0

قاضي: مي‌خواهيم با 2 پيروزي به استقبال نيم‌فصل برويم

hasan119
hasan119
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3549

قاضي: مي‌خواهيم با 2 پيروزي به استقبال نيم‌فصل برويم

مهاجم تيم فوتبال ذوب‌آهن گفت: ذوب‌آهن در هفته‌هاي اخير شرايط خوبي داشته است و اميدوارم با 2 بازي خوب و 2 پيروزي به استقبال تعطيلات نيم‌فصل برويم.

محمد قاضي در مورد شرايط آمادگي‌اش اظهار داشت: در چند روز اخير تمرينات خوبي را پشت سر گذاشتيم و اميدوارم با موفقيت به سراغ نيم فصل برويم.
 وي ادامه داد: 2 بازي تا نيم فصل باقي مانده و در اين 2 بازي ابتدا به ديدار مس و سپس به مصاف استقلال مي‌رويم و طبيعتاً به دليل آماده بودن اين 2 تيم، بازي‌هاي سختي نيز در پيش داريم. تيم ما در اين هفته‌هاي اخير شرايط خوبي داشته است و اميدوارم با 2 بازي خوب و 2 پيروزي به استقبال تعطيلات برويم.

قاضي با بيان اينکه شرايط ذوب‌آهن خوب است و بازيکنان آماده هستند؛ در پاسخ به اين سؤال که با نايب قهرماني آسيا، روحيه بازيکنان تيم اصفهاني کاهش پيدا نکرده است؛ گفت: وقتي تيمي در تورنمنتي معتبر مانند ليگ قهرمانان آسيا حضور پيدا کرده و تا فينال پيش مي‌رود، ابتدا فشار زيادي را متحمل مي‌شود، چون همه از اين تيم انتظار دارند. در وهله بعدي نيز پروازهاي متمادي هم فشار مضاعفي را به اعضاي تيم مي‌آورد و اجازه نمي‌دهد تمام توان‌مان را به نمايش بگذاريم.

وي افزود: با اين سفرهاي طولاني از نظر بدني کارآيي‌مان کم شد، اما در حال حاضر در حال بازگشت به شرايط ايده‌آل هستيم و اميدوارم با رسيدن به نيم فصل بتوانيم ريکاوري خوبي انجام دهيم.
 قاضي در خصوص اينکه در چند سال اخير ذوب‌آهن قهرمان نايب قهرمانان بوده است؛ تأکيد کرد: فوتبال است و هزار اتفاق که در آن رخ مي‌دهد. البته ما قهرماني جام حذفي را هم داشته‌ايم.
 مهاجم تيم فوتبال ذوب‌آهن ادامه داد: به نظر من بدشانسي هم در عدم قهرماني ما در چند سال اخير نقش داشته است، البته 2 فصل پيش که در فولاد بودم با گلي که به ذوب‌آهن زدم، خودم قهرماني را در هفته پاياني از اين تيم گرفتم، اما مطمئن باشيد امسال تمام تمرکزمان را براي قهرماني تيم گذاشته‌ايم.

وي در پاسخ به اين سؤال که در ترکيب ذوب‌آهن بر خلاف فولاد گل‌هاي کمي به ثمر مي‌رساند؛ تصريح کرد: اينجا هم فولاد نيست. يعني شرايط متفاوت است، اما خواسته هاي مربيان را به خوبي برآورده کرده‌ام تا تيم موفق باشد.
 قاضي يادآور شد: از لحاظ آمار گلزني شايد پايين باشم، اما رضايت مربيان را تا به امروز جلب کرده‌ام و باز هم تلاش مي‌کنم تا ابتدا تيمم موفق باشد.

یک شنبه 28 آذر 1389  1:21 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها