0

نرم افزار و موبایل مهدوی

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

هزار و یک نکته پیرامون امام زمان (عج) + دانلود کتاب

به گزارش خبرنگار معارف باشگاه خبرنگاران؛ کتاب "هزار و یک نکته پیرامون امام زمان " نوشته محمد رحمتی شهرضا در سال 1385 توسط انتشارات مسجد مقدس جمکران به چاپ رسیده است.
از جمله سرفصل های این کتاب الکترونیک می توان به عناوین : از ولادت تا شهادت پدر؛ چشم انتظار طلوع ؛ ولادتِ نور؛ نام و القاب ؛ جمال دلربا؛ سخن از عشق ؛ افلاک در خاک ؛ از دیدگاه تاریخ، علم کلام و عقل ؛ امام زمان علیه السلام در کتب آسمانی ؛ امام زمان علیه السلام در روایات ؛ غیبت صغری و نوّابِ خاص ؛ غیبت کبری ؛ تشرّفات و توسّلات ؛ فضیلتِ انتظار؛ منتظران واقعی اینگونه اند....؛ میعادگاه منتظران؛ مسجد مقدّس جمکران ؛ آخرالزمان این گونه می شود؛ وقایعِ ظهور و اصحاب و یاران اشاره کرد.

هزار و یک نکته پیرامون امام زمان (ع) + دانلود کتاب
ناقص / وصیت نامه شهیدان + دانلود نرم افزارناقص / وصیت نامه شهیدان + دانلود نرم افزار

رمز فایل : www.yjc.ir

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

چهارشنبه 6 خرداد 1394  1:43 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon takround
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

فتنه و آشوبهای آخرالزمان در علائم ظهور + دانلود کتاب

این کتاب PDF مجموعه‌ای از احادیث اهل سنت و نیز مجموعه‌ای از معجزات و نوید تحقق عدالت در زمان ظهور حضرت مهدی (عج) است.

به گزارش خبرنگار معارف باشگاه خبرنگاران؛ سید ابن طاووس در کتابش «الملاحم و الفتن» از حوادثی یاد می‌کند که رسول اکرم (ص) در زمان حیات خویش از آنها یاد کرده و این حوادث پس از فوت آن حضرت به وقوع پیوسته است.

این کتاب الکترونیک پس از معرفی اجمالی «الملاحم و الفتن» و مؤلف آن به ذکر احادیثی منقول از نسخ یاد شده، نیز روایاتی منقول از کتاب المجموع تالیف محمد بن حسین مرزبان درخصوص فتنه‌ها و مصیبت‌های زمان ظهور امام مهدی (عج) اختصاص یافته است.

فتنه و آشوبهای آخرالزمان در علائم ظهور + دانلود کتاب

ناقص / ویژگی های زنان شایسته در قرآن مجید + دانلود کتابناقص / ویژگی های زنان شایسته در قرآن مجید + دانلود کتاب

چهارشنبه 6 خرداد 1394  2:37 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon takround ria1365
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

زندگی در دولت حضرت مهدی (عج) + دانلود کتاب

به گزارش خبرنگار معارف باشگاه خبرنگاران؛ کتاب "زندگی در دولت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف" به کوشش حمید عابدی گردآوری شده و توسط انتشارات دارالحدیث به چاپ رسیده است. این کتاب به موضوعاتی همچون مهدویت، غیبت، انتظار، ظهور، آرمان شهر شیعی و دولت مهدی(عج) اختصاص دارد. این کتاب الکترونیک در بردارنده 18 مقاله، به قلم نویسندگان مختلف است که به خاطر یکی بودن موضوع آنها یا داشتن ارتباط موضوعی، در کنار هم قرار گرفته‌اند و البته در انتخاب مقالات، علاوه بر استواری علمی، به جوانانه و کاربردی بودن، داشتن ادبیاتی امروزی و این که در مجموع، دیدگاه دین را در موضوع مورد بحث به دست دهند، توجّه شده است.

آرمان شهر قرآنی، جامعه مدنی و جامعه آرمانی، موعود جهانی و ویژگی‌های عصر وی، آرمان‌شهر مهدی، اصلاحات در حکومت مهدی(عج)، سرمایه اجتماعی در عصر ظهور، ظهور موعود پاسخی به عدالت‌خواهی بشر و همچنین جهانی‌سازی و عدالت نیز از دیگر موضوعات بررسی شده در این کتاب به شمار می‌آیند. نویسنده در انتها به تشریح مسأله انتظار و شیوه پسندیده آن از دیدگاه شیعه پرداخته است.

ناقص / زندگی در دولت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف
ناقص / وصیت نامه شهیدان + دانلود نرم افزارناقص / وصیت نامه شهیدان + دانلود نرم افزار

چهارشنبه 6 خرداد 1394  9:44 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon ria1365
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

آثار دعا برای فرج امام زمان (عج) + دانلود کتاب

به گزارش خبرنگار معارف باشگاه خبرنگاران؛ کتاب "آثار دعا برای فرج امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف" نوشته حجت الاسلام و المسلمین حسین هاشمی نژاد توسط انتشارات سبحان به چاپ رسیده است.

از سرفصل های این کتاب الکترونیک میتوان به عناوین دعای حضرت صاحب الزمان در حق دعا کننده برای تعجیل فرج، تشرف آیه الله العظمی نجفی مرعشی به محضر مبارک ولی عصر، دگرگونی جهان، تقسیم ثروت به طور مساوی، رضایت و خشنودی عمومی، بی نیازی همگانی، امنیت در تمام آفرینش، نزول برکات آسمانی و خروج نعمات زمینی، بهترین اوقات و اماکن اجابت دعا، اوقات اجابت دعا، اماکن اجابت دعا و خلاصه آثار و فواید دعا برای فرج آن بزرگوار اشاره کرد.

پنج شنبه 7 خرداد 1394  4:54 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon ria1365 takround
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

نرم افزار موبایل دعای "عظم البلاء" برای فرج امام زمان (عج) + دانلود

«بهترین کار برای به هلاکت نیفتادن در آخر الزّمان، دعای فرج امام زمان (عج) است؛.. مخصوصا دعای شریف «عظم البلا و برح الخفا» را بخوانیم و از خدا بخواهیم که صاحب کار را برساند؛ با او باشیم.»

به گزارش خبرنگار معارف باشگاه خبرنگاران؛ دعای فرج یا عظم البلاء، دعایی است برای ظهور حضرت حجت بن حسن (عج)، که توسط خود ایشان به فردی اسیر در بغداد تعلیم داده شده‌است. در کتب مذهب شیعه آمده است که وی این دعا را به فرد اسیری تعلیم کرد و او رها شد. 

این دعا از جمله دعاهایی است که به طور خاص در زمان غیبت توصیه به خواندن آن شده است. دعای عظم البلا در «زيارت امام زمان در سرداب مقدس»، «نماز امام زمان»، و «زیارت مسجد جمکران» نیز خوانده می‌شود. آیت الله العظمی محمدتقی بهجت پیرامون دعا برای فرج می‌گویند: «بهترین کار برای به هلاکت نیفتادن در آخر الزّمان، دعای فرج امام زمان (عج) است؛.. مخصوصا دعای شریف «عظم البلا و برح الخفا» را بخوانیم و از خدا بخواهیم که صاحب کار را برساند؛ با او باشیم.»

جمعه 8 خرداد 1394  4:58 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

كتابي كه به دستور امام زمان (عج) تاليف شد + دانلود

شوق آیت‌الله سید محمدتقی موسوی اصفهانی به دیدار امام زمان عجل‌الله، وي را بدانجا رساند که در خواب به زیارت و دیدار آن حضرت شرفیاب شد و به امر و دستور آن جناب اقدام به تألیف این كتاب کرد.

به گزارش خبرنگار معارف باشگاه خبرنگاران؛ آیت‌الله سید محمد‌تقی موسوی اصفهانی مشهور به فقیه احمدآبادی فرزند سید عبدالرزاق از علمای بزرگ اصفهان و مولف كتاب ارزشمند "مکیال المکارم فی فوائد الدعاء للقائم" است.

از مقدمه‌ای که مرحوم سید محمدتقی بر مکیال نوشته، چنین برمی‌آید که از شدت عشق و علاقه ای که به حضرت حجت (عج) داشته، شبی آن حضرت را در خواب می‌بیند. امام(ع) تألیف کتاب مكيال المكارم را به وی توصیه و تأکید می‌فرماید و حتی نام آن را نیز «مکیال المکارم فی فوائد الدعاء للقائم» تعیین می‌کند.

مؤلّف كتاب مکیال المکارم فی فوائد الدعاء للقائم بسیاری از مطالب مربوط به عقیده مهدویت و موضوع حضرت حجّت علیه آلاف الصلاة والسلام را تحت عنوان:

«دعا برای آن حضرت و تضرّع به درگاه الهی برای حفظ وجود شریفش از ناملایمات و آفات» مورد بررسی قرار داده است.

اين کتاب هشت بخش دارد:

• 1. وجوب شناخت امام مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ؛
• 2. امام زمان ما حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) است؛
• 3. بخشی ازحقوق‏ امام ‏مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بر ما؛
• 4. ویژگی‌‏های حضرت كه مستوجب دعای مردم در حق او است؛
• 5. فواید دعا برای فرج صاحب الزّمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ؛
• 6. اوقات و حالاتی كه در آن‌ها دعا برای حضرت و تعجیل فرج تأكید شده است؛
• 7. چگونگی دعا برای تعجیل فرج و پاره‏ای از دعاهای مأثور؛
• 8. در بقیه اموری كه سبب قرب به حضرت می‌‏شود و حضرت را خوشحال می‌‏كند و نزد او پر ارزش است

در بخشي از اين كتاب شريف به قلم مؤلف آمده است:

بهترین امور در زمان غیبت آن حضرت: انتظار فرج آن بزرگوار و دعا کردن برای تعجیل فرج او و اهتمام به آنچه مایه خشنودی آن جناب و مقرّب شدن در آستان او است.

در باب هشتم کتاب «ابواب الجنّات فی آداب الجمعات» هشتاد و چند فایده از فواید دنیوی و اخروی دعا کردن برای فرج آن حضرت - صلوات اللَّه علیه - را ذکر کرده‏‌ام.

سبب تألیف کتاب

سپس به فکر افتادم کتاب جداگانه‏‌ای در این باره بنگارم که آن فواید را دربر گیرد، و به سبک جالبی آن را به رشته تحریر درآورم. ولی حوادث زمان و رویدادهای دوران و ناراحتی‏های پی در پی، مانع از انجام این کار می‏شد. تا این‏که کسی را در خواب دیدم که با قلم و سخن نتوان او را توصیف نمود، یعنی مولا و حبیب دلِ شکسته‏ام و امامی که در انتظارش هستیم. او را در خواب دیدم که با بیانی روح‏انگیز چنین فرمود:

این کتاب را بنویس و عربی هم بنویس و نام او را بگذار: «مکیال المکارم فی فوائد الدعاء للقائم»

همچون تشنه‏‌ای از خواب بیدار و در پی اطاعت امرش شدم ولی توفیق یاری‏ام نکرد، تا این‏که در سال گذشته(1330 ه.ق) به مکّه معظّمه سفر کردم و چون آنجا را وبا گرفت با خداوند - عزّوجلّ - عهد بستم که هرگاه مرا از مهلکه نجات دهد و بازگشتم را به سوی وطن آسان گرداند، تألیف این کتاب را شروع نمایم؛ پس خداوند بر من منت نهاد و مرا به سلامت به وطن بازگرداند؛ همچنان‏که همیشه مواهب و الطافش شامل حال من بوده است، پس به تألیف اقدام نمودم تا به عهدی که با خداوند بسته بودم، عمل کرده باشم....

اینک کتابی برگیر که همچون بهشتی بالا بلند و عالی مرتبه است و ثمراتش در دسترس و نزدیک به فهم، هیچ سخن بیهوده‏‌ای از آن نشنوی، در آن چشمه‏‌ها جاری است. هشت باب دارد، تا مایه تذکّری برای شما قرارش دهیم و البته گوش شنوای هوشمندان آن را خواهد شنید.

دانلود كتاب مكيال المكارم نسخه Apk مخصوص آندروید

یک شنبه 10 خرداد 1394  10:32 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

آثار اعتقاد به امام زمان (عج) + دانلود کتاب

آیا اعتقاد به ظهور حضرت مهدی علیه السلام و آشنایی و معرفت به آن حضرت و انتظار ظهور آن حضرت و توجه و توسل به ایشان ضرورت دینی دارد، و یا اینکه مسلمانی بدون آن نیز امکان پذیر است؟!

به گزارش خبرنگار معارف باشگاه خبرنگاران؛ کتاب "آثار اعتقاد به امام زمان علیه السلام" نوشته دکتر هادی قندهاری در سال 1383 توسط مرکز فرهنگی انتشاراتی منیر به چاپ رسیده و روانه بازار شده است.

