0

مروري به ضرورت رعايت حجاب در توصيه‌هاي شهيدان

gh_golpa
gh_golpa
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1224

مروري به ضرورت رعايت حجاب در توصيه‌هاي شهيدان

آسايش و امنيت امروزي ما مديون از جان گذشتگي و ايثارگری شهدای عزیزی است كه بي‌هيچ چشم داشتي، جان خود را در طبق اخلاص نهاده و سینه خود را سپر آماج گلوله ها قرار دادند و برای حفظ این نعمات سفارش هایی را به ما داشته اند که در ذیل به برخی از آنها اشاره شده است.

سرويس «فرهنگ و حماسه» خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) در ادامه بررسي موضوعي وصيتنامه‌هاي شهيدان،بحث « ضرورت حفظ حجاب» را كه برگرفته از وصيتنامه تعدادي از شهيدان است، منتشر مي‌كند.

شهيد هدايت تركاشوند در اين زمينه مي نويسد: خواهرم به خدا قسم حجاب تو از قطره‌هاي خون من و شهدا غليظ‌ تر است تو با حجابت حرمت خون شهدا را بالا مي‌بري.

شهيد رضا رحمتي‌زاده نوشته است: دخترم را كه هر چند يك روز بيشتر نتوانستم كنار او بمانم نصيحت مي‌كنم به حجاب. حجابت را حفظ كن.

شهيد وحيد اديب دروصيتنامه خود چنين مي‌نويسد:حفظ حجاب همه خواهران با كوشش بيشتر قوت قلبي براي ماست. ما انشاالله براي حفظ احكام اسلامي به جبهه اسلام عليه كفر رو آورده‌ايم و مهمترين واجب از واحبات حفظ حجاب اسلامي بعد از نماز و خدمت به پدر و مادر است.

در بخشي از وصيتنامه شهيد خسرو آرمين نيز آمده است: خواهر عزيزم، اميدوارم زينب‌وار با حجاب خويش بتواني مشت محكمي به دهان ياوه گويان شرق و غرب بزني و هميشه در همه مسائل صبور و پايدار باشي.

در قسمتي از وصيت شهيد ولي‌اله روزگرد هم آمده است: خواهرانم شما نيز حجاب خويش را رعايت كنيد، زيرا كه حجاب شما كوبنده‌تر از خون هر شهيد و خاري است در چشم دشمنان اسلام.

شهيد فرزاد رحيمي توصيه مي‌كند: حجاب تو اي خواهر حافظ خون شهداست و بي‌تابي نكردن تو گلوله‌اي است بر قلب دشمنان اسلام و قرآن و صبر كردن تو در مقابل مصائب شادي حق تعالي است.

شهيد نصرت‌اله اكبري مي‌گويد: به مادر، همسر و خواهرانم توصيه مي‌كنم پيرو بانوي زنان عالم اسلام حضرت فاطمه زهرا(س) باشيد و در تربيت فرزندان كوشا بوده و هميشه حجاب اسلامي را رعايت كنيد تا در قيامت روسفيد و سربلند باشيد.

شهيد نظامعلي بيرامي هم نوشته است: رعايت حجاب اسلامي لازم و واجب است.

شهيد عبداله حسن‌آبادي مي‌نويسد: ... و تو اي خواهرم تنها خواهشم از تو اين است که حجابت را حفظ کني مانند زينب که در ميان کفار مي‌غريد و حجابش محفوظ بود.

شهيد رسول قنبري توصيه مي‌كند: خواهرانم شما نيز مانند زينب (س) استوار باشيد و رعايت كامل حجاب بفرماييد كه رعايت حجاب شما از خون برادران شهيدتان نيز برنده‌تر است.

شهيد اميرحسين کرمي وصيت مي‌كند: خواهرانم، بدانيد که دشمن امروز از چادر سياه و حجاب شما بيشتر از خون سرخ من مي‌ترسد.

شهيد محمد ناصر قرباني هم مي‌گويد: به خواهرانم توصيه مي‌نمايم که با حجابشان راه شهدا و انقلاب و امام را تداوم بخشند.

شهيد فرهاد ضيايي در وصيتنامه خود مي‌نويسد:... اي خواهر گرامي تنها سفارش من به تو اين است كه حجابت را رعايت فرمايي كه حجاب تو كوبنده‌تر از خون من است.

شنبه 27 آذر 1389  8:56 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها