0

رستوران راسخونی

 
ma23hasan
ma23hasan
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1393 
تعداد پست ها : 828
محل سکونت : اصفهان

رستوران راسخونی

در این تاپیک درمورد طرز تهی  غذاهای متنوع تبادل نظر میشه.

لطفا طرز تهیه غذاهای محلی خوبتون  رو در این تاپیک قرار بدین

ضمنا اگه کسی در درست کردن غذای خاصی مهارت داره ارائه بده.

سفارشات مجالس راسخونی هم پذیرفته میشود.

با تشکر مدیریت رستوران راسخونی.ma23hasan

 

 

دوشنبه 13 بهمن 1393  12:58 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali liasam shayesteh2000 farshon tahmores mammads2 mehdi0014 ehsan007060 zare58 09130670628
ma23hasan
ma23hasan
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1393 
تعداد پست ها : 828
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:رستوران راسخونی

این غذارو بیشتر از همه دروست دارو.پس اول میذارم

مواد لازم برای تهیه خورشت قورمه سبزی (برای ۴ نفر) :

  •  سبزی سرخ شده قرمه سبزی(تره، جعفری، شنبلیله، اسفناج و گشنیز): ۲۰۰ گرم
  • گوشت خورشی: ۳۰۰ گرم
  • لیمو امانی: ۳ عدد
  • لوبیا قرمز (یا لوبیا چیتی): ۲۰۰ گرم
  • پیاز: یک عدد متوسط
  • نمک، فلفل و زرد چوبه: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم

روش پخت خورشت قورمه سبزی :

برای شروع کار کمی روغن در ماهیتابه ریخته بعد از داغ شدن روغن، پیاز را در آن تف می دهیم تا طلایی رنگ شود. سپس گوشت را به آن اضافه کرده و سرخ می کنیم. هنگامی که گوشت به خوبی سرخ شد سبزی سرخ شده و زرد چوبه را به آن اضافه می کنیم. در مرحله بعد لوبیا (بهتر است لوبیا را از شب قبل داخل آب خیس کنیم.) را به همراه یک لیوان آب به آن اضافه می کنیم. حرارت را کم می کنیم تا خورش قورمه سبزی سه ساعت پخته شود. سپس لیمو امانی ها را سوراخ کرده به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا یک ساعت دیگر بپزد تا کاملا جا بیفتد. دیر اضافه کردن لیمو امانی باعث می شود تا عطر آن حفظ شود. نمک و فلفل را در نیم ساعت آخر به آن اضافه کنید.

 

نکاتی برای پخت بهتر قورمه سبزی :

  1. در هنگام آماده کردن سبزی قورمه سبزی باید تناسب را میان سبزی های مختلف رعایت کرد استفاده بیش از حد از تره باعث تند شدن خورشت و استفاده زیاد از شنبلیله باعث تلخ شدن آن می شود.
  2. اگر معده دارای معده حساسی هستید بهتر از از لوبیای چشم بلبلی استفاده کنید. خیساندن لوبیا چند ساعت قبل از استفاده در خورشت را فراموش نکنید.
  3. لیمو امانی ها را قبل از اضافه کردن به خورش سوراخ کنید اما به یاد داشته باشید لیمو امانی در هنگام تهیه خورشت قورمه سبزی چربی های اضافه را به خود جذب میکند در نتیجه از خوردن لیمو امانی در خورشت اجتناب کنید.
  4. اگر هنگام سرو غذا، خورشت شما پخته اما جا نیافتاده بود با اضافه کردن چند قالب کوچک یخ، ۱۰ دقیقه مانده به کشیدن خورش آن را کاملا جا افتاده نشان دهید. (این کار باعث می شود تا روغن خورشت روی آن جمع شود)

 

(السلام علیک یا کریم اهل بیت یا حسن ابن علی (علیه السلام

 

تاپیک های تحت مدیریت

(عاشقان امام حسن (ع

رستوران راسخونی

دوشنبه 13 بهمن 1393  1:12 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali liasam shayesteh2000 tahmores
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:رستوران راسخونی

به به فقط همینوکم داشتیم.خخخخخ

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 14 بهمن 1393  3:44 PM
تشکرات از این پست
ma23hasan shayesteh2000 liasam tahmores ehsan007060 zare58
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:رستوران راسخونی

مدیر رستوران کیه؟

سرآسپز کیه ؟

صندوقدار کیه؟

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

پنج شنبه 16 بهمن 1393  12:56 AM
تشکرات از این پست
ma23hasan shayesteh2000 liasam tahmores ehsan007060 zare58
ma23hasan
ma23hasan
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1393 
تعداد پست ها : 828
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:رستوران راسخونی

غذای این هفته خورشت فسنجان

 

خورشت فسنجان

مواد لازم:

  • ران و سینه مرغ 3 قطعه
  • مغز گردو 150 گرم
  • پياز 1 عدد بزرگ
  • رب انار 2 قاشق غذاخوري
  • شكر 1 قاشق غذاخوري
  • نمك به اندازه كافي
  • روغن 3 تا 4 قاشق

طرز تهيه:

پياز را رنده ريز كنيد روي حرارت بگذاريد تا آب پياز تبخير شود سپس با روغن تفت دهيد.

