نقل قول ravabet_rasekhoon
نقل قول shayesteh2000
سلام وعرض ادب ...
سایت راسخون علاوه بر دوست داشتنی بودنش واسه کاربرا .....
مطالبش رو به طور تام وکامل نمیشه روش حساب باز کرد ...یعنی یه مدتی هست که از اعتبار منبع ومرجع بودنش از لحاظ علمی کم شده ...البته از وقتی عضو شدم وسروکارم باهاش بیشتره این حس رو دارم .....
واین موضوع هم به مسوولین وهم به کاربران سایت بستگی داره ....
همراه گرامی با سلام و عرض ادب
مطالب بخش هایی که توسط موسسه راسخون تامین محتوا می شوند نظیر مقالات، چند رسانه ای، احادیث، مشاوره، پرندگان، آثار سینمایی، کتابشناسی، نرم افزار و ... همگی مورد ارزیابی و تایید واحد محتوا واقع شده و منبع آنها در ذیل مطلب درج می شود، اما در ارتباط با انجمن که توسط کاربران راسخون تامین محتوا می شود، قانون کلی فعالیت، درج منبع مطالب در ذیل آنها و استفاده از منابع معتبر است که متاسفانه و علیرغم نظارت بر تک تک پست های ارسالی و با توجه به تعداد بالای پست ها، مواردی بدون ذکر منبع و یا با استفاده از منابع ناقص و نادرست ارسال می گردد.
لذا مطالب ارائه شده در انجمن راسخون به عنوان محتوای تامینی توسط کاربران، به هیچ عنوان نباید به عنوان مرجع و منبع مطغن و قطعی مورد استفاده قرار گیرد و باید از منابع معتبر دیگر مورد ارزیابی و بررسی واقع شود.
با سپاس
موفق باشید
عرض سلام واحترام خدمت جناب نجاران وخداقوت به شما و بقیه ی همکاران خدومتون ...
متشکرم از پاسخگویی تون ....بله درست میفرمایین ....ولی کاربران باید روی این مساله دقت کنند که از منابع معتبر اسلامی استفاده کنند ...در ضمن آیا مدیران محترم و زحمتکش تالارها نباید بر این موضوع به کاربران تاکید کنندکه منابع و حتی گفتارها وپست هاو موضوعات مغایرت با دین ،نداشته باشد ؟؟من که کم دیدم تاکید کنند .یا حداقل تذکر بدهند ....البته این امر شاید به خاطر آزاد بودن کاربر در ارسال پست هست که شاید از دست مدیر خارج هست ....(نمیدونم )
اگر هم به معتبربودن منبع هم حساس نباشیم ،وقتی پستی را میخوانیم ،ناخودآگاه از آن به عنوان یه معلومات ذخیره شده در ذهن ، استفاده خواهیم کرد .....
شاید بهترین جوابی که میتونم خودم رو راضی کنم این باشه ....(مطالعه کتاب ،کتاب ،کتاب )
موفق باشید ...