سلام
برای شروع بحث به سوال ها جواب میدم، جواب ها کاملا نظر شخصی خود بنده س
تعریف شخصی شما از اعتیاد چیست؟
عادت کردن به چیزی که نتونی ازش دل بکنی !! حالا میتونه جسمی باشه یا فکری، مثلا اعتیاد به خوردن نوشابه ! فکری هم به عنوان یک مثال جدید ترینش اعتیاد به بازی کلش آف کلنز!! بشخصه کسانی رو دیدم که کلا بازی نمی کردن معتاد این بازی شدن! اعتیادی که مد نظر سوال هست تو بخش اعتیاد جسمی قرار می گیره که خانمانسوزه!
از نقطه نظر شخصی شما دلایل گرایش افراد بخصوص جوانان به اعتیاد چیست؟
به جرات می تونم بگم که اکثر جوانان ما بچه های پاک و سالمی هستند، کسایی میشناسم که آرزوی ازدواج تو سرشونه اما با وجود بیکاری و بی پولی و... از غافله ازدواج عقب میمونن، اینکه سوال میگه گرایش جوانان به اعتیاد به نظر من حرف اشتباهیه، چون یقین دارم درصد بالایی از روی گرایش نیست، یه عده از روی کم نیاوردن جلوی رفیق! یه عده برای شب بیداری، یه عده برای تناسب اندام، یه عده برای کلاس! و خلاصه.. متاسفم از این افکار، شاید بهتر بود جوان ها با گرایش به سمت اعتیاد می رفتن !
شما اعتیاد را به چند نوع تقسیم میکنید و انواع اقسام آن را همراه با توضیح بیان نمایید؟
میگن میخوای به یه سوال جواب بدی کامل بخونش ! من جواب اینو تو سوال اول دادم. اعتیاد روحی و فکری هم به شدت میتونه خطرناک باشه، اگه یه گوشه کنار خونه ت نگاه کنی! داداشی آبجی پسری دختری خلاصه یکی مشغوله یه کاریه! لطفا تکذیب نکن! حتما میخوای بگی فقط برادرزاده منه که تو سن 5 سالگی میتونه در مورد تنظیمات تبلیت یک ساعت برامون سخنرانی کنه ! اینا همه ش خطرناکه
نقش خانواده ها دراعتیاد و جلوگیری از آن در فرزندانشان چیست؟
بنظرم این سوال هم اشتباهه! آخه در مورد چیزی صحبت می کنید که تنها عامل جلوگیری حقیقی از اعتیاده! لطفا نگید اجتماع و فرهنگ و آموزش و این حرفا، نه عزیز من، تنها نقش اصلی و پایه آشیل خانواده س، چه بسیار خانواده هایی دیدم که تا یک ساعت از بچه شون بی خبر باشن شده با پیامک جویای احوال میشن، و دیدم دوستی را که یک شب پیشم موند، پرسیدم به خانواده ت اطلاع بده، جواب داد ولش کن اونا براشون فرقی نمیکنه! متاسف شدم واقعا
نقش حکومت و دستگاههای زیربط در اعتیاد و همچنین پیشگیری و درمان آن چیست؟
همونطور که گفتم نقش اصلی رو دوش خانواده س، البته نقش دولت و کلا جامعه کمرنگ نیست، شما فکر کن حداقل هفته ای یک بار این معتاد ها رو نشون بدن، اینایی که نهایت بدبختی ان یا اونایی که بدنشون کرم افتاده! یا اونی که با حقارت تمام (کسی که حتی فرشته ها هم بهش تعظیم می کنن ببینید به چه روزی میفته) توی جوب افتاده و مرده، خب این عوامل بازدارنده س.
در نهایت این نکته مهمه که بگم این بار وقتی روزنامه رو باز کردی یا رفتی داخل یه سایت خبری، وقتی رسیدی به بخش حوادثش این بار متنو کامل بخون! آره همون حرف های اعدامیه، اونی که یکی رو کشته، اونی که تیر خلاص به سر داداشش زده، اونی که طلاق گرفته، اونی که دزدی کرده، اونی که خیانت کرده، اونی که.... اگه کامل بخونی یه جای حرفاش نوشته .......من معتادم!!!!