0

جام ملت هاي آسيا 2015 اولاريو:ترکيب ريسکي مقابل کره شمالي جواب داد

mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3997

جام ملت هاي آسيا 2015 اولاريو:ترکيب ريسکي مقابل کره شمالي جواب داد

عربستان موفق شد دومين بازي خود در گروه B جام ملت هاي آسيا را با نتيجه 4-1 از کره شمالي ببرد و همچنان به صعود اميدوار باشد.

به گزارش "ورزش سه"، عربستانی ها که بازی اول را به چین باخته بودند، می دانستند که برای زنده نگاه داشتن شانس صعود، باید کره شمالی را شکست دهند و به همین منظور، کاسمین اولاریو سرمربی رومانیایی عربستان، برای این بازی از یک ترکیب هجومی استفاده کرد که در نهایت جواب هم داد.
اضافه شدن السهلاوی به هزازی در خط حمله باعث شد تا عربستان در هجوم، زهردارتر نشان دهد. هزازی یک گل (گل تساوی در نیمه اول) و سهلاوی نیز دو گل در این بازی به ثمر رساندند.

سرمربی عربستان در پایان این بازی به خبرنگاران گفت:" من به تیمم ایمان داشتم. بازی مقابل تاکتیک ویژه کره شمالی دشوار است چرا که آنها در سراسر بازی سعی می کنند شما را از میانه زمین پرس کنند. اما می دانستم که آنها در مقابل ما نمی توانند این شیوه را در 90 دقیقه اجرا کنند و در نهایت با تسلیم شدن در مقابل مالکیت توپ ما، فضاهای خالی را به ما تقدیم خواهند کرد.
در این بازی با دو مهاجم به میدان رفتیم و همین امر موجب شد تا میانه زمین ما خالی تر از بازی های گذشته باشد و به همین دلیل در ابتدای بازی گل خوردیم و چندین موقعیت خطرناک هم به کره شمالی دادیم اما برخی مواقع نیاز است که برای رسیدن به موفقیت، خطر کنید.
به تدریج بازیکنانم توانستند برنامه های من را در زمین پیاده کنند و به 4 گل نیز دست یافتیم. خوشحالم که ترکیب ریسکی من جواب داد و باید بگویم که ارزشش را داشت.حالا باید به سرعت این برد را فراموش کرده و به بازی بعدی مقابل ازبکستان بیندیشیم."

پنج شنبه 25 دی 1393  7:37 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها