0

فجر کارت 93

rashon
rashon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1310

پاسخ به:فجر کارت 93

طرح بسیار خوبی است.

سه شنبه 14 بهمن 1393  9:37 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 mohsen_alavi ravabet_rasekhoon rasekhoon_m nazaninfatemeh omiddeymi1368 ria1365 shayesteh2000 ali_kamali
gharibeh
gharibeh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 758

سلام خوب هستید .امکان داره یکی شانسش خوب باشه مثلا سه تا محصول برنده بشه؟؟؟؟

و

در ضمن اگه چنین اتفاقی بیافته واقعا براش ارسال میکنید یا میگید که این بنده خدا یکی برده  از اول قرعه کشی کنیم تا برسه به یه نفر دیگه؟؟؟

با عرض معذرت سوال بود دیگه ذهنمو مشغول کرده بود

چهارشنبه 15 بهمن 1393  11:33 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh rasekhoon_m omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon ria1365 shayesteh2000 ali_kamali
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول gharibeh

سلام خوب هستید .امکان داره یکی شانسش خوب باشه مثلا سه تا محصول برنده بشه؟؟؟؟

و

در ضمن اگه چنین اتفاقی بیافته واقعا براش ارسال میکنید یا میگید که این بنده خدا یکی برده  از اول قرعه کشی کنیم تا برسه به یه نفر دیگه؟؟؟

با عرض معذرت سوال بود دیگه ذهنمو مشغول کرده بود

سلام علیکم

سوال خوبی بود. یک کاربر می تواند سه محصول متفاوت برنده شود. (که درسال گذشته نیز اتفاق افتاد) در واقع یک کاربر، بیش از یکبار برنده یک محصول نخواهد بود.

چهارشنبه 15 بهمن 1393  12:04 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 mohsen_alavi nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon ria1365 shayesteh2000 ali_kamali zeinab_p farshon
amin5530
amin5530
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1258

سلام

برای هر محصول چند نفر برنده میشن ؟!

YEMEN

تالار قرآن کریم

۩۩ ¤ هر روز آشنایی با یکی از سوره های قرآن کریم ¤ ۩۩

amin.bidar@gmail.com

من در پی تو هستم و مردم پی بهشت .... ایمان شهر ، کفر مرا در می آورد

چهارشنبه 15 بهمن 1393  12:41 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m omiddeymi1368 mohsen_alavi nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon ria1365 shayesteh2000 ali_kamali
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول amin5530

سلام

برای هر محصول چند نفر برنده میشن ؟!

با سلام و احترام

در قسمت توضیحات هر محصول در فروشگاه، تعداد ذکر شده است.

موفق باشید

چهارشنبه 15 بهمن 1393  3:54 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon ria1365 ali_kamali
masoomi1371
masoomi1371
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 724

با سلام و خسته نباشید

من فکر می کنم این یک نوع شرط بندی هست چون اگه کسی برنده نشد تمام حسنه اش از بین میره و ناراحت میشه

0

دوست من خدا

چهارشنبه 15 بهمن 1393  9:08 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh rasekhoon_m hossein201273 ravabet_rasekhoon ria1365 omiddeymi1368 ali_kamali javid1000
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

نقل قول masoomi1371

با سلام و خسته نباشید

من فکر می کنم این یک نوع شرط بندی هست چون اگه کسی برنده نشد تمام حسنه اش از بین میره و ناراحت میشه

سلام دوست عزیز فرض کنید کلی حسنه هم داشته باشید وقتی فقط از حسنه می توان در امر خرید از فروشگاه وهمچنین قرعه کشی استفاده کرد ،کاری دیگه ای از این حسنه ها بر نمی آید ،همچنین اخذ حسنه بسیار کار آسانی هست حتی در عرض یک هفته هم می توان 10هزار حسنه به دست آورد

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

پنج شنبه 16 بهمن 1393  12:45 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon rasekhoon_m ria1365 nazaninfatemeh omiddeymi1368 shayesteh2000 ali_kamali zeinab_p farshon masoomi1371
amin5530
amin5530
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1258

سلام

محصولات جدید به این قرعه کشی اضافه میشن یا نه دیگه؟!

