0

نظر شما درباره ایجاد مجله اینترنتی "راسخون بلاگ"

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

نظر شما درباره ایجاد مجله اینترنتی "راسخون بلاگ"

http://file.rasekhoonblog.com/learn/ras_blog.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربران و وبلاگ نویسان راسخون؛
تصمیم داریم در آینده،
مجله اینترنتی "راسخون بلاگ" را منتشر کنیم، لذا از شما می خواهیم با نظرات سازنده خود ما را یاری بفرمایید:

1- به نظر شما ماهانه باشد یا فصلی؟
2- محتوای این مجلّه می تواند مواردی همانند معرفی وبلاگهای راسخونی، مصاحبه با وبلاگ نویسان راسخون بلاگ، خاطرات وبلاگ نویسی و آموزش های وبلاگ نویسی را در بر داشته باشد. به نظر شما چه موارد دیگری برای محتوای این مجله مفید هست؟

3- چه پیشنهادات دیگری برای این مجله اینترنتی دارید؟

إن شاء لله در پایان این نظرسنجی و طی یک بررسی و مشورت با روابط عمومی و راسخون بلاگ، در صورت تأیید، اولین مجله اینترنتی "راسخون بلاگ" برای سال جدید در تالار وبلاگ نویسی راسخون منتشر خواهد شد.

این نظرسنجی 
به مدت 15روز فعال است

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

سه شنبه 30 دی 1393  9:36 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 moradi92 khodaeem1 amirali123 rasekhoon_weblog ravabet_rasekhoon ali_kamali tachberdee zare58 namebaran sayyed13737373 borkhar farshon mohammadtorres AMIN1995 mrezass ria1365 mohsen_alavi shirdel2 saeidfarajpour ghalbeiran2
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

پاسخ به:نظر شما درباره ایجاد مجله اینترنتی "راسخون بلاگ"

با عرض سلام و ادب خدمت شما؛

از ایده بسیار عالیتون تشکّر ویژه دارم. خععععلی خوشم اومد!yes

1- به نظرم این مجلّه، "ماهانه" باشه با حجم کم خیلی بهتره. اگه فصلی باشه، احتمال داره حجم مجلّه زیاد باشه و حوصله نکنیم همش رو بخونیم و یه جورایی خسته کننده باشه. خودم به شخصه روی این مورد حسّاس نیستم.

2- این مواردی که گفتین، حتماً باید باشه و خیلی هم عالی. موارد دیگه: نکات و ترفندهای وبلاگ نویسی، مطالب دیگری که به وبلاگ نویسی مرتبط نیست هم میتونه به صورت کوتاه و مختصر اضافه بشه(مثلاً معرّفی سایر تالارها)، طرح زیر ذرّه بین میتونه اونجا هم منعکس باشه.

3- طبق معمول، توصیه همیشگیمcheeky: سعی کنید نکات املایی و نگارشی رو حتماً رعایت کنید.(من خودمو کشتم از بس، همه جا اینو نوشتم!!!)، ظاهر شیک و خوشگلی داشته باشه، مطالبِ زیاد و خسته کننده و طولانی‌ای نداشته باشه، مداومت هم داشته باشه(یعنی پس از مدّتی قطع نشه).

فعلاً همینا رو داشته باشید، اگه چیزی دیگه به ذهنم رسید، باز مزاحمتون میشم!

پیش پیشcheeky از زحمات شما ممنون و سپاسگزارم و براتون آرزوی موفقیّت و سربلندی دارم.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

سه شنبه 30 دی 1393  10:25 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 moradi92 khodaeem1 amirali123 rasekhoon_weblog ravabet_rasekhoon ali_kamali tachberdee zare58 namebaran sayyed13737373 borkhar AMIN1995 mrezass shirdel2
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول omiddeymi1368

با عرض سلام و ادب خدمت شما؛

از ایده بسیار عالیتون تشکّر ویژه دارم. خععععلی خوشم اومد!yes

1- به نظرم این مجلّه، "ماهانه" باشه با حجم کم خیلی بهتره. اگه فصلی باشه، احتمال داره حجم مجلّه زیاد باشه و حوصله نکنیم همش رو بخونیم و یه جورایی خسته کننده باشه. خودم به شخصه روی این مورد حسّاس نیستم.

2- این مواردی که گفتین، حتماً باید باشه و خیلی هم عالی. موارد دیگه: نکات و ترفندهای وبلاگ نویسی، مطالب دیگری که به وبلاگ نویسی مرتبط نیست هم میتونه به صورت کوتاه و مختصر اضافه بشه(مثلاً معرّفی سایر تالارها)، طرح زیر ذرّه بین میتونه اونجا هم منعکس باشه.

3- طبق معمول، توصیه همیشگیمcheeky: سعی کنید نکات املایی و نگارشی رو حتماً رعایت کنید.(من خودمو کشتم از بس، همه جا اینو نوشتم!!!)، ظاهر شیک و خوشگلی داشته باشه، مطالبِ زیاد و خسته کننده و طولانی‌ای نداشته باشه، مداومت هم داشته باشه(یعنی پس از مدّتی قطع نشه).

فعلاً همینا رو داشته باشید، اگه چیزی دیگه به ذهنم رسید، باز مزاحمتون میشم!

پیش پیشcheeky از زحمات شما ممنون و سپاسگزارم و براتون آرزوی موفقیّت و سربلندی دارم.

سپاسگزارم بی نهایت که نظر خود را به ما اعلام نمودید ،لذا سعی می کنیم این طرح مثل کتابچه های راسخونی متوقف نشود وادامه داشته باشد همچین اگر دوستان نظرات خود را اعلام کنند ممکنه همین اسفند ماه اولین مجله اینترنتی "راسخون بلاگ "منتشر شود /cheekyنگران غلط املایی و... نباشد چون این طرح را کاملا با مسوول راسخون بلاگ وبا روابط عمومی دنبال می کنیم یعنی ویرایش کلی متن توسط مسوول نگارش راسخون انجام می شود .همچین گرافیک مجله را هم سعی می کنیم توسط واحد گرافیک انجام گیرد /من خودم می دانم که این طرح بسیار جالبی می تواند باشد /بسیار سپاسگزارم که در نظر سنجی ما شرکت کردید

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...

سه شنبه 30 دی 1393  10:34 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 moradi92 khodaeem1 amirali123 rasekhoon_weblog ravabet_rasekhoon ali_kamali tachberdee zare58 namebaran borkhar AMIN1995 mrezass
SABOORI
SABOORI
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4222

سلام کجا هستش تا بریم ببینیم

خسته نباشین

عجیب است که:
پس از گذشت یک دقیقه به پزشکی اعتماد می کنیم !

بعد از گذشت چند ساعت به کلاهبرداری !
بعد از چند روز به دوستی !
بعد از چند ماه به همکاری !
بعد از چند سال به همسایه ای !
اما بعد از یک عمر به خدا اعتماد نمی کنیم ...!

سه شنبه 30 دی 1393  11:01 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 omiddeymi1368 khodaeem1 amirali123 rasekhoon_weblog ravabet_rasekhoon ali_kamali tachberdee zare58 borkhar AMIN1995 mrezass
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول SABOORI

سلام کجا هستش تا بریم ببینیم

خسته نباشین

دوست عزیز سلام /این صرفا یک نظر سنجی برای ایجا این مجله هست /لطفا در نظر سنجی شرکت ویه سوال بالا پاسخ دهید

سه شنبه 30 دی 1393  11:11 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 khodaeem1 amirali123 rasekhoon_weblog ravabet_rasekhoon ali_kamali tachberdee zare58 borkhar AMIN1995 mrezass
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

نقل قول hossein201273

1- به نظر شما ماهانه باشد یا فصلی؟ ماهانه
2- محتوای این مجلّه می تواند مواردی همانند معرفی وبلاگهای راسخونی، مصاحبه با وبلاگ نویسان راسخون بلاگ، خاطرات وبلاگ نویسی و آموزش های وبلاگ نویسی را در بر داشته باشد. به نظر شما چه موارد دیگری برای محتوای این مجله مفید هست؟
پزشکی ، فناوری اطلاعات ، معرفی گوشی و تبلت های جدید
3- چه پیشنهادات دیگری برای این مجله اینترنتی دارید؟ فعلا ندارم

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 1 بهمن 1393  7:24 AM
تشکرات از این پست
amirali123 rasekhoon_weblog ravabet_rasekhoon ali_kamali tachberdee zare58 namebaran borkhar hossein201273 AMIN1995 mrezass omiddeymi1368 shirdel2
tachberdee
tachberdee
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4133

فکر واقعاً جالب و قشنگیه

1- به نظر شما ماهانه باشد یا فصلی؟ بهتره ماهیانه باشه

2- محتوای این مجلّه می تواند مواردی همانند معرفی وبلاگهای راسخونی، مصاحبه با وبلاگ نویسان راسخون بلاگ، خاطرات وبلاگ نویسی و آموزش های وبلاگ نویسی را در بر داشته باشد. به نظر شما چه موارد دیگری برای محتوای این مجله مفید هست؟ در کنار این موارد ؛ تعدادی از پر مخاطب ترین مطالب وب سایت رو هم قرار بدین ،

