آیا تابه حال موسسه راسخون رفته اید؟
سلام. آیا تا کنون به موسسه راسخون رفته اید؟ چند بار؟
اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)
پاسخ به:آیا تابه حال موسسه راسخون رفته اید؟
سلام بر داداش امیزحسین گل و سایر دوستان؛
اینو فک کنم بچه های اصفهان باید جواب بِدَن. حالا شاید غیر اصفهانیا هم مثلاً سفری داشتن به اصفهان و به راسخون هم سر زدن.
ولی من کلاً دو بار اصفهان اومدم، اون هم قبل از آشنایی با راسخون. پس یعنی تا حالا راسخون نرفتهام.
واسه كسي خاك گلدون باش، كه اگه به آسمون رسيد، بدونه ريشهاش كجاست ...
سلام
اصفهانی نیستم ولی همه دوستان اصفهانیرو دوستدارم و امیدو.ارم همیشه موفق باشند.
اگه تابستان برنامه ای برای مسافرت داشته باشم سعی میکنم بیام اصفهان و یسری هم به موئسسه بزنم.
تشکر از شما
Android , iOS , Windowsphone , Symbian , Java, Mobile Review ,Learning
سلام دوست عزیز، اتقاقی برخوردم به تاپیک شما!
بله بنده حدود 4-5 ماه پیش بعد از سالها یه سفر نصف روز به اصفهان داشتم و توفیق پیدا کردم که به دفتر موسسه راسخون نیز بروم و از نزدیک با مجموعه اشنا بشم. همین جا از لطف و میزبانی مسئول محترم روابط عمومی و مدیر انجمن ها تشکر فراوان دارم.
bivafa_rasekhoon@yahoo.com
بنده تاحالاسعادت دیدارموسسه ومسئولین وکارکنان زحمت کششونداشتم اماجزء یکی ازآرزوهایم هست.
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
سلام متاسفانه مسئولین راسخون هنوز موفق به دعوت و دیدار من در موسسه راسخون نشدن . امیدوارم هر چه سریعتر دعوتنامه ام ارسال شود تا دل به دلدار برسه
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست
انشالله قسمت همه تون بشه
درعوض آقای رضایی.آقای خداپرست به نیابت ازهمه هفته ایی به راسخون سرمیزنن.انشالله خداازشون قبول کنه
خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود
"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"
فکر کنم تابستان سال 89بود که برا دیدن یکی از اقوام به اصفهان رفته بودیم بهمراه خانوادم ام سری هم به دفتر سایت زده بودیم بچه های سایت برخورد خوبی داشتند بخصوص بخصوص مدیریت آن زمان جناب آقای اثنی عشران .
تابستان سال 89 بهمراه خونوادم اومده بودیم دفتر سایت که یک پک اسماالحسنا هم بهمون هدیه دادند.
اگه بطلبه ما هم دوست داریم بریم
یا صاحب الزمان علیه السلام
تاپیک بسیار خاطره انگیزی زدید
من با کلی آرزو رفتم اصفهان با پای شکسته رفتم دم موسسه اما با کلی پله مواجه شدم .....
الیته به کسی نگفتم اومدم که باعث اذیت نشم
امیدوارم دوباره قسمت بشه وبتونم بیام
سلام دوستان گرامی
بنده سالی چند بار به اصفهان میرم ولی چون مدت زیادی نیست که با موسسه و پایگاه راسخون آشنا شدم برنامه ای برای بازدید نداشتم.اما انشاالله در اولین مسافرتم به شهر اصفهان(نصف جهان) حتما به دیداردوستان زحمتکش راسخون خواهم رفت.
قضیه ی طلبیدن چیه ؟
بنده هنوز به اصفهان سفری نداشته ام !!