ممنون

YEMEN

تالار قرآن کریم

۩۩ ¤ هر روز آشنایی با یکی از سوره های قرآن کریم ¤ ۩۩

amin.bidar@gmail.com

من در پی تو هستم و مردم پی بهشت .... ایمان شهر ، کفر مرا در می آورد

پنج شنبه 16 بهمن 1393  11:06 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon ria1365 nazaninfatemeh omiddeymi1368 shayesteh2000 ali_kamali zeinab_p
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول amin5530

سلام

محصولات جدید به این قرعه کشی اضافه میشن یا نه دیگه؟!

ممنون

سلام علیکم

محصولات نهایی شده اند و عنوان جدیدی اضافه نخواهد شد.

موفق باشید

پنج شنبه 16 بهمن 1393  11:43 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon ria1365 nazaninfatemeh omiddeymi1368 shayesteh2000 ali_kamali farshon
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

نقل قول alifanoodi

سلام به دوستان عزیز

من دیروز بعد از ظهر می خواستم مطلبی رو بگم ولی گفتم که نیازی به این نیست.

دوستان همون طور که مسئولین گفتند این قرعه کشی یک ریسک هست که ممکنه برنده بشین یا نشین. آخه شما می خواین حسنه ها رو چی کار کنین؟ جز خرید از فروشگاه و ارسال پیامک چه کاربرد دیگه ای داره؟ مگه چه قدر می خواین پیامک بزنین و خرید کنین؟ برای جلوگیری از این که بعداً به مشکل گیر نخورید، اوّل حساب و کتاب کنید که بعداً چه قدر حسنه لازم دارید. همون قدرو ته حسابتون بذارین و با بقیش اگه خواستین تو قرعه کشی شرکت کنید.

من امسال 127000 حسنه صرف این قرعه کشی کردم. الآن هم هیچی ندارم. لفظ به باد دادن رو هم استفاده نمی کنم چون صرف قرعه کشی شده و الکی از حسابم کسر نشده. این حسنه های صرف شده می تونه بعداً به ثمر برسه یا نرسه.

لطفاً با اعتراض های بیهوده مسئولین رو از برگزاری این چنین طرح های خوبی منصرف نکنید که بعداً بگید خودم کردم که لعنت بر خودم باد!

سلام دوست گرامی

نظر هرکاربری محترمه و طبق قانون اساسی کسی نمیتونه بکسی بگه حرف نزن و نظرتو نگو حتی اگه اون کس رییس جمهور کشورتون باشه 

بس بهتره بجای  جواب مسئولان ما نظر خودمونو به بقیه تحمیل نکنیم شما میخوای رای بدی  هیچکس نمیتونه اجبارت کنه به فلانی رای بده یا رای بده یا نده 

هرکس ازاده در چهارچوب قوانین  کشور و قوانین راسخون نظرشو بگه حالا نظرش انتقاد پیشنهاد و یا هر حرف قانونی دیگه  باشه

یاد بگیریم به نظرات هم احترام بزاریم و حرفهای مخالفین را بشنویم که برای پیشرفت هر کشور و حتی سایت همین انتقادات و پیشنهاداته که موثره

حالا ممکنه شما بخاطر حرفهای بنده ناراحت بشید ولی شما هم همین درصد ناراحت شدن رو به کاربرای دیگه بخاطر حرف شما بدین

در پناه الله 

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

پنج شنبه 16 بهمن 1393  12:17 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh alifanoodi rasekhoon_m omiddeymi1368 shayesteh2000 ali_kamali ravabet_rasekhoon javid1000
alifanoodi
alifanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

نقل قول ria1365
نقل قول alifanoodi

سلام به دوستان عزیز

من دیروز بعد از ظهر می خواستم مطلبی رو بگم ولی گفتم که نیازی به این نیست.

دوستان همون طور که مسئولین گفتند این قرعه کشی یک ریسک هست که ممکنه برنده بشین یا نشین. آخه شما می خواین حسنه ها رو چی کار کنین؟ جز خرید از فروشگاه و ارسال پیامک چه کاربرد دیگه ای داره؟ مگه چه قدر می خواین پیامک بزنین و خرید کنین؟ برای جلوگیری از این که بعداً به مشکل گیر نخورید، اوّل حساب و کتاب کنید که بعداً چه قدر حسنه لازم دارید. همون قدرو ته حسابتون بذارین و با بقیش اگه خواستین تو قرعه کشی شرکت کنید.

من امسال 127000 حسنه صرف این قرعه کشی کردم. الآن هم هیچی ندارم. لفظ به باد دادن رو هم استفاده نمی کنم چون صرف قرعه کشی شده و الکی از حسابم کسر نشده. این حسنه های صرف شده می تونه بعداً به ثمر برسه یا نرسه.

لطفاً با اعتراض های بیهوده مسئولین رو از برگزاری این چنین طرح های خوبی منصرف نکنید که بعداً بگید خودم کردم که لعنت بر خودم باد!

سلام دوست گرامی

نظر هرکاربری محترمه و طبق قانون اساسی کسی نمیتونه بکسی بگه حرف نزن و نظرتو نگو حتی اگه اون کس رییس جمهور کشورتون باشه 

بس بهتره بجای  جواب مسئولان ما نظر خودمونو به بقیه تحمیل نکنیم شما میخوای رای بدی  هیچکس نمیتونه اجبارت کنه به فلانی رای بده یا رای بده یا نده 

هرکس ازاده در چهارچوب قوانین  کشور و قوانین راسخون نظرشو بگه حالا نظرش انتقاد پیشنهاد و یا هر حرف قانونی دیگه  باشه

یاد بگیریم به نظرات هم احترام بزاریم و حرفهای مخالفین را بشنویم که برای پیشرفت هر کشور و حتی سایت همین انتقادات و پیشنهاداته که موثره

حالا ممکنه شما بخاطر حرفهای بنده ناراحت بشید ولی شما هم همین درصد ناراحت شدن رو به کاربرای دیگه بخاطر حرف شما بدین

در پناه الله 

ضمن سلام و عرض ادب خدمت شما دوست گرامی

بنده هم خواستم نظرمو بگم شاید لحن مناسبی رو انتخاب نکردم که در این صورت از شما و بقیه ی دوستان عذر خواهم.

بنده گفتم که قبل شرکت در قرعه کشی حساب و کتاب کنید تا بعداً مشکلی پیش نیاد. هم چنین قوانینو اوّل بخونن و بعد شرکت کنن.

پارسال یادمه که افرادی که برنده نشدند درخواست دادند که نصف حسنه هاشون برگرده ولی این ناشی از چیه؟ ناشی از این که قوانینو به خوبی نخوندن و یا فکر کردن که می شه قوانینو بعد از مسابقه تغییر داد.

من پارسال سه محصول برنده شدم خدا رو شکر. امسال چه برنده بشم چه نشم هیچ چیزی نخواهم گفت.

در پایان هم دوباره از شما به دلیل طرز بیان نادرست مطلب قبلی عذر می خوام.

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
پنج شنبه 16 بهمن 1393  12:38 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh rasekhoon_m ria1365 sayyed13737373 omiddeymi1368 shayesteh2000 ali_kamali ravabet_rasekhoon farshon
saeedmoetamedi
saeedmoetamedi
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 4

راسخون جون فدایی داری داداشheart

پنج شنبه 16 بهمن 1393  5:19 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 shayesteh2000 omiddeymi1368 nazaninfatemeh ali_kamali ravabet_rasekhoon
saeedmoetamedi
saeedmoetamedi
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 4

عالیییییییی

پنج شنبه 16 بهمن 1393  5:23 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 shayesteh2000 omiddeymi1368 nazaninfatemeh ali_kamali ravabet_rasekhoon
mehran220
mehran220
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 64

کارتون بیسته

پنج شنبه 16 بهمن 1393  5:58 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 shayesteh2000 omiddeymi1368 ria1365 nazaninfatemeh ali_kamali ravabet_rasekhoon
foroz123
foroz123
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 10

خوب هست طرحتون

ولی لا اقل کسانی که برنده نشدند نصف امتیازات حسنه شون را بهشون برگردونید

پنج شنبه 16 بهمن 1393  8:12 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 saeidfarajpour shayesteh2000 omiddeymi1368 ria1365 nazaninfatemeh ali_kamali ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها