عضو تیم ملی تیروکمان در رشته کامپوند، گفت: کمانداران کامپوند زن واقعا مظلوم واقع شدهاند و هیچ باشگاهی تمایلی برای سرمایهگذاری در این رشته در لیگ برتر ندارد.
سکینه قاسمپور با اشاره به استقبال ضعیف باشگاهها از تیمداری در رشته کامپوند زنان، اظهار کرد: با وجود این که امسال فدراسیون از باشگاهها برای تیمداری در رشته کامپوند زنان هیچ هزینه ورودی دریافت نکرد و شرایط خوبی را برای باشگاهها فراهم کرد، اما متاسفانه باز هم باشگاهها استقبال خوبی از این قضیه نداشتند.
وی افزود: این قدر که اسپانسرها از رشته ریکرو (به ویژه در بخش مردان) حمایت میکنند، تمایلی برای سرمایهگذاری در رشته کامپوند ندارند. حال این که چرا باشگاهها حاضر به تیمداری در کامپوند به ویژه کامپوند زنان نیستند، نمیدانم آیا به خاطر المپیکی نبودن این رشته است و یا این که هنوز این رشته نتوانسته جایگاه خود را به عنوان یک رشته مستقل مطرح کند.
قاسم پور خاطرنشان کرد: بعد از کسب مدال طلا بازیهای آسیایی اینچئون توسط اسماعیل عبادی امید زیادی داشتیم که شاهد لیگی پویا و باکیفیتی در این رشته باشیم اما متاسفانه هنوز در ابتدای مسیر قرار داریم و نه تنها باشگاهها، حتی رسانهها نیز به این رشته کمتر میپردازند.
وی با اشاره به این نکته که چندین سال عضو تیم ملی تیروکمان هستم اما به صورت رایگان در لیگ تیر میاندازم، گفت: لیگ هیچ درآمدی برای کمانداران به همراه ندارد، حتی خود من فقط برای بالا بردن سطح آمادگیام جهت شرکت در مسابقات در لیگ شرکت میکنم. البته اگر لیگ قوی و باکیفیت برگزار شود، استعدادهای خوبی شناسایی میشود که به نفع فدراسیون خواهد بود.
قاسم پور معتقد است، اسپانسرها فقط از لیگ آقایان به دلیل این که پخش تلویزیونی دارد حمایت میکنند و اهمیتی به لیگ بانوان نمیدهند. در حالی که تیروکمان تنها رشتهای است که از نظر حجاب و پوشش به نظر میرسد مشکلی برای پخش تصویری ندارد.
وی همچنین از شرکت در کلاس مربیگری حرفهای تیروکمان در تایلند خبر داد و گفت: این دعوت از سوی فدراسیون جهانی تیروکمان است که از 17 تا 25 بهمن ماه در شهر بانکوک تایلند برگزار خواهد شد.
قاسم پور در پایان درباره علت عدم حضورش در مسابقات آسیایی تایلند، اظهار کرد: با وجود این که در رکوردگیریهای به عمل آمده نفر اول کامپوند بودم، اما به خاطر بی انضباطی خودم و برخی مسائل دیگر، فدراسیون در این دوره من را به این مسابقات اعزام نمیکند، اما امیدوارم فدراسیون در تصمیم خود تجدید نظر کند و نظر مساعدی برای اعزام من به این بازیها داشته باشد.