جاسوسي از آخرين تمرين تيم قطر
آخرين تمرين جدي قطر قبل از بازي مقابل ايران روز گذشته درورزشگاه لويکات برگزار شد.
|
![جاسوسي از آخرين تمرين تيم قطر](http://static1.varzesh3.com/files/picture/thumb/01000984.jpg) |
|
به گزارش "ورزش سه" از سیدنی، قطری ها زیر نظر جمال بل ماضی، سرمربی تیم و در مقابل چشمان شیخ حمد بن خلیفه آل ثانی رئیس فدراسیون فوتبال این کشور به تمرین پرداختند. در حالی که محمد کاسولا، مدافع جانشین کاپیتان مصدوم قطر نیز همراه بازیکنان تمرین کرد.
در این تمرین بل ماضی اشتباهات بازیکن ها در بازی مقابل امارات را به آنها گوشزد کرد و بارها با سوت های کشیده تمرین را از جریان انداخت تا به بازیکنان تذکر بدهد اشتباهشان را تکرار نکنند. او از بازیکنان خواسته است حضور موثرشان در جام خلیج فارس را تکرار کنند. قطر که با قهرمانی در جام خلیج فارس، پرامید به این رقابت ها آمده بود حالا ممکن است به یک تیم حذف شده دیگر تبدیل شود و همین مسئله آنها را زیر فشار بیشتری قرار می دهد.
همه بازیکنان قطر در تمرین دیروز حضور داشتند و به نظر می رسد خلفان ابراهیم، امید اصلی قطری ها برای گلزنی در شرایط خوبی قرار دارد. همچنین مربی دروازه بان های قطر با قاسم برهان گلر شماره یک این تیم تمرینات اختصاصی انجام داد. اگرچه ممکن است برهان به دلیل خطاهای بی شمار در بازی با امارات جای خود را به ذخیره اش بدهد.
بازیکنان قطر به نظر هنوز موفق نشده اند با شرایط آب و هوایی و اختلاف ساعت بین قطر و استرالیا کنار بیایند.
|
چهارشنبه 24 دی 1393 11:37 AM
تشکرات از این پست
tachberdee