0

فجر کارت 93

alibeiki
alibeiki
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1003

پاسخ به:فجر کارت 93

طرح خیلی جالبیه . باعث دلگرمی شد.

چهارشنبه 6 اسفند 1393  1:12 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh omiddeymi1368 rasekhoon_m ria1365 mammads2
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

نقل قول sanajun

جالبه دوستان با امتیازات خیلی بالا دارن شرکت میکنند و اینقدر ناامید و شاکین، پس افرادی مثل من که تنها موجودیم 10000 امتیازه که دیگه اصلا شرکت نکنه بهتره ( به امتیازم نخندینا وقتم کمه و فعالیتم محدود :) )

ولی بازم اشکالی نداره منم شرکت میکنم خدارو چی دیدین شاید منم یه چیزی برنده شدم

یا حق

سلام دوست عزیز

ناامید نشین. انشاالله شما هم برنده میشین.

چهارشنبه 6 اسفند 1393  5:10 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 rasekhoon_m ria1365 mammads2
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

با سلام

این مسئله حسنه ها را چرا بزرگ می کنید.

چیزی که نشده فقط یه خونه تکونی دادین به حسنه هاتون آخر سالیغیر از اینه.

حرص نخورین بابا.شاد باشین.حالا چه برنده بشین چه نشین.

منم حسنه هامو کن فیکونش کردم و دادم.حالامیخوام برنده بشم ،یا نشم. اگه برنده نشمو و حسنه هامو برنگردونن باید بشینم به ملت بدوبیراه بگم چرا اینجوری شد چرا اونجوری شد.قدرت ریسک پذیری رو ببرین بالا.(اگه بهش میشه گفت ریسک)

حسنه ها هم برن دنیا به آخر نمیرسه که. این همه راه هست برای کسبش.وقتی قوانین رو خوندیم و قبول کردیم که حسنه برنمیگرده و شرکت کردیم و حسنه ها را با آگاهی خودمون دادیم و حالا اینجوری میکنیم اگه تو دنیای واقعی بود چه میکردیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خود مسئولین هم از اول کار در بند 1+5 نوشته بودند که حسنه برنمیگردونن.پس این تکلیفو از رو دوششون برداشتن و قضاوت شرکت کردن یا نکردن تو مسابقه رو به عهده خودتون گذاشتن.

دیگه تموم.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

چهارشنبه 6 اسفند 1393  7:46 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 rasekhoon_m amirali123 ria1365 mammads2 alifanoodi
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

سلام.

ببخشید؛

این طرح، خودِ روزِ 12 اسفند هم برقراره؟ تا ساعت 24؟ 

خیلی ممنون.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

پنج شنبه 7 اسفند 1393  2:09 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ria1365 rasekhoon_m
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول mohammadhoseinshokri

جهت شرکت در طرح فجر ، چند فاکتور ثبت کرده ام . قابل قبول هست یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با سلام

مشکلی نیست. محدودیتی در ثبت تعداد فاکتورها وجود ندارد. همچنین می توانید در یک فاکتور نیز، تعداد دلخواه از محصول مورد نظر را ثبت نمائید.

پنج شنبه 7 اسفند 1393  8:37 AM
تشکرات از این پست
mohammadhoseinshokri nazaninfatemeh samsam omiddeymi1368 ria1365 mammads2
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول nargesza

یه چیز دیگه. اگه امکان اهدای حسنه رو قرار بدن، می تونیم به دوستامون حسنه هدیه بدیم، تا اونا بتونن تو قرعه کشی برنده بشن یعنی شانس بیشتری داشته باشن. نظرتون چیه؟

با سلام و عرض ادب

از حضور شما و سایر کاربران در این طرح متشکریم.

متأسفانه در این مورد برنامه ای نداریم. لذا از نظر فنی نیز امکانپذیر نمی باشد. 

