0

رستوران راسخونی

 
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1393 
تعداد پست ها : 6168
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:رستوران راسخونی

خورش ماست (اصفهان)

 

اين خورش ، يك نوع دسر است كه به تنهايى سرو مى شود .

مواد لازم :

گوشت گردن بدون استخوان

250 گرم (با استخوان 300 گرم)

ماست چکیده بی نمک

2.5 کیلوگرم

شکر

1 پیمانه سرخالی

زرده تخم مرغ

2 عدد

آب

2 تا 3 پیمانه

پیاز

1 عدد

گلاب، زردچوبه، نمک، زعفران ساییده

به اندازه کافی

خلال پسته، بادام و زرشک

به اندازه کافی (برای تزیین)

 

طرز تهیه :

1)    گوشت گردن را با پیاز، زردچوبه، نمک و آب کاملاً بپزید. استخوان ها را جدا کرده و گوشت را با گوشت کوب، درون یک ظرف مسی یا تفلون خوب بکوبید تا سفید و یکدست شود. توجه داشته باشید که انجام این بخش بسیار اهمیت دارد. پس از خاتمه کوبیدن، گوشت كوب را بر روى گوشت بكشيد تا خورش ماست كشدارشود.

 

2)  زرده های تخم مرغ، ماست و شکر را خوب مخلوط کرده و روی شعله قرار دهید. مواد را خوب به هم بزنید تا جوش بیایند. هنگامی که مایه به جوش آمد، گوشت گردن کوبیده شده را در تابه ریخته و مخلوط ماست، زرده تخم مرغ و شکر را بدان بیفزایید و مواد را بخوبی با یکدیگر مخلوط کنید. اگر کل مراحل را به خوبی انجام داده باشید، غذایی به دست می آید که حسابی کش می آید.

 

3)  زعفران را آب زده و در صورت تمایل مقداری گلاب به آن اضافه کنید.

 

4)  خورش ماست به دست آمده را با زرشک، خلال بادام و پسته تزیین نمایید. بهتر است خورش را 24 ساعت پیش از سرو کردن تهیه کرده و در یخچال نگهداری کنید تا جا بیفتد.

  1.  

 

نکات:

1-این خورش سرد سرو می شود.

2-از ظرف با جنس روی برای کوبیدن استفاده نکنید وگرنه رنگ غذا تیره و بد می شود.

  1.  

  یاطبیب القلوب heart

دوشنبه 4 اسفند 1393  9:23 PM
تشکرات از این پست
farshon ma23hasan zare58
liasam
liasam
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1393 
تعداد پست ها : 1143
محل سکونت : مرکزی

پاسخ به:رستوران راسخونی


نقل قول shayesteh2000

خورش ماست (اصفهان)

 

اين خورش ، يك نوع دسر است كه به تنهايى سرو مى شود .

مواد لازم :

گوشت گردن بدون استخوان

250 گرم (با استخوان 300 گرم)

ماست چکیده بی نمک

2.5 کیلوگرم

شکر

1 پیمانه سرخالی

زرده تخم مرغ

2 عدد

آب

2 تا 3 پیمانه

پیاز

1 عدد

گلاب، زردچوبه، نمک، زعفران ساییده

به اندازه کافی

خلال پسته، بادام و زرشک

به اندازه کافی (برای تزیین)

 

طرز تهیه :

1)    گوشت گردن را با پیاز، زردچوبه، نمک و آب کاملاً بپزید. استخوان ها را جدا کرده و گوشت را با گوشت کوب، درون یک ظرف مسی یا تفلون خوب بکوبید تا سفید و یکدست شود. توجه داشته باشید که انجام این بخش بسیار اهمیت دارد. پس از خاتمه کوبیدن، گوشت كوب را بر روى گوشت بكشيد تا خورش ماست كشدارشود.

 

2)  زرده های تخم مرغ، ماست و شکر را خوب مخلوط کرده و روی شعله قرار دهید. مواد را خوب به هم بزنید تا جوش بیایند. هنگامی که مایه به جوش آمد، گوشت گردن کوبیده شده را در تابه ریخته و مخلوط ماست، زرده تخم مرغ و شکر را بدان بیفزایید و مواد را بخوبی با یکدیگر مخلوط کنید. اگر کل مراحل را به خوبی انجام داده باشید، غذایی به دست می آید که حسابی کش می آید.

 

3)  زعفران را آب زده و در صورت تمایل مقداری گلاب به آن اضافه کنید.

 

4)  خورش ماست به دست آمده را با زرشک، خلال بادام و پسته تزیین نمایید. بهتر است خورش را 24 ساعت پیش از سرو کردن تهیه کرده و در یخچال نگهداری کنید تا جا بیفتد.

  1.  

 

نکات:

1-این خورش سرد سرو می شود.

2-از ظرف با جنس روی برای کوبیدن استفاده نکنید وگرنه رنگ غذا تیره و بد می شود.

  1.  

چه دستور خوبی.......من این خورشت آ چندسال قبل خوردم ماستش گوسفندی بود خیلی خوشمزه بود....

**بسم الله القاصم الجبارین**

دوشنبه 11 اسفند 1393  9:14 PM
تشکرات از این پست
ma23hasan shayesteh2000
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:رستوران راسخونی

مدیرمحترم رستوران

باسلام وعرض ادب

پیشنهادمیشه بوفه آزادهم دررستورانتون داشته باشیدتاهمگان مستفیذشوند.باتشکر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 14 اسفند 1393  10:24 AM
تشکرات از این پست
ma23hasan shayesteh2000 tahmores
ma23hasan
ma23hasan
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1393 
تعداد پست ها : 828
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:رستوران راسخونی


نقل قول farshon

مدیرمحترم رستوران

باسلام وعرض ادب

پیشنهادمیشه بوفه آزادهم دررستورانتون داشته باشیدتاهمگان مستفیذشوند.باتشکر


 

سلام علیکم.

این بوفه آزاد چی هست؟

(السلام علیک یا کریم اهل بیت یا حسن ابن علی (علیه السلام

 

تاپیک های تحت مدیریت

(عاشقان امام حسن (ع

رستوران راسخونی

پنج شنبه 14 اسفند 1393  3:39 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 tahmores
ma23hasan
ma23hasan
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1393 
تعداد پست ها : 828
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:رستوران راسخونی


نقل قول farshon

بنظرم اگه غذاهای دریایی هم درمنویت بذاری بدنباشه.ممنون ازپذیرایی تون


 

بفرمایید.اینم فقط به افتحار شما

 

(السلام علیک یا کریم اهل بیت یا حسن ابن علی (علیه السلام

 

تاپیک های تحت مدیریت

(عاشقان امام حسن (ع

رستوران راسخونی

پنج شنبه 14 اسفند 1393  7:31 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 tahmores liasam
ma23hasan
ma23hasan
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1393 
تعداد پست ها : 828
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:رستوران راسخونی


نقل قول liasam

کنارش یه فست فود وکافی شاپ بزنین که دیگه عالی میشه


 

اینم  کافی شاپ.از افتتاح فست فود معذوریم.این نوع غذاها برای سلامتی انسان مضر هستند.

با تشکر مدیریت رستوران

 

 

(السلام علیک یا کریم اهل بیت یا حسن ابن علی (علیه السلام

 

تاپیک های تحت مدیریت

(عاشقان امام حسن (ع

رستوران راسخونی

پنج شنبه 14 اسفند 1393  7:38 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 tahmores liasam
ma23hasan
ma23hasan
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1393 
تعداد پست ها : 828
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:رستوران راسخونی


نقل قول farshon

محمدجان

بوفه آزادهم داری؟خخخخخ


اینم بوفه آزاد فرزاد جان.

(السلام علیک یا کریم اهل بیت یا حسن ابن علی (علیه السلام

 

تاپیک های تحت مدیریت

(عاشقان امام حسن (ع

رستوران راسخونی

پنج شنبه 14 اسفند 1393  7:42 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 tahmores liasam
ma23hasan
ma23hasan
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1393 
تعداد پست ها : 828
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:رستوران راسخونی

ممنون.از غذای خوبتون

(السلام علیک یا کریم اهل بیت یا حسن ابن علی (علیه السلام

 

تاپیک های تحت مدیریت

(عاشقان امام حسن (ع

رستوران راسخونی

پنج شنبه 14 اسفند 1393  7:45 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 tahmores
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1393 
تعداد پست ها : 6168
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:رستوران راسخونی

رستورانتون فقط قصد داره  دل آدم رو آب کنه ... ..frownنفس رو تذهیب میکنه laugh

از  غذاهای مخصوص  اصفهان هم قرار بدید خیلی خوبه

  یاطبیب القلوب heart

پنج شنبه 14 اسفند 1393  7:50 PM
تشکرات از این پست
ma23hasan tahmores liasam
ma23hasan
ma23hasan
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1393 
تعداد پست ها : 828
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:رستوران راسخونی


نقل قول shayesteh2000

رستورانتون فقط قصد داره  دل آدم رو آب کنه ... ..frownنفس رو تذهیب میکنه laugh

از  غذاهای مخصوص  اصفهان هم قرار بدید خیلی خوبه


 

باشه چشم

(السلام علیک یا کریم اهل بیت یا حسن ابن علی (علیه السلام

 

تاپیک های تحت مدیریت

(عاشقان امام حسن (ع

رستوران راسخونی

پنج شنبه 14 اسفند 1393  7:56 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 tahmores liasam
ma23hasan
ma23hasan
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1393 
تعداد پست ها : 828
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:رستوران راسخونی

بریانی

غذاهای محلی و سنتی از مهم ترین جاذبه های اجتماعی به شمار می روند. تقريبا همه انواع خوراک ها در اين استان تهيه و طبخ می شود ولی برخی از آن ها خاص خود مردم استان است كه در همه شهرها، بخش ها و دهستان ها تهيه شده و طرز استفاده آن از اين خطه به نقاط ديگر ايران رفته است.مشهورترین غذای سنتی اصفهان بریونی است. غذاهای دیگری چون:کوفته سبزی،کاله جوش، اماج، آب گوشت و سيب‌زمينی (گوشت و لوبيا)، كاچی هفت دختر (كاچی بی‌بی حور)و… از دیگر غذاهای سنتی استان اصفهان به شمار می آیند. گز از شيرينی‌های معروف و سوغات اصلی اصفهان است که با کیفیت بالایی در این منطقه تهیه می شود و شهرت زیادی دارد.
مواد بكاررفته: گوشت گردن گوسفند – جگر سفيد گوسفند پخته وچرخ شده – ادويه اصفهاني – نان سنگگ- پياز – نمك وفلفل وزرد چوبه

دستور پخت: گوشت رابا ٢عدد پياز وادويه مي گذاريم بپزد ٠ جگر سفيد راهم پس از پختن چرخ وسرخ مي كنيم ٠ گوشت پخته شده رابا٢ عدد پياز باقي مانده چرخ مي كنيم ونمك وفلفل وزرد چوبه رابه ميزان لازم وعلاقه شخصي به گوشت اضافه مي كنيم وباهم مخلوط مي كنيم ٠ سپس دريك تابه كوچك وياكفگير مخصوص برياني اصفهان ، كمي روغن ريخته بطوريكه كف آن چرب وداغ شود ٠ هربرياني رابه اندازه همبرگريابه شكل بيضي كف ظرف پهن مي كنيم وروي حرارت مي گيريم كمي كه داغ شد روي يك تكه نان سنگگ يك قاشق از آب غليظ گوشت مي ريزيم كه فقط نان كمي مرطوب شود ٠ بعد دارچين روي نان مرطوب ريخته وبرياني راروي نان برمي گردانيم ومقداري سبزي معطر مانند ريحان ، نعناع وترخان خشك وپودرشده روي آن مي ريزيم ٠ درپايان مقداري جگرپخته وسرخ شده كناربرياني ميريزيم. سطح روی بریانی را با خلال بادام اغشته به زعفران تزیین می کنیم. اين غذا را با سبزی تازه و دوغ ميل می‌كنند. این غذا بسیار لذیذ است و معمولا” طرفداران زیادی در بین گردشگران این منطقه دارد.

