1. بعضی از ماه ها 30 روز دارند و بعضی 31 روز. چند ماه 29 روز دارد؟
12 ماه همشون 29 روز رو دارند
2. اگر دکتر به شما 3 قرص بدهد و بگوید هر نیم ساعت یک قرص بخور چقدر طول می کشد تا تمام قرص ها خورده شود؟
همشون رو در 1 ساعت (قرص اول رو مثلا ساعت 4 قرص دوم 4.30 و قرص سوم رو ساعت 5)
3. من ساعت 8 شب به تختخواب رفتم و ساعتم را کوک کردم که 9 صبح زنگ بزند وقتی با صدای زنگ ساعت از خواب بیدار شدم، چند ساعت خوابیده بودم؟
1 ساعت چون ساعت قدیمیا بدوم حال قبل از ظهر بعد از ظهر هستند
4. عدد 30 را به نیم تقسیم کنید و عدد 10 را به حاصل آن اضافه کنید چه عددی به دست می آید؟
70=60+10=(5/.)/30
5. مزرعه داری 17 گوسفند زنده داشت. تمام گوسفندهایش به جز 9 تا مردند چند گوسفند زنده برایش باقی مانده است؟
گوسفند مرده = 8 گوسفند زنده = 9
6. اگر تنها یک کبریت داشته باشید و وارد یک اتاق سرد و تاریک شوید که در آن یک بخاری نفتی، یک چراغ نفتی و یک شمع باشد اول کدام یک را روشن می کنید؟
اول باید کبریت را روشن کرد تا بتوان بقیشو روشن کنیم
7. فردی خانه ای ساخته که هر چهار دیوار آن به سمت جنوب پنجره دارد خرسی بزرگ به این خانه نزدیک می شود، این خرس چه رنگی است؟
همه خرسهای قطب جنوب سفید هستند
8. اگر 2 سیب از 3 سیب بردارید چند سیب دارید؟ فقط 2 دونه
9. حضرت موسی از هر حیوان چند تا با خود به کشتی برد؟ گشتی حضرت نوح از هر حیوان یک جفت (حضرت مو سی عصارو مار میکرد
10. اگر اتوبوسی را با 43 مسافر از مشهد به سمت تهران برانید و در نیشابور 5 مسافر را پیاده کنید و 7 مسافر جدید را سوار کنید و در دامغان 8 مسافر پیاده و 4 نفر را سوار کنید و سرانجام بعد از 14 ساعت به تهران برسید حالا نام راننده اتوبوس چیست؟ چون گفته برونید سن راننده میشه سن خودش