نویسنده کتاب تلاش می کند به این سوالات پاسخ دهد که اصولا جایگاه بحث مهدویت در اعتقادات شیعی کجاست؟ آیا اعتقاد به ظهور حضرت مهدی علیه السلام و آشنایی و معرفت به آن حضرت و انتظار ظهور آن حضرت و توجه و توسل به ایشان ضرورت دینی دارد، و یا اینکه مسلمانی بدون آن نیز امکان پذیر است؟!
نویسنده ی کتاب "آثار اعتقاد به امام زمان ” گفتگو در این زمینه را در ۱۴ فصل دنبال کرده و با استناد به آیات و روایات، ولایت اهل بیت را پایه اصلی دین، شرط ایمان، شرط قبولی اعمال، تنها راه نجات و برترین نعمت خداوند معرفی می کند.
در بخش پایانی کتاب تذکراتی مهم به محبین خاندان پیامبر داده شده که از نظرتان می گذرد:
  • عمل لازمه ولایت و دوستی اهل بیت علیهم السلام
  • نهی از غلو در شان اهل بیت
  • اولویت ولایت بر دیگر فرایض
  • لزوم تربیت فرزندان بر ولایت آل محمد علیهم السلام
  •  
آثار اعتقاد به امام زمان علیه السلام + دانلود کتاب

آثار اعتقاد به امام زمان علیه السلام + دانلود کتابآثار اعتقاد به امام زمان علیه السلام + دانلود کتاب

دوشنبه 11 خرداد 1394  2:12 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

ظهور حضرت مهدی (عج) از دیدگاه اسلام و مذاهب و ملل جهان + دانلود کتاب

برای آشنایی بیشتر با نشانه های ظهور امام زمان (عج) و اندیشه مهدویت و عقاید آخرالزمانی در ادیان مختلف این کتاب الکترونیک را مطالعه کنید.

به گزارش خبرنگار معارف باشگاه خبرنگاران؛ کتاب "ظهور حضرت مهدی (عجل الله فرجه) از دیدگاه اسلام و مذاهب و ملل جهان" نوشته سید اسدالله هاشمی شهیدی در سال 1384 توسط انتشارات مسجد مقدس جمکران به چاپ رسیده است.

بخشی از پیشگفتار این کتاب را با هم مرور می کنیم : 
مطالعه سرگذشت جامعه هاي مختلف بشري و بررسی مکتبهاي فکري در طول تاریخ، نشان میدهد که انسانها همواره به یک سلسله مسائل بنیادي، اعتقاد راسخ داشته اند تا جایی که با گذشت قرنها و ظهور مکتبهاي جدید فکري و پدیدار شدن تحول هاي شگرف در علم و صنعت، این گرایشها تغییر نکرده و به اصالت خود باقی مانده است. یکی از این مسائل، اعتقاد به ظهور یک
منجی و مصلح جهانی است. گرچه اعتقاد به ظهور این منجی در آخرالزمان، در میان پیروان ادیان الهی، فروغ بیشتري دارد، ولی بشر همواره در انتظار این مصلح به سر برده است و عقیده دارد که روزي، این منجی خواهد آمد و به نابسامانیها و بی عدالتی ها خاتمه خواهد داد و انسان را بسر منزل مقصود و سعادت و کمال که خواسته دیرینه او بوده، خواهد رساند. در این کتاب، مؤلف
محترم تلاش کرده تا عقیده به منجی و مصلح جهانی را، در ادیان الهی و مکتبهاي مختلف فکري پی گیرد و دیدگاه هر کدام را ارائه دهد که با این بررسی، اصالت اعتقاد به ظهور منجی و انتظار او، ثابت میشود. ایشان با ارائه شواهد، ثابت میکند که تمام این دیدگاه ها به یک نفر اشاره دارند و او همان مهدي موعود اسلام است. سپس به نویدهاي اسلام درباره ظهور آن حضرت میپردازد
و روایاتی را از طریق شیعه و اهل سنت میآورد تا قطعیت این اعتقاد را بنمایاند. روایاتی را نیز براي شناخت نسب آن حضرت نقل میکند. آراي جمعی از دانشمندان اهل سنت را درباره صحت روایات وارده درباره مهديعلیه السلام، و تواتر آنها میآورد و شبهات برخی از اهل سنت را مطرح کرده، آنها را پاسخ میدهد. سپس دیدگاه جمعی از اهل سنت را که تصریح کرده اند که آن حضرت، فرزند امام حسن عسکريعلیه السلام است، ذکر میکند. اشارهاي نیز به دیدگاه تنی چند از مستشرقین و نقد آنها و اعترافات برخی از آنها دارد. در بخشی از کتاب، مسأله انتظار را ریشه یابی کرده، آثار سازنده آن را در فرد و اجتماع باز میگوید. در قسمتی دیگر از کتاب، آیاتی را که راجع به آن حضرت و ظهورش رسیده است، نقل میکند. بخش عظیمی از کتاب را به نقلنویدهاي ظهور منجی، در کتابهاي مقدّس تورات و انجیل و کتابهاي هندوها و زرتشتیان اختصاص میدهد. درباره دین آینده جهان با استمداد از آیات و روایات بحث میکند و از زاویه هاي گوناگون به این مسأله مینگرد و ثابت میکند که دین آینده جهان، اسلام است. در بخشی نیز به بررسی وضع جهان پیش از ظهور و آثار منفی تمدن صنعتی میپردازد و اعترافات تنی چند از دانشمندان را که بر لزوم حکومت واحد جهانی تأکید دارند، ذکر میکند. در آخرین بخش کتاب، به برخی از ویژگیهاي حضرت مهدي علیه السلام و یاران آن حضرت میپردازد و به چند سؤال پاسخ میدهد.

ظهور حضرت مهدی (عج) از دیدگاه اسلام و مذاهب و ملل جهان + دانلود کتاب
ظهور حضرت مهدی (عج) از دیدگاه اسلام و مذاهب و ملل جهان + دانلود کتابظهور حضرت مهدی (عج) از دیدگاه اسلام و مذاهب و ملل جهان + دانلود کتاب

رمز فایل : WWW.YJC.IR

شنبه 16 خرداد 1394  11:56 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

نقش مردم در انقلاب جهانی حضرت مهدی(عج) +دانلود کتاب

در این اثر تلاش شده، علاوه بر استفاده از مباحث عقلی و دیدگاه‌های اندیشمندان، با بهره‌گیری از آیات قرآن و روایات ارزشمند و معتبر، نقش و جایگاه مردم در قیام حضرت مهدی علیه‌السلام بررسی شود.
به گزارش خبرنگار معارف باشگاه خبرنگاران؛ کتاب "نقش مردم در انقلاب جهانی حضرت مهدی علیه‌السلام" نوشته حجت‌الاسلام خدامراد سلیمیان، توسط مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم به‌چاپ رسیده است.
این کتاب به بررسی جایگاه و نقش مردم در حکومت حضرت مهدی علیه‌السلام می‌پردازد. در این اثر تلاش شده، علاوه بر استفاده از مباحث عقلی و دیدگاه‌های اندیشمندان، با بهره‌گیری از آیات قرآن و روایات ارزشمند و معتبر، نقش و جایگاه مردم در قیام حضرت مهدی علیه‌السلام بررسی شود.
مؤلف، در چکیده‌ای برای معرفی این کتاب، آورده است: «دین اسلام، در کنار پافشاری بر برپایی حکومت به‌عنوان یک نیاز و بایسته اجتماعی، بیشترین سفارش خود بر شکل‌گیری حاکمیت انسان‌های شایسته بر پایه دین و دین‌داری، را متمرکز کرده است؛ چراکه حاکم نیکوکار است که مردم جامعه را به نیکی‌ها و رستگاری رهبری و هدایت خواهد کرد.
 از آموزه‌های دینی به روشنی به‌دست می‌آید حکومت موعود منجی ـ که در اسلام از آن به نام دولت مهدی موعود علیه‌السلام یاد شده است ـ والاترین حکومت روی زمین خواهد بود که در آن همه عناصر بایسته به‌خوبی در جایگاه خود قرار می‌گیرند و مردم در آن نقشی اساسی دارند.»