کوفته سبزی،کاله جوش، اماج، آب گوشت و سیب‌زمینی (گوشت و لوبیا)، کاچی هفت دختر (کاچی بی‌بی حور)وآش سماق از دیگر غذاهای سنتی استان اصفهان به شمار می آیند.

(السلام علیک یا کریم اهل بیت یا حسن ابن علی (علیه السلام

 

تاپیک های تحت مدیریت

(عاشقان امام حسن (ع

رستوران راسخونی

پنج شنبه 14 اسفند 1393  7:58 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 tahmores liasam
ma23hasan
ma23hasan
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1393 
تعداد پست ها : 828
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:رستوران راسخونی

هليم بادنجون اصفهان

برنح 1 پيمانه -گوشت نيم كيلو -بادنجان 5/1 كيلو -پياز داغ و نعناع داغ به ميزان لازم -كشك نيم كيلو -نمك و فلفل به ميزان دلخواه
برنج را با اب و كمي نمك ميپزيم به حدي كه وا برود.گوشت كه بهتره گوشت گردن باشه رو هم ميپزيم.بادنجانها را سرخ و كمي ميپزيم و بعد برنج و بادنجانها را با هم كوبيده تا به خورد هم رود و سپس گوشت را افزوده و دوباره ميكوبيم و در اخر كشك را افزوده و حدود نيم ساعت ميگذاريم بجوشد با حرارت ملايم و بعد با پياز و نعناع داغ تزيين ميكنيم.
ميتونيد بنا بر سليقه پياز داغ را داخل خود حليم بادنجان هم بريزيد.
به جاي كوبيدن هم ميتوانيد مواد را چرخ كنيد.

گوشت و لوبيا :گوشت گوسفند به همراه لوبيا سفيد و سبزي (تره – جعفري – شنبليله )را ميگذاريم با هم بپزند البته نمك وفلفل يادتون نره.سبزي ها را خيلي ريز نكنه چند تكه كنيد كافيه.بعد از پخت مواد را از قابلمه خارج كنيد و بكوبيدشون .با اب غذا ميتونيد تليد كنيد (مثل ابگوشت) .
اين غذا خيلي خوشمزه هستش مخصوصا وقتي سرد ميشه خيلي دوست دارم.يادمه وقتي بعنوان تغذيه ميبردم مدرسه چه مزه اي ميداد يا وقتي از ظهر اضافه ميومد و عصر كه ميشد ميخورديم.
اميدوارم درست كنيد و خوشتون بياد
راستي كمي هم برنج ميتونيد به مواد اضافه كنيد براي لعاب غذا.

 

(السلام علیک یا کریم اهل بیت یا حسن ابن علی (علیه السلام

 

تاپیک های تحت مدیریت

(عاشقان امام حسن (ع

رستوران راسخونی

پنج شنبه 14 اسفند 1393  8:02 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 tahmores liasam
ma23hasan
ma23hasan
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1393 
تعداد پست ها : 828
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:رستوران راسخونی

کله جوش

اين خوراک که به ايلات قشقايي و منطقه اصفهان منسوب است بسيا ساده بوده و به سرعت قابل آماده سازي مي باشد. لذا مي توان آنرا در دسته غذا هاي حاضري محسوب نمود. با وجو.د سادگي بسيار خوش مزه و اشتها آور است.

مواد لازم براي سه نفر:
1. نيم کيو کشک پاستوريزه و يا خانگي ساييده شه و جوشيده. 2. نعنا خشک ساييده شده دو قاشق غذا خوري 3. پياز خرد شده يک عدد بزرگ 4. گردو خرد شده 50 گزم و يا بيشتر 5. روغن براي سرخ کردن 6. نمک و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه:
در ابتدا پياز را در مقداري روغن تفت مي دهيم تا طلايي شود. سپس نعنا خشک را به به آن افزوده و بسيار
کم سرخ مي کنيم. کشک را که با حدود يک ليوان آب رقيق کرده ايم به مواد سرخ شده اضافه مي کنيم و هم مي زنيم تا جوش آمده و يکي دو قل بزند تا به غلظت مناسب برسد.نمک و فلفل و گردو را اضافه کرده. و در کاسه مي کشيم.
معمولا اين غذا را با نان سنگک تريد نموده و نوش جان مي کنند.

 

(السلام علیک یا کریم اهل بیت یا حسن ابن علی (علیه السلام

 

تاپیک های تحت مدیریت

(عاشقان امام حسن (ع

رستوران راسخونی

پنج شنبه 14 اسفند 1393  8:04 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 tahmores liasam
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 11998
محل سکونت : همین گوشه کنار

پاسخ به:رستوران راسخونی

سلام  و تشکر  

 

بسیار عالیه  من یه بار خورشت ماست خوردم  زیاد دوست نداشتم  اما  اینقدر  اونروز خاطره های خوب برام رقم خورده که  اسم خورشت ماست میاد  همش برام تداعی میشه

پنج شنبه 21 اسفند 1393  3:25 PM
تشکرات از این پست
ma23hasan liasam shayesteh2000
ma23hasan
ma23hasan
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1393 
تعداد پست ها : 828
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:رستوران راسخونی

کلم دلمه

 مواد لازم

  • کلم برگ یک عدد
  • پیاز سه تا چهار عدد
  • سبزی دلمه خرد شده( تره، جعفری، گشنیز، شوید، ترخان و نعنا ) یک پیمانه
  • گوشت چرخکــرده 500 گــرم
  • برنج آبکش شده یک و نیم پیمانه
  • لپه پخته شده نصف پیمانه
  • سرکه یک چهارم پیمانه
  • شکر: یک چهارم پیمانه
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی
  • طرز تهیه

    برای طبخ کلم دلمه ابتدا آب را در قابلمه ریخته  روی حرارت قرار داده تا به جوش آید. قسمت سفت ساقه روی کلم را با چاقو جدا کنید. کلم را به صورت درسته در آب جوش قرار داده تا کمی بجوشد به کمک دو کفگیر برگ‌های کلم را دانه دانه جدا کنید. کمی که ساقه برگ‌ها نرم شد از قابلمه در آورید به همین ترتیب تا انتها برگ‌ها را جدا کنید.

    دو عدد از پیازها را سرخ کرده، گوشت را به آن اضافه می‌نماییم و تفت می‌دهیم. رب گوجه ‌فرنگی را به آن افزوده و اجازه می‌دهیم تا سرخ شود.

    نمک، فلفل و زردچوبه را به اندازه دلخواه افزوده،سپس برنج، لپه و سبزی را با این مواد مخلوط می‌کنیم. مواد فوق را داخل برگ کلم‌های پخته شده ریخته، می‌پیچیم و داخل قابلمه می‌گذاریم.

    در ظرفی جداگانه دو عدد پیاز دیگر را تفت داده و یک تا دو قاشق رب گوجه‌فرنگی به آن اضافه می‌کنیم، سپس آب را می‌افزاییم، آب که به جوش آمد، آن را روی دلمه‌ ها می‌ریزیم. آب دلمه باید اندازه‌‌ای باشد که کمی روی دلمه‌‌ها را بپوشاند، در اواخر پخت شکر را در یک لیوان آب حل کرده و به همراه سرکه به دلمه‌ها اضافه می‌‌کنیم.
    می شود از همین مواد داخل یک لایه پیاز ریخته و همراه کلم سرو کنید.

 

(السلام علیک یا کریم اهل بیت یا حسن ابن علی (علیه السلام

 

تاپیک های تحت مدیریت

(عاشقان امام حسن (ع

رستوران راسخونی

جمعه 28 فروردین 1394  9:44 AM
تشکرات از این پست
liasam Lovermohamad shayesteh2000
دسترسی سریع به انجمن ها