0

فجر کارت 93

mohammadmasti
mohammadmasti
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 14

پاسخ به:فجر کارت 93

سلام با ارزوی توفیق

خیلی ممنون از اینکه این ابتکار جالب رو راه اندازی کردید اما ای کاش در صورت برنده نشدن نصف حسنه رو کم میکردید .

در هر حال بابت وب خوبتون ازشما تشکر میکنم.

سه شنبه 14 بهمن 1393  12:30 PM
تشکرات از این پست
siryahya omiddeymi1368 khodaeem1 nazaninfatemeh rasekhoon_m ravabet_rasekhoon ria1365 shayesteh2000 zeinab_p
kahrizsang
kahrizsang
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 203

بابا لا اقل هرکی برنده نشد نصف امتیازارو برگردونید  این همه زحمت می کشیم واس این امتیازا پارسال همشو خرج کردم هیچی برنده نشم

راستی این قمار حساب نمیشه هرکی هرچی داره بذاره تا برنده بشه

رهسپاریم با ولایت تا شهادت

سه شنبه 14 بهمن 1393  12:32 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 khodaeem1 nazaninfatemeh rasekhoon_m ravabet_rasekhoon ria1365 shayesteh2000
alifanoodi
alifanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

سلام به دوستان عزیز

من دیروز بعد از ظهر می خواستم مطلبی رو بگم ولی گفتم که نیازی به این نیست.

دوستان همون طور که مسئولین گفتند این قرعه کشی یک ریسک هست که ممکنه برنده بشین یا نشین. آخه شما می خواین حسنه ها رو چی کار کنین؟ جز خرید از فروشگاه و ارسال پیامک چه کاربرد دیگه ای داره؟ مگه چه قدر می خواین پیامک بزنین و خرید کنین؟ برای جلوگیری از این که بعداً به مشکل گیر نخورید، اوّل حساب و کتاب کنید که بعداً چه قدر حسنه لازم دارید. همون قدرو ته حسابتون بذارین و با بقیش اگه خواستین تو قرعه کشی شرکت کنید.

من امسال 127000 حسنه صرف این قرعه کشی کردم. الآن هم هیچی ندارم. لفظ به باد دادن رو هم استفاده نمی کنم چون صرف قرعه کشی شده و الکی از حسابم کسر نشده. این حسنه های صرف شده می تونه بعداً به ثمر برسه یا نرسه.

لطفاً با اعتراض های بیهوده مسئولین رو از برگزاری این چنین طرح های خوبی منصرف نکنید که بعداً بگید خودم کردم که لعنت بر خودم باد!

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
سه شنبه 14 بهمن 1393  1:03 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 khodaeem1 nazaninfatemeh rasekhoon_m mohsen_alavi ravabet_rasekhoon ria1365 shayesteh2000 ali_kamali zeinab_p kordabadi
mohmadd
mohmadd
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 84

سلام - سوال دیگه

اخر نفهمیدم اگر سفارش بدم محصول برام میفرستن

و میترسم اگر بخرم ازم پول محصول بخاد - خواهشا راهنمایی ام کنین

زندگی در هرشرایطی با تمام مشکلات وبالا و پاینش زیباست و جریان دارد. پس لبخند بزن و زیبا فکر کن زیبا ببین زیبا زندگی کن.Labkandatzibast

مطالب و گنجینه ثابت و معتبر اسلامی در ادرس زیر

entesharaat14.rzb

سه شنبه 14 بهمن 1393  1:43 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh omiddeymi1368 alifanoodi khodaeem1 rasekhoon_m ravabet_rasekhoon ria1365 shayesteh2000 ali_kamali
sahel68
sahel68
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 2

سلام ممنون از طرح خوبتون انشالا که برنده شیم پاسخ به:فجر کارت 93نحوه قرعه کشی به چه صورت است؟

سه شنبه 14 بهمن 1393  3:31 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh omiddeymi1368 alifanoodi khodaeem1 rasekhoon_m ravabet_rasekhoon ria1365 shayesteh2000 ali_kamali
meysam001
meysam001
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 448

راستش خیلی وقته که می‌خوام این مطالب رو بنویسم در واقع از زمان برگزاری "طرح فجر کارت 93" اما تا الان بنا به دلایلی نشده.

