نقل قول javid1000
منم با نظر شما دوستان موافقم،به نظر منم شرکت در این مسابقات که ریسک خیلی بالا و احتمال برنده شدن خیلی خیلی کم است اصلا صلاح نیست..
بنده خودم تا حالا دقیقا دوربر 600,000 حسنه (فاکتورهاشم موجوده)در این نوع قرعه کشی به قول دوستان به باد دادم و متاسفانه تا حالا هیچی برنده نشدم
در حالیکه در قرعه کشی های قبلی مثل این قرعه کشی دقیقا اشاره ای به برگشت حسنه یا برگشت نصف حسنه (ویا بیشترین کد قرعه کشی) نشده بود! لاقل در این قرعه از همون اول قید شده که امکان برگشت حسنه وجود ندارد ویا خریدار بیشترین کد قرعه
دلیل دیگر عدم شرکتم در قرعه هم که دوست عزیز اقا یحیی فرمودن...نیاز نداشتن و محصولین منتخب...
با توجه به عدم اشاره در قرعه کشی قبلی ، درخواست برگشت نصف حسنه را کردم که..
امیدوارم همیشه موفق و موید در هر کاری باشید
یاعلی
با سلام و عرض ادب
شرکت در این طرح اگر ریسک باشد، ریسکی است که دارای ارزش است. چرا که کاربران برای چنین روزی حسنه کسب کرده اند و از طرفی دیگر، با عدم استفاده از حسنه ها در این طرح و یا فروشگاه، محل دیگری برای استفاده از آن وجود ندارد. لذا شرکت در این طرح، نه تنها ریسک نیست بلکه به نظر من، بهترین روش استفاده از حسنه ها است.
در هر صورت انتخاب و تصمیم با کاربران است اما عدم شرکت کاربرانی که حسنه زیادی دارند، باعث افزایش شانس برنده شدن کاربرانی می شود که با حسنه کمتر در این طرح شرکت کرده اند. همانطور که در سال گذشته، تعداد زیادی در این طرح شرکت داشته اند، هر چند مقداری از حسنه های خود را مصرف کردند اما با فعالیت مجدد در زمان کوتاهی، حتی در این یک ماه نیز می توانید حسنه های مصرف شده را برگردانید.
ضمناً اطلاعیه تنظیم شده و بند های آن، از طرح سال گذشته برداشت شده و در آنجا نیز دقیقاً به این نکته اشاره شده بود که حسنه های مصرف شده، برگردانده نمی شوند.
موفق باشید