ناقص / نقش مردم در انقلاب جهانی حضرت مهدی علیه السلام + دانلود کتاب

نقش و جایگاه مردم در فرایند قیام جهانی حضرت مهدی علیه‌السلام در این کتاب در سه مرحله مورد بررسی قرار گرفته است. این مراحل عبارتند از:

«۱ـ جایگاه مردم در زمینه‌سازی و فراهم ساختن شرایط و بسترها برای ظهور؛در این مرحله نقش مردم یا دست کم گروه قابل توجهی از مردم انکارناپذیر است.»
 «۲ـ جایگاه مردم در قیام جهانی؛ این مرحله، مهم‌ترین و سخت‌ترین مرحله می‌باشد، چراکه مردم در یک گستره فراگیرتر نقش ایفا خواهند کرد که این نقش به‌طور عمده یاری مهدی موعود علیه‌السلام، در مبارزه با ستم و ستمگران است.»
«۳ـ جایگاه مردم در دوران حکومت جهانی حضرت مهدی موعود علیه‌السلام؛پس از دو مرحله یاد شده، مرحله سوم، در یک گستره جهانی تحقق خواهد یافت، نقش مردم در این دوران به‌طور عمده مساعدت و همراهی برای استمرار حکومت بر پایه عدل و داد است.»

ناقص / نقش مردم در انقلاب جهانی حضرت مهدی علیه السلام + دانلود کتابناقص / نقش مردم در انقلاب جهانی حضرت مهدی علیه السلام + دانلود کتاب

رمز فایل : WWW.YJC.IR

یک شنبه 17 خرداد 1394  3:32 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

دانلود نرم افزار دانشنامه مهدویت برای اندروید

دانلود نرم افزار فارسی دانشنامه مهدویت برای سیستم عامل اندروید

شامل گفتمان مهدویت، فرهنگ‌نامه مهدویت و پرسمان مهدویت

دانلود نرم افزار دانشنامه مهدویت برای موبایل اندروید

اپلیکیشن موبایلی دانشنامه مهدویت شامل 4 نرم‌افزار در حوزه مهدویت است که در بر گیرنده گفتمان مهدویت، فرهنگ‌نامه مهدویت و پرسمان مهدویت است، همچنین این دانشنامه شامل سخنرانی و مقالاتی ارزشمند از اندیشمندان و مهدی‌پژوهان است.
Doostiha.IR
فرهنگنامه مهدویت نوشته حجت‌الاسلام خدامراد سلیمیان در حدود 200 مدخل به صورت الفبایی در بیان مباحث مهدوی سامان یافته است و پرسمان مهدویت نیز اثر حجت‌الاسلام سلیمیان که به صورت پرسش و پاسخ، به بسیاری از پرسش‌های حوزه مباحث مهدویت در 4 بخش کلی پاسخ داده شده است.

Download

حجم: 3.39 مگابایت

قابل اجرا در اندروید 2.2 و بالاتر

شنبه 23 خرداد 1394  2:58 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

نرم افزار مذهبی "پیامک مهدوی"+ دانلود

این نرم افزار برنامه ای کامل برای شناخت امام زمان (عج) است که به مناسبت ولادت این امام بزرگوار برای کاربران سایت آماده دانلود شده است.

به گزارش خبرنگار دریچه فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران؛ اولین نرم افزار جامع پیامک مهدوی برای ارسال پیامک های در موضوع مهدویت به وسیله موبایل ، توسط موسسه تبلیغ و انفاق امام زمان علیه السلام تهیه و برای استفاده شما کاربران گرامی در سایت قرار گرفت .

این نرم افزار که در موضوع حضرت مهدی علیه السلام می باشد شامل مطالب زیر می باشد :
۱- شناخت مختصری از حضرت مهدی علیه السلام
۲-انس با حضرت علیه السلام
۳- سخنان و سفارشات حضرت علیه السلام
۴- شرح چهل حدیث از سخنان حضرت علیه السلام
۵- توقیعات
۶- ادعیه مهدوی
۷- اشعار مهدوی
۸ -پیامک های مهدوی

فرمت: jar
حجم نرم افزار: 940 کیلوبایت

سه شنبه 23 تیر 1394  1:57 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

نرم افزار پیامک و اشعار مهدوی برای جاوا + دانلود

نرم افزار پیامک و اشعار مهدوی که بر اساس پلتفرم جاوا طراحی شده است را می توانید اینجا دانلود کنید.

به گزارش دریچه فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران؛ این دانلود یک کتاب الکترونیک حاوی پیامک و اشعار مهدوی است.

اولین نسخه این کتاب در آبان ۹۱ تولید شده است که نسخه های بعدی آن در ماه های آینده تولید خواهد شد./ط

سه شنبه 23 تیر 1394  2:13 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

سوال و جواب در مورد امام زمان(عج) + دانلود

این برنامه شامل 97 پرسش و پاسخ درباره امام زمان (عج) است که در اختیار شما قرار می گیرد.

سرویس فضای مجازی باشگاه خبرنگاران ؛ اگر شما به دنبال پاسخ پرسش های خود در مورد امام زمان (ع) هستید این برنامه را از دست ندهید .

سوال و جواب در مورد امام زمان + دانلود ///مومنی////

در برنامه به مسائل مهمی اشاره شده است.

عنوان برخی از پرسش ها :
  •  آيا داستان جزيره خضرا واقعيت دارد؟
  • آيا امام زمان(عليه السلام) همسر و فرزندى دارد؟
  •  مصحف فاطمه(عليها السلام) چيست؟ و آيا هم اكنون در دست امام زمان(عليه السلام) است؟
  •  آيا ايجاد حكومت اسلامى و حركت هاى اصلاحى، با اعتقاد به ظهور امام مهدى(عليه السلام) سازگار است؟
  •  چه كسانى و تحت چه شرايطى، مى توانند امام زمان(عليه السلام) را ملاقات كنند؟
  •  چه كسانى امام زمان(عليه السلام) را ديده و با آن حضرت ملاقات كرده اند؟

منابع هر یک از پرسش ها در پی نوشت و قسمت منابع با شماره گذاری درج شده است.

با آرزوی ظهور مهدی موعود

• دانلود و مشخصات فایل

حجم: 2.44مگابایت
 • نسخه: 1.0
 • رمز:  www.yjc.ir
 • اجرا در: اندروید 2.3 و بالاتر

سه شنبه 6 مرداد 1394  3:55 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

آیت الله بهجت :بهترین شیوه ارتباط با امام زمان (عج) در عصر ما چیست؟

در این فایل صوتی مرحوم آیت الله بهجت بهترین شیوه ارتباط با امام زمان علیه السلام را در عصر حاضر بیان می کنند.

به گزارشخبرنگار قرآن و عترت باشگاه خبرنگاران؛ در این فایل صوتی مرحوم آیت الله بهجت بهترین شیوه ارتباط با امام زمان علیه السلام در عصر حاضر را بیان می کنند.

دعا و مناجات‌های امیرالمؤمنین (ع) را در

سه شنبه 14 مهر 1394  12:28 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

جاهلیت مدرن در رویایی با امام‌ زمان (عج) + دانلود کتاب

چه کسی فکر می‌کرد ساكنان زمين پس از هزار و دويست سال و با همه تجربه‌ها و ادعاي مدنيت، مبلغ صفات مذموم عصر جاهلي باشند و حتی در برخی صفات گوي سبقت را از آنان بربایند؟
به گزارش خبرنگار قرآن و عترت باشگاه خبرنگاران؛ کتاب "جاهلیت مدرن در رویارویی با امام زمان (عج)" نوشته اسماعیل شفیعی سروستانی در سال 1389 توسط انتشارات موعود عصر به چاپ رسیده است.

این کتاب 316 صفحه ای دارای دو بخش مباحث نظری و مصداقی بوده که از سرفصل های اصلی آن می توان به عناوینی از جمله «جاهلیّت مدرن و پوستین وارونه اسلام»، «جاهلیت دوم در آخرالزّمان»، «مهدویّت رودررو با جاهلیّت»، «معنا و مفهوم جاهلیّت»، «مرگ جاهلی»‌ و «سرمایه‌داری، موجد خودآرایی جاهلی»  اشاره کرد.

در بخشی از این کتاب می خوانیم: 
چه کسی فکرش را می کرد، ساكنان زمين پس از هزار و دويست سال و به رغم همه تجربه‌ها و ادّعاي مدنيّت و آگاهي، نه تنها حامل و مبلّغ جمله صفات مذموم عصر جاهلي باشند، بلكه پا را فراتر نهاده و گوي سبقت را از آنان بربایند؟  ميان زنده به گور كردن نوزادان بي‌گناه و سقط ميليون‌ها جنين كه هر يك استعداد تبديل شدن به ميليون‌ها زن و مرد بالغ و مستعدّ در عرصه زمين را دارند، چه تفاوت است؟

جاهلیت مدرن در رویایی با امام‌زمان(عج) + دانلود کتاب

• دانلود و مشخصات فایل

• حجم: 4.93 مگابایت
 • فرمت : PDF

سه شنبه 14 مهر 1394  12:36 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon rasekhoon_weblog
دسترسی سریع به انجمن ها