واسه افطاری من میگم آش وشله وکلاهرغذای آبکی مرسوم هرشهری روهم تومنوهاتون جای بدهید.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 28 خرداد 1394  3:53 AM
تشکرات از این پست
amirhossein1392 ma23hasan shayesteh2000
ftm1370
ftm1370
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : خرداد 1393 
تعداد پست ها : 779
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:رستوران راسخونی

با سلام واحترام..

من عاااشق بریونی وحلیم بادنجون شدم..

لطفا هرچند تا پرس دارید بیارید رو میز..smiley

Zamin k lotf nadarad Aseman ra daryab....

 

پنج شنبه 28 خرداد 1394  6:24 PM
تشکرات از این پست
ma23hasan
دسترسی سریع به انجمن ها