1- توی یک خط معرفیش کن.
فردی مسئولیت پذیر اما با ابزار مدیرت کم که نمیتونه حریف این واحد فنی بشه یک خط شد فکر کنم سید جان
2- نظرت در مورد اخلاق، رفتار و نوع برخوردش با دیگران چیه؟
اخلاقش خوبه و شخصیت خوبی داره و یک کمی جبروت داره
3- نظرت در مورد نام کاربریش چیه؟
اخه اینم سواله می پرسی . نام کاربریش یعنی مدیر
4- نظرت در مورد امضا و آواتارش چیه؟
امضاء نداره و امضای پای چکش رو. هم ندیدم
5- فعالیتش به عنوان مسئول تو سایت چطوره؟
من که میگم فعالیتش خوبه . گاهی زورش نمیرسه وگرنه واسه استحکام موقیت شغلیش مطمئن باش کوتاهی نخواهد کرد
6- بهترین تاپیکی که ازش دیدی چه تاپیکی بوده؟
تو روابط عمومی که انجام وظیفه میکنه پس تایپیک حساب نمیشه
7- تا حالا بهت کمک کرده؟ کجا و چجوری؟
اره .پنج تا نام کاربری داشتم امیل همشون رو فراموش کردم . به کمک ایشون یک امیل جدید جایگزین امیلی قبلیم کردم و 4 تا کاربری دیگه رو هم بیخیال شدم
8- تا حالا شده ازش دلخور شده باشی؟ کِی؟
آره یک بار . حدود دو سال پیش اون اویل زنگ زد انگار متهم هستم . بعد قانع شد .اخه اشتباه برداشت کرده بود از حرفای یک نفر
9- بهترین خصوصیاتش چیه؟
صبرش زیاده و خیلی با حوصله به تک تک خواسته های کاربران توجه میکنه
10- بدترین خصوصیاتش چیه؟
اخمو است پای تلفن با من خشک حرف میزنه فکر میکنه من خانمم . اره اگر خانم بودم حق داشت خوب باید رعایت کنه بعضی چیزا رو .
11- خنده دار ترین خاطره ای که توی سایت ازش به یاد داری رو بگو.
من تو سایت راسخون معمولا نمیخندم . زشته بابا همه می بینن
12- اگه پیشنهاد و یا انتقادی به این مسئول داری، بگو.
تو روابط عمومی دروازه بازه برای همه هرکی هرچی میخواد میگه . انگار راسخون ارسیه پدری شونه .چون اشراف به تمام موضوعات ندارن که . بنده خدا کیانی که نمیتونه همه چیز رو به کاربرا بگه مجبوره دندون به جگر بزار و تو خوش بریز از اخر هم یک روز مریض میشه گناهش می افته به گردن اونا که الکی زخم زبون میزنن. بابا یک کم حوصله کنید
13- به نظرت اگر در فضای واقعی باهاش مواجه بشی، می تونی بشناسیش؟
این سوال تکراری است جوابی نمیدم
14- نظرت در مورد صحبتاش و افکارش چیه؟
دوستانه حرف میزنه دلسوزانه حرف میزنه ادم خوبی است . افکارش مثبته خوبه بد نیست
15- به نظرت تو اگر کاربر بود تو کدوم تالار بهتر میتونست مدیریت کنه؟ چرا؟
روابط عمومی . خوب روابط عمومی یک سایت مجازی باید یک آدم خونسرد و با حوصله وصبور باشه اصلا یک معنی دیگه کیانی در( دائره المعارف کمالی ) میشه صبور
16- اگر می خواستی یکی از مسئولیت های سایت رو غیر از این مسئولیت بهش بدی، کدوم مسئولیت رو میدادی؟
جواب قبلی
17- توی سایت به چه لقبی شناخته میشه؟
لقبی نداره . نام خانوادگی صداش میزنن . یعنی غیر این کسی جرات نمی کنه چون جبروت داره
18- برخوردش با کاربران سایت چطوره؟
من که میگم عالیست انشا الله متعالی بشه
19- بهترین دوستش از نظر تو کیه؟
دلخوشی از من که نداره و دیگران رو نمیدونم
20- اگر باهاش مسافرت می رفتی دوست داشتی راننده اون باشه یا تو؟ چرا؟
من باهاش مسافرت نمیرم تو مسافرت همش راجب راسخون حرف میزنه
21- توی ارور های سایت چقدر مقصر می دونیش؟
هیچی سید جان . اخه ایرور مربوط به بخش فنی است . بابد به آسیا تک گفت
22- به نظرت تو انتقال حرفات به دیگر مسئولین خوب بوده؟
من یک بار تو صندلی داغ گفتم کاربر مسی اگر میشینه رو صندلی داغ و کارکنان رواابط عمومی وقت ندارن حقم دارن نمی یان . اما وقتی مدیر ارشد پرتابل جناب آقای طباطبائی نشت همشون اومدن سوال کردن . نمیدونم این ربط داشت به سوالت یا نه
23- واحد فنی به حرفش گوش میدن یا نه؟
نه خیر . گوش نمیدن . گوشا اونا عادت کرده به به این حرفا
24- چند بار تا حالا به مشکلات سایت اعتراض کردی و جواب قانع کننده بهت داده؟
من خیلی به مشکلات سایت واقف نیستم . گاهی پیشنهاد دادم که انجام دادن . اون قدیما گفتم چون اتاق چت پست زیاد داره . تعداد لینک چرخشی رو زیاد کنید تا پست های ارسای زود از چرخه خارج نشه که اینکار رو کردن . تشکر روابط عمومی
25- به قول هایی که میده عمل میکنه؟
قول داد تقویم پست کنه واسم . اره عمل میکنه
26- به نظرت چرا تو مدیر پاسخگو شرکت نمیکنه؟
به صندوق پیام یک پیام بفرست بعد دو روز جواب میده از بس کار داره میگی نه امتحان کن . البته اگر پارتی داری که من حرفی نمیزنم
27- یه طرح شرمنده سازی روش اجرا کن!
عجیب هلوی این روابط عمومی با کارکنانش آقای کیانی و آقای نجاران
28- به نظرت از گیوتین بیشتر می ترسه و یا از آمپول هوا؟
به این شایعات گوش نده . گیوتنی وجود نداره . وقتی من در سال 92 یک پست نا مناسب زدم اون حذف کرد وتذکر شفاهی داد. از انصاف بدوره بگی گیوتن دستش داره . باید مید روابط عمومی باشی تا درک کنی . امپول یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
29- اگر می دیدیش اولین خواستت ازش در مورد خودت و سایت چی بود؟
در مورد خودم که درخواستی ندارم اما سایت میگفتم در طول روز بین تمام کاربرای که میان و پست میزارن تو راسخون یک قرعه کشی روزانه بکنید و در هر روز به تعدادی شارژ موبایل هدیه بدید. اون وقت کاربرای پویا سایت دل گرم تر میشدن . جوابش رو هم میدونم ها میخوای بگم ؟ در صورت اعتبار و .....
30- به نظرت توی کاراش دقت میکنه؟
کسی تو روابط عمومی کار میکنه که دقتش و حواسش جمع باشه . این رو خاطرت جمع باشه