گردو را در آسياب بريزيد تا پودر شود. از تمام قسمتهاي مرغ غير از بال و گردن مي توانيد استفاده كنيد.

بعد از تفت خوردن پياز، گردو را ريخته با حرارت كم مرتب هم بزنيد تا رنگ گردو تيره شود. رب انار را هم اضافه كنيد و بعد از كمي تفت دادن، 4 پيمانه آب بريزيد. حرارت زیر قابلمه را زیاد کنید تا آب بجوشد سپس شعله را کم کنید و اجازه دهید با حرارت ملايم 1 تا 2 ساعت بپزد تا گردو به روغن بيفتد.

در قابلمه ديگري مرغ را با 3 تا 4 قاشق روغن تفت دهيد تا طلایی شود و با نصف استكان آب بپزید.

روغن را تا می توانید کم مصرف کنید چون گردو و مرغ هر دو، روغن پس می دهند و اگر روغن را زیاد بریزید خورشت چرب می شود. مرغ نبايستي له شود يا از هم برود بلكه مرغ را نیم پز بردارید چون بقیه پخت آن باید با گردو انجام شود.

برخی ران و سینه مرغ را به طور کامل در خورشت می اندازند و برخی برای خوردن آسان تر آن، قطعات مرغ را کوچک و اندازه جوجه کباب می کنند و سپس سرخ می کنند.

مرغ نیم پز، نمک و شکر را به گردو اضافه كنيد. حدود 30 تا 40 دقیقه دیگر زمان می خواهد تا خورشت جا بیفتد و غلیظ شود. این خورشت غلیظ تر از دیگر خورشت هاست. 

تنظيم ميزان رب انار و شكر بايد به گونه اي باشد كه مزه ترش و شيرين یا ملس دهد و در اصطلاح «مي خوش‌» باشد. قبل از خاموش كردن اجاق حتماً خورشت را مزه كنيد و مزه ترش و شيرين را تنظيم كنيد. هنر ساخت فسنجان در تنظيم همين مزه است!

برخی فسنجان را به جای مرغ با کوفته ریزه تهیه می کنند و بیشتر می پسندند برای تهیه کوفته ریزه هم می توانید پیاز را رنده ریز کنید و آب پیاز را گرفته و در خورشت بریزید سپس گوشت چرخ کرده گوساله، ادویه، نمک و پیاز رنده شده را ورز دهید و به گلوله های کوچک و هم اندازه در آورید. کوفته ریزه ها را با روغن کم، تفت دهید و در 20 دقیقه آخر پخت خورشت به آن اضافه کنید.

شما می توانید خورشت فسنجان را یک بار با مرغ و بار دیگر با کوفته ریزه امتحان کنید تا ببینید کدام را می پسندید.

در برخی از شهرها، به جای رب انار، از شیره انگور در فسنجان استفاده می کنند.

این خورشت لذیذ و آسان معمولا با پلو سفيد صرف می شود. خصوصا در فصل سرد سال و برای نهار بسیار خوشمزه است نوش جان!!

چهارشنبه 22 بهمن 1393  1:34 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 liasam tahmores zare58
ma23hasan
ma23hasan
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1393 
تعداد پست ها : 828
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:رستوران راسخونی

منوی رستوران.

 

 

غذاهای کبابی

 

چلو کباب کوبیده

2 تا سیخ 90 گرمی+130 گرم برنج

9000 تومان
 
چلو کباب لقمه

1 سیخ 180 گرمی+130 گرم برنج

9000 تومان
 
چلو جوجه

1 سیخ 150 گرمی+130 گرم برنج

9000 تومان
 
چلو لقمه نگین دار ممتاز

1 سیخ 180 گرمی + 20 گرم جوجه+130 گرم برنج

12000 تومان
 
چلو لقمه ممتاز

1 سیخ 230 گرمی+130 گرم برنج

13000 تومان
 
چلو جوجه ممتاز

1 سیخ 250 گرمی + +130 گرم برنج

13000 تومان
 
چلو جوجه با استخوان ممتاز

1سیخ 500 گرمی + +130 گرم برنج

13000 تومان
 
چلو برگ

1 سیخ 130 گرمی + +130 گرم برنج

15000 تومان
 
چلو کباب بختیاری ممتاز

 

18000 تومان
 
چلوکباب سلطانی ممتاز

2 تا سیخ، 130 گرم برگ، 90 گرم کوبیده + +130 گرم برنج

19500 تومان
 
چلو کباب چنجه( بره ممتاز)

 

23000 تومان
 
چلو کباب برگ ممتاز( بره)

1 سیخ 230 گرمی + +130 گرم برنج

23000 تومان
 
چلو کباب بلغاری ممتاز

 

 

غذاهای پلویی

زرشک پلو با مرغ

 

9000 تومان
 
باقالی پلو با مرغ

 

9500 تومان
 
شیرین پلو با مرغ

 

10000 تومان
 
زرشک پلو با مرغ ممتاز( بادمجان،الو)

 

10000 تومان
 
باقالی پلو با گردن گوسفندی

 

16000 تومان
 
باقالی پلو با مرغ ممتاز(بادمجان،الو)

 

10500 تومان
 
باقالی پلو با ماهیچه بره

 

 

 

ناهار هفتگی

ته چین مرغ

 

 

خورشت هفتگی

چلو خوشت قیمه بابادمجان

سه شنبه

6500 تومان
 

 

8500 تومان
 

 

سه شنبه 28 بهمن 1393  11:13 AM
تشکرات از این پست
farshon shayesteh2000 liasam tahmores zare58
ma23hasan
ma23hasan
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1393 
تعداد پست ها : 828
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:رستوران راسخونی

غذای شب

 

شنسل مرغ

 

9500 تومان
جوجه چینی

 

9500 تومان

 

پیش غذا

 

سوپ

 

3000 تومان
سالادفصل

 

2500 تومان
ماست و خیارویژه

 

2500 تومان
زیتون پرورده

 

1500 تومان
ماست موسیر

 

800 تومان

 

نوشیدنی ها

 

نوشابه قوطی

 

1500 تومان
دلستر

 

1500 تومان
دوغ

 

900 تومان

 

سه شنبه 28 بهمن 1393  11:33 AM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 liasam tahmores zare58
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:رستوران راسخونی

گارسون نمی خواین؟cheeky

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 28 بهمن 1393  1:30 PM
تشکرات از این پست
ma23hasan shayesteh2000 liasam tahmores zare58
ma23hasan
ma23hasan
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1393 
تعداد پست ها : 828
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:رستوران راسخونی


نقل قول farshon

گارسون نمی خواین؟cheeky

 

 

خواهش میکنم این چه حرفیه.

البته اگه افتخار بدین

سه شنبه 28 بهمن 1393  1:34 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 liasam farshon tahmores zare58
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:رستوران راسخونی

بنظرم اگه غذاهای دریایی هم درمنویت بذاری بدنباشه.ممنون ازپذیرایی تون

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

جمعه 1 اسفند 1393  5:08 PM
تشکرات از این پست
ma23hasan liasam tahmores zare58
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:رستوران راسخونی

محمدجان

بوفه آزادهم داری؟خخخخخ

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 2 اسفند 1393  6:20 AM
تشکرات از این پست
liasam ma23hasan tahmores zare58
liasam
liasam
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1393 
تعداد پست ها : 1143
محل سکونت : مرکزی

پاسخ به:رستوران راسخونی

کنارش یه فست فود وکافی شاپ بزنین که دیگه عالی میشه

**بسم الله القاصم الجبارین**

شنبه 2 اسفند 1393  11:53 PM
تشکرات از این پست
farshon shayesteh2000 ma23hasan tahmores zare58
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:رستوران راسخونی

نیازمنده یم:

به یک حسابداربافقط 100سال سابقه کارمفیدوباتجربه نیازمندیم

تلقن تماس:

0935 وخورده ای.خخخخ

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 3 اسفند 1393  8:58 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 ma23hasan tahmores sadra122 zare58
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:رستوران راسخونی

داداش

ایناقیمتهای اصفهانه؟

یه جستجویی بکن ازنمایندگیهای دیگه رستورانهای سایراستانها،نمایندگی فعال می پذیریم.خخخخخ

مدیریت هتل چمن ومعاونت رستوران راسخونی

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 3 اسفند 1393  9:00 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 liasam ma23hasan tahmores zare58
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:رستوران راسخونی

نظرم اینه که ساندویج سردنه ولرم هم بیاریم.خخخخخ

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 4 اسفند 1393  8:28 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 liasam ma23hasan tahmores zare58
دسترسی سریع به انجمن ها