خوب حتما شما هم تا حالا در قسمت‌های مختلف سایت خوندید که این طرح به صورت رایگان و صرفا با مقوله‌ی امتیاز داره برگزار میشه، درباره‌ی جوایز هم باید بگم که اقلام خوبی در نظر گرفته شده. البته انتظار من کمی بیشتر از این موارد بود اما در این گیرودار بودجه شاید همین تعداد هم با زحمت و مشقت تونسته به اینجا راه پیدا کنه.

ادامه‌ی مطلب را در وبلاگم بخونید.

وبلاگ شخصی میثم خرمپور

سه شنبه 14 بهمن 1393  4:34 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 alifanoodi khodaeem1 rasekhoon_m ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh ria1365 shayesteh2000 ali_kamali rasekhoon_weblog
mosafr
mosafr
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 256

با سلام در صورت برنده شدن در این مسابقه پول پست را باید پرداخت کرد؟

سه شنبه 14 بهمن 1393  5:45 PM
تشکرات از این پست
alifanoodi omiddeymi1368 khodaeem1 rasekhoon_m mohsen_alavi ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh ria1365 ali_kamali
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

نقل قول mosafr

سلام. خیر.

2- ارسال این محصولات به صورت رایگان می باشد.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

سه شنبه 14 بهمن 1393  6:45 PM
تشکرات از این پست
javid1000 mohsen_alavi ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh ria1365 shayesteh2000 ali_kamali farshon
mtd1995
mtd1995
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 84

به نظرم اینکه هرکی بیشتر بخره را جایزه بدین را باید حذف کنید و فقط قرعه کشی کنید

سه شنبه 14 بهمن 1393  7:11 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 rasekhoon_m mohsen_alavi ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh ria1365 shayesteh2000 ali_kamali
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 53859

نقل قول rasekhoon_m

سلام و ادب

منم با نظر شما دوستان موافقم،به نظر منم شرکت در این مسابقات که ریسک خیلی بالا و احتمال برنده شدن خیلی خیلی کم است اصلا صلاح نیست..

بنده خودم تا حالا دقیقا دوربر 600,000 حسنه (فاکتورهاشم موجوده)در این نوع قرعه کشی به قول دوستان به باد دادم و متاسفانه تا حالا هیچی برنده نشدم

در حالیکه در قرعه کشی های قبلی مثل این قرعه کشی دقیقا اشاره ای به برگشت حسنه یا برگشت نصف حسنه (ویا بیشترین کد قرعه کشی) نشده بود! لاقل در این قرعه از همون اول قید شده که امکان برگشت حسنه وجود ندارد ویا خریدار بیشترین کد قرعه

دلیل دیگر عدم شرکتم در قرعه هم که دوست عزیز اقا یحیی فرمودن...نیاز نداشتن و محصولین منتخب...

با توجه به عدم اشاره در قرعه کشی قبلی ، درخواست برگشت نصف حسنه را کردم که..

امیدوارم همیشه موفق و موید در هر کاری باشید

یاعلی

با سلام و عرض ادب

شرکت در این طرح اگر ریسک باشد، ریسکی است که دارای ارزش است. چرا که کاربران برای چنین روزی حسنه کسب کرده اند و از طرفی دیگر، با عدم استفاده از حسنه ها در این طرح و یا فروشگاه، محل دیگری برای استفاده از آن وجود ندارد. لذا شرکت در این طرح، نه تنها ریسک نیست بلکه به نظر من، بهترین روش استفاده از حسنه ها است. 

در هر صورت انتخاب و تصمیم با کاربران است اما عدم شرکت کاربرانی که حسنه زیادی دارند، باعث افزایش شانس برنده شدن کاربرانی می شود که با حسنه کمتر در این طرح شرکت کرده اند. همانطور که در سال گذشته، تعداد زیادی در این طرح شرکت داشته اند، هر چند مقداری از حسنه های خود را مصرف کردند اما با فعالیت مجدد در زمان کوتاهی، حتی در این یک ماه نیز می توانید حسنه های مصرف شده را برگردانید.