معرفی فیلم های جدید ایرانی ،

آموزش نرم افزارهای جدید ( به این صورت که در کنار آموزش متنی ویدئوهای آموزشی هم تولید کنید و در سایتی مثل سایت آپارات آپلود کنید و لینک دانلود و یا مشاهده ویدئو را هم در مجله قرار بیدن ) ،

با مسئولین سایت هم مصاحبه کنید ( در هر شماره حداکثر 2 نفر ) و محیط فیزیکی سایت هم تعدادی عکس تهیه کنید و در مجله استفاده کنید( منظورم اینه که از شهر اصفهان شروع کنید تعدای از بناهای معروفی که کمتر به اونها توجه  شده رو معرفی کنید ، بعد برید سراغ خیابانی که ساختمان سایت توی اون واقع شده اسم خیابان و دلیل نامگذاریش رو قید کنید ، بعد برید سراغ ساختمان و بعد به سراغ کسی که پیشنهاد تاسیس سایت رو کرده و با اون مصاحبه کنید ( شد مثل یه فیلم سینمائی با ژانر معمائی ) ).

با مدیران بخش ها مختلف انجمن هم ( در صورت تمایل مدیران ) مصاحبه کنید.

3- چه پیشنهادات دیگری برای این مجله اینترنتی دارید؟ به صورت ماهیانه ( دو هفته قبل از انتشار مجله ) یه نظر سنجی توی سایت برگزار کنید تا با سلیقه کاربران راسخون موضوعی رو به صورت دقیق و با زبان ساده و همه فهم بررسی کنید ، مثلاً چندتا گزینه که توی همون ماه بیشتر مورد توجه رسانه های بودند رو توی نظر سنجی قرار بدین و گزینه ای رو بیشترین امتیاز رو کسب کرده مورد بررسی قرار بدین. در مورد ژانویه امسال چند موضوع حرکت ناشایست بازیگر ایرانی تبار ، حمله تروریست ها به فرانسه ، بازی های جام ملت های آسیا و توهین رسانه های ( به اصطلاح حامی آزادی بیان ) به حضرت محمد ( ص ) بیشتر در کانون توجهات بودن.

سعی کنید که تعداد صفحات مجله حداقل 50 و حداکثر 70 صفحه باشه ، چون تعداد کمتر از اون رو باعث میشه که تنوع مطالب کم باشه و بیشتر از 70 صفحه از حوصله اکثر مخاطبین خارجه!

سعی کنید در صورتی که میخواین تبلیغات بزارید اونا رو در صفحات پایانی مجله قراربدین.

چهارشنبه 1 بهمن 1393  8:45 AM
تشکرات از این پست
namebaran ali_kamali borkhar hossein201273 rasekhoon_weblog amirali123 AMIN1995 mrezass omiddeymi1368 shirdel2
zare58
zare58
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2180

1- به نظر شما ماهانه باشد یا فصلی؟ ماهانه بهتره
 مسائل اعتقادی (امام شناسی دشمن شناسی و...)
3- چه پیشنهادات دیگری برای این مجله اینترنتی دارید؟ قابلیت دانلود شدن وچاپ شدن داشته باشه به نظرم خوبه

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست . . .
(حضرت علی علیه‌السلام)

چهارشنبه 1 بهمن 1393  8:50 AM
تشکرات از این پست
tachberdee ali_kamali borkhar hossein201273 rasekhoon_weblog amirali123 AMIN1995 mrezass omiddeymi1368 shirdel2
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4155

با عرض سلام و خسته نباشید.

ماهانه

در طول سال مسابقات وبلاگ نویسی راسخون رو هم اطلاع رسانی کنند. 

هر ماه 3 وبلاگ برتر راسخون رو معرفی کنند.

اگر بخشی باشه که در خصوص ترجمه قالبها به قالب راسخون بلاگ هم آموزش داده بشه خیلی خوبه.

طرح زیر ذره بین وبلاگ هم در ماه 4 تا وبلاگ زیر ذره بین بوده اند گذاشته بشه.

یک پشنهاد هم دارم که اگه عملی بشه خیلی خوبه. هر ماه مثلاً 10 تا وبلاگ رو معرفی کنید که کاربران به یکی از وبلاگ ها که از نظر اونها بهترین هست رو رای بدن این رای دهی اگر بوسیله ارسال پیامک باشه خیلی جذاب تره و در ماهنامه بعدی نتایج وبلاگ برتر اعلام و به شرکت کننده گان در این نظر سنجی هم به قید قرعه جوایزی اهدا بشه.

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

چهارشنبه 1 بهمن 1393  9:03 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali borkhar hossein201273 rasekhoon_weblog tachberdee amirali123 AMIN1995 mrezass omiddeymi1368 shirdel2 zinab84
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

نقل قول hossein201273

باسلام

ضمن تشکرازفعالیت مدیرعزیزتالاروبلاگ نویسی

1- به نظر شما ماهانه باشد یا فصلی؟ ماهیانه
موردی خاطرم نیست
3- چه پیشنهادات دیگری برای این مجله اینترنتی دارید؟ بافایل pdfارائه بشه

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 1 بهمن 1393  10:43 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog tachberdee hossein201273 amirali123 ali_kamali AMIN1995 mrezass omiddeymi1368 salma57 shirdel2 zinab84
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

به نظر من هم ماهانه باشه بهتر تر ميشه ديگه داداش فصلي ...اوه چقدر طولاني ميشه حالا كي زنده بمونه تا آخر فصل و ......... اين از اين .... يه حديث هم بزارين بگم ...

دوستان به حساب خود برسيد قبل از اينكه به حساب شما رسيدگي گردد.... واقعا كه چه حديثي خوبي هستش .....

خب مواردي رو كه گفتي خيلي خوب هستن

پيشنهاد هم  اين اطلاع رساني ها تو صندوق پيان خيلي بهتر هست من خودم كه اگه ثصندوقي نباشه دير متوجه ميشم..... خخخخ

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

چهارشنبه 1 بهمن 1393  12:38 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali tachberdee AMIN1995 mrezass omiddeymi1368 hossein201273 salma57 shirdel2 rasekhoon_weblog zinab84
AMIN1995
AMIN1995
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 163

1- به نظر شما ماهانه باشد یا فصلی؟ ماهانه باشد وتمامی وبلاگهای غنی راسخون شامل شود منظورم جزیی نگری نباشه ومطالب مفید وجالب و متناسب با تاریخ و مطالب همون ماه
کد نویسی و قالب وترفند وبخشی برای مسابقه ویژه وبلاگ نویسی و... شمال بشه بهتره
3- چه پیشنهادات دیگری برای این مجله اینترنتی دارید؟فقط صرف مطلب نباشه یعنی تخصصی تر مثل قالب وکدنویسی وبررسی هم شامل بشه

ومسابقه ای درماه برگزار شود مثل جنبشهای مذهبی ومفید واینکه به صورت نسخه موبایل هم منتشر کنید مجله را که بنظرم جذابتر و گسترده ترهم میشه

بصورت اپلیکیشن

با خدا باش پادشاهی کن   بی خداباش هرچه خواهی کن

کاش صداقت داشتی....

ARLUX

چهارشنبه 1 بهمن 1393  2:13 PM
تشکرات از این پست
mrezass omiddeymi1368 hossein201273 salma57 shirdel2 rasekhoon_weblog zinab84
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

نقل قول hossein201273

دوماهنامه باشد بهتره

نشر انتقادات و پیشنهادات کاربران

تعداد صفحات بین 5 تا 8 صفحه باشه...حتما جدول بذارید (منظور از جدول می تونید سوالاتش در مورد وبلاگ -تاریخ وبلاگ نویسی و..)باشه

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

پنج شنبه 2 بهمن 1393  12:27 PM
تشکرات از این پست
salma57 hossein201273 omiddeymi1368 shirdel2 rasekhoon_weblog zinab84
mohsen_alavi
mohsen_alavi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8348

نظر بنده هم مانند دوستان ماهانه باشه بهتره و جنگ نرم و اعتقادی و مسائل روز و جاری باشه بهتره

وبلاگ شیعه 12 امامی

خواهد آمد مرهم زخم علی(ع) در کوچه ها

پنج شنبه 2 بهمن 1393  12:33 PM
تشکرات از این پست
salma57 hossein201273 omiddeymi1368 shirdel2 rasekhoon_weblog zinab84
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام و عرض ادب.

اگه مختصر و مفید قراره مطالب رو قرار بدین، ماهنامه ولی اگه مفصل هست، فصلنامه باشه.

همه این موارد خوبه. 

چون هنوز مجله الکترونیکی رو ندیدم کامل نمی تونم در موردش نظر یا پیشنهادی بدم. ان شاءالله سری اولش که منتشر شد و دیدم هر انتقاد یا پیشنهادی داشتم میگم.

مثل همیشه طرح خوبی در نظر دارید.

موفق و موید باشید.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

پنج شنبه 2 بهمن 1393  12:41 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 omiddeymi1368 shirdel2 rasekhoon_weblog zinab84 saeidfarajpour
دسترسی سریع به انجمن ها