پنج شنبه 7 اسفند 1393  8:38 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh samsam omiddeymi1368 ria1365
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول sanajun

جالبه دوستان با امتیازات خیلی بالا دارن شرکت میکنند و اینقدر ناامید و شاکین، پس افرادی مثل من که تنها موجودیم 10000 امتیازه که دیگه اصلا شرکت نکنه بهتره ( به امتیازم نخندینا وقتم کمه و فعالیتم محدود :) )

ولی بازم اشکالی نداره منم شرکت میکنم خدارو چی دیدین شاید منم یه چیزی برنده شدم

یا حق

با سلام و عرض ادب

نارضایتی برخی کاربران بخاطر عدم برگشت حسنه ها است که این هم جزو شرایط مسابقه است.

توجه داشته باشید درست است که داشتن حسنه زیاد، شانس برنده را افزایش می دهد اما کاربرانی که حسنه کمتری داشته باشند، حتی کمتر ازآنچه شما دارید، باز هم در قرعه کشی احتمال برنده شدن دارند.

سال گذشته کاربرانی که حسنه کمی بودند و خرید زیادی نداشتند نیز جزو برندگان بودند.

إن شاالله جزو برندگان خوش شانس این طرح باشید.

پنج شنبه 7 اسفند 1393  8:42 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh samsam omiddeymi1368 sanajun ria1365 mammads2
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3997

با سلام و عرض ادب خدمت مسئول محترم روابط عمومی جناب کیانی  و جناب نجاران مدیر محترم ارشد انجمنها

چند نکته را جهت استحضار دوستان و عزیزان باید یادآوری کنم

1- فعالیت در این سایت خوب فرهنگی اجباری نیست یعنی دوستان با توجه به اختیار خود در این سایت عضو شده و به عنوان کاربر و مدیر قعالیت مینمایند.

2- با توجه به بند اول  فکر نمیکنم اکثر دوستان برای فعالیتهای خود انتظار چشمداشت مادی داشته باشند چرا که هدف دوستان فقط ترویج علم و فرهنگ و داشته های خود برای سایر جوانان این مملکت می باشد.

3- دوستان روابط عمومی  سایت با توجه به انتخاب کاربران  و مدیران برتر بصورت ماهانه و یا دو ماه یکبار  که توسط خود مدیران تالارها انجام  اقدام به اعطای جایزه ای نقدی هر چند اندک به این دوستان مینمایند هر چند به قول مسئولان این سایت این جوایز جوابگوی زحمت عزیزان نمیباشد.

4- در مسائل فرهنگی با توجه به هجمه سنگین تهاجم شدید فرهنگی دشمن باید دوستان به نظر من فعالیت زیادی نمایند چون همه ما باید این دغدغه را داشته باشیم که در آینده موضوعات تهاجم فرهنگی میتواند خطرات زیادی را برای ما داشته باشد پس بیاییم یا خودمان به عنوان آینده سازان این مملکت یا فرزندانمان تمام تلاش مان را در راه اعتلای فرهنگ غنی این کشور بکار ببریم تا  میهن عزیزمان را بیمه کنیم.

5- در مورد این نوع قرعه کشی ها هم باید عرض کنم که این کار در نوع خودش قابل تقدیره و به قول دوستان حسنه هایی که دوستان جمع آوری می کنند جز در این جور طرح ها قابلیت هزینه کردن در جای دیگه ای رو ندارد.

6- به عنوان آخرین مورد یک پیشنهاد دارم ،درسته که بنا به نظر  مدیران موسسه و سایت این کار نوعی ریسک است و آنرا با قرعه کشی بانک مقایسه کرده اند باید خاطر نشان نمایم گرچه قرعه کشی بانک  هم نوعی ریسک است ولی اصل پول مشتریان سر جای خودش محفوظ است پس پیشنهاد میکنم به جهت دلگرمی بیشتر کاربران و مدیران تالارها در صورت موافقت مسئولان و تصمیم گیران موسسه راسخون اندکی از حسنه های خرج شده آنها به حساب کاربریشان برگشت داده شده تا اجیاناً در طرح هایی این چنینی یا خریدهایی که میخواهند از سایت داشته باشند آزادی عمل بیشتری اعمال نمایند.

پیشاپیش خواهشمندم  از اطاله کلام ،کاربران ، مدیران و سایر مسئولان سایت بنده را عفو نمایند.

پنج شنبه 7 اسفند 1393  8:47 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m nazaninfatemeh samsam omiddeymi1368 ria1365
ghaem72
ghaem72
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 541
پنج شنبه 7 اسفند 1393  9:43 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m samsam omiddeymi1368 ria1365 mammads2
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول mehrad90

با سلام و عرض ادب خدمت مسئول محترم روابط عمومی جناب کیانی  و جناب نجاران مدیر محترم ارشد انجمنها

چند نکته را جهت استحضار دوستان و عزیزان باید یادآوری کنم

1- فعالیت در این سایت خوب فرهنگی اجباری نیست یعنی دوستان با توجه به اختیار خود در این سایت عضو شده و به عنوان کاربر و مدیر قعالیت مینمایند.

2- با توجه به بند اول  فکر نمیکنم اکثر دوستان برای فعالیتهای خود انتظار چشمداشت مادی داشته باشند چرا که هدف دوستان فقط ترویج علم و فرهنگ و داشته های خود برای سایر جوانان این مملکت می باشد.

3- دوستان روابط عمومی  سایت با توجه به انتخاب کاربران  و مدیران برتر بصورت ماهانه و یا دو ماه یکبار  که توسط خود مدیران تالارها انجام  اقدام به اعطای جایزه ای نقدی هر چند اندک به این دوستان مینمایند هر چند به قول مسئولان این سایت این جوایز جوابگوی زحمت عزیزان نمیباشد.

4- در مسائل فرهنگی با توجه به هجمه سنگین تهاجم شدید فرهنگی دشمن باید دوستان به نظر من فعالیت زیادی نمایند چون همه ما باید این دغدغه را داشته باشیم که در آینده موضوعات تهاجم فرهنگی میتواند خطرات زیادی را برای ما داشته باشد پس بیاییم یا خودمان به عنوان آینده سازان این مملکت یا فرزندانمان تمام تلاش مان را در راه اعتلای فرهنگ غنی این کشور بکار ببریم تا  میهن عزیزمان را بیمه کنیم.

5- در مورد این نوع قرعه کشی ها هم باید عرض کنم که این کار در نوع خودش قابل تقدیره و به قول دوستان حسنه هایی که دوستان جمع آوری می کنند جز در این جور طرح ها قابلیت هزینه کردن در جای دیگه ای رو ندارد.

6- به عنوان آخرین مورد یک پیشنهاد دارم ،درسته که بنا به نظر  مدیران موسسه و سایت این کار نوعی ریسک است و آنرا با قرعه کشی بانک مقایسه کرده اند باید خاطر نشان نمایم گرچه قرعه کشی بانک  هم نوعی ریسک است ولی اصل پول مشتریان سر جای خودش محفوظ است پس پیشنهاد میکنم به جهت دلگرمی بیشتر کاربران و مدیران تالارها در صورت موافقت مسئولان و تصمیم گیران موسسه راسخون اندکی از حسنه های خرج شده آنها به حساب کاربریشان برگشت داده شده تا اجیاناً در طرح هایی این چنینی یا خریدهایی که میخواهند از سایت داشته باشند آزادی عمل بیشتری اعمال نمایند.

پیشاپیش خواهشمندم  از اطاله کلام ،کاربران ، مدیران و سایر مسئولان سایت بنده را عفو نمایند.

با سلام و عرض ادب

مدیر محترم و فعال راسخون، از اینکه منصفانه و با نگاهی دقیق، به مسائل توجه دارید و همچنین از توضیحات و نکاتی فرمودید سپاسگزاریم.

لازم است کاربران عزیز راسخون و شرکت کنندگان در طرح فجر کارت به 3 نکته ذیل توجه داشته باشند تا إن شاالله سوالات و نظراتی که در خصوص برگرداندن بخشی از حسنه ها را دارید، برطرف شود:

1- عدم برگشت حسنه ها، یکی از شرایط مسابقه است همانطور که "اهدای یک محصول بدون قرعه کشی به کاربری که بیشترین حسنه را برای کی محصول ثبت کرده باشد"، نیز جزو شرایط مسابقه است. ممکن است در طرح های بعدی، شرایط آن به کلی تغییر کند اما چیزی که در حال حاضر تصویب شده و باتوجه به امکانات و شرایط، لازم الاجراست، در طرح قید شده است.

2- شرکت در طرح به صورت اختیاری است. اگر کاربران محترم تصور می کنند عدم شرکت در این طرح و یا عدم بازگشت حسنه ها، باعث ضرر آن ها می شود، می توانند در این طرح شرکت ننمایند اما توصیه ما این بود که از حسنه های خود استفاده کنند.

3- نکته بسیار مهم، حسنه در نظر گرفته شده برای هر محصول است. برخی از کاربران متأسفانه به این نکته، توجه کافی ندارند که اگر ما حسنه هر محصول را از ابتدا، 2 برابر مقداری که هم اکنون است، در نظر می گرفتیم و در شرایط مسابقه ذکر می کردیم: "در صورت عدم برنده شدن، نصف حسنه ها برگردانده می شود" این کار مورد رضایت بود؟! قطعاْ خیر.

ما زمانی که در حال محاسبه حسنه هر محصول بودیم، به این نکته هم توجه داشتیم که حسنه های مصرفی برگردانده نخواهد شد، لذا، حداقل حسنه را برای هر محصول در نظر گرفتیم.

در طرح های آتی، اگر تصمیم برای بازگرداندن بخشی یا همه حسنه های مصرفی اتخاذ شد، در حسنه خرید هر محصول نیز بازنگری خواهد شد.

إن شاالله با همراهی و استقبال کاربران بتوانیم بازهم این گونه طرح ها را داشته باشیم.

پنج شنبه 7 اسفند 1393  9:50 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh mehrad90 samsam omiddeymi1368 ria1365
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول ghaem72

با سلام

از نظر من اگه محصولات بیشتری را در این طرح می گذاشتید بهتر بود

با سلام وعرض ادب

محصولات طرح امسال نسبت به طرح قبلی، هم از نظر کیفیت و هم کمیّت، تفاوت بسیاری داشته است. در طرح های بعد نیز حتماً این روند تنوع محصولات را خواهیم داشت.

پنج شنبه 7 اسفند 1393  9:54 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh samsam omiddeymi1368 amirali123 ria1365 mammads2
svh2005
svh2005
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 18447

ما که شانس نداریم

اگر من و شما خودمان را  اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود

جمعه 8 اسفند 1393  10:23 PM
تشکرات از این پست
fatemexry rasekhoon_m omiddeymi1368 mammads2 ria1365
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول omiddeymi1368

سلام.

ببخشید؛

این طرح، خودِ روزِ 12 اسفند هم برقراره؟ تا ساعت 24؟ 

خیلی ممنون.

با سلام و احترام

بابت تأخیر در پاسخگویی عذرخواهی می کنم. متوجه این پست نشدم.

کاربران تا پایان روز 12 اسفند، فرصت شرکت در طرح را دارند.

یک شنبه 10 اسفند 1393  7:39 AM
تشکرات از این پست
samsam nazaninfatemeh omiddeymi1368 mammads2 ria1365
mammads2
mammads2
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 314

سلام به چند نفر جایزه میدهید ؟

ممنون ...

یک شنبه 10 اسفند 1393  1:51 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m ria1365
ftm1370
ftm1370
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 779

سلام من هم وقتی کاربران با حسنه های زیاد رو دیدم که در قرعه کشی شرکت کردند ناامید شدم.

حسنه ها ی منم مثل شما در همین حدوده.... اما خب توکل کردم به خدا... انشالله که هرچی خودش صلاح میدونه. ممنونم راسخون.... در پناه حق باشید

Zamin k lotf nadarad Aseman ra daryab....

یک شنبه 10 اسفند 1393  3:30 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m mammads2 ria1365
دسترسی سریع به انجمن ها