ضمناً اطلاعیه تنظیم شده و بند های آن، از طرح سال گذشته برداشت شده و در آنجا نیز دقیقاً به این نکته اشاره شده بود که حسنه های مصرف شده، برگردانده نمی شوند.

موفق باشید

بله درسته کاملا ریسک می باشد ولی به نظر من دارای ارزش نیست من تا حالا دوربر ششصد هزار حسنه از دست دادم و هیچی هم تا حالا برنده نشدم..

در حالیکه در زمان کوتاه حتی یک ماه هم! نتونستم ربعشو برگردونم از 600000 حسنه...

و اگر بر فرض مثال زمان به عقب برگردد به هبچ عنوان در این نوع قرعه کشی شرکت نمی کردم..

ابته نظرها و سلیقه ها متفاوته و این هم نظر شخصی من هست..wink

یاعلی

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

سه شنبه 14 بهمن 1393  8:10 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 rasekhoon_m ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh ria1365 ali_kamali
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول mohmadd

سلام - سوال دیگه

اخر نفهمیدم اگر سفارش بدم محصول برام میفرستن

و میترسم اگر بخرم ازم پول محصول بخاد - خواهشا راهنمایی ام کنین

با سلام

کاربر گرامی، همانطور که از طریق صندوق پیام، مکرراً پاسخ دادیم، نیاز به پرداخت هیچ هزینه ای نیست چون شما کد قرعه کشی آن محصول را تهیه می کنید و سعی کنید تعداد بیشتری خرید کنید تا بعداً در قرعه کشی شانس بیشتری برای برنده شدن آن محصول داشته باشید.

سه شنبه 14 بهمن 1393  8:27 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 mohsen_alavi ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh ria1365 ali_kamali
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول sahel68

سلام ممنون از طرح خوبتون انشالا که برنده شیم نحوه قرعه کشی به چه صورت است؟

سلام علیکم

إن شاالله باتوجه به اینکه نسبت به سال گذشته تعداد و تنوع محصولات طرح، بسیار بیشتر شده، امیدواریم هر کاربر برنده یکی از محصولات باشد.

پس از پایان طرح، از بین خریداران یک محصول قرعه کشی می شود. ممکن است حتی کاربری که یک خرید انجام داده نیز برنده شود اما کاربرانی که تعداد بیشتری کد قرعه کشی داشته باشند، طبیعتاً شانس برنده شدن آن ها بیشتر خواهد بود

سه شنبه 14 بهمن 1393  8:30 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 mohsen_alavi ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh ria1365 ali_kamali zeinab_p farshon
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول mosafr

با سلام و عرض ادب

این طرح تماماً به صورت رایگان است و برای شرکت در آن و ارسال محصول، هیچ گونه هزینه ای از کاربران دریافت نمی شود.

سه شنبه 14 بهمن 1393  8:33 PM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh ria1365 ali_kamali
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول mtd1995

به نظرم اینکه هرکی بیشتر بخره را جایزه بدین را باید حذف کنید و فقط قرعه کشی کنید

سلام علیکم

قرعه کشی انجام می شود. به غیر از آن، به کاربری که نسبت به بقیه، بیشترین خرید را در یک محصول داشته باشد نیز آن محصول به وی اهدا می شود.

سه شنبه 14 بهمن 1393  8:35 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh ria1365 ali_kamali farshon
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

سلام بر مهندس عزیزمان :جناب آقای کیانی

الان من 210هزار حسنه خرج کردم ،الان بخوام حسنه جمع کنم ویه جنس دیگه را بیشترین تعداد خرید بزپاسخ به:فجر کارت 93نم :برای جمع کردن حسنه در مدت زمان کوتاه چه باید بکنم ؟

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

سه شنبه 14 بهمن 1393  8:51 PM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh ria1365 ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها