0

با وجود برتري 4-0 مقابل عمان پوستکوگلو : اين همه توان استراليا نيست

mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3997

با وجود برتري 4-0 مقابل عمان پوستکوگلو : اين همه توان استراليا نيست

استراليا ظهر امروز دومين بازي خود در گروه A جام ملت هاي آسيا را نيز با يک برتري پرگل پشت سر گذاشت و عمان را با 4 گل مغلوب کرد.

به گزارش "ورزش سه"، استرالیا به عنوان میزبان مسابقات، در اولین بازی خود نیز 4-1 کویت را مغلوب کرده بود و در بازی ظهر امروز و در حضور 50 هزار هوادار ورزشگاه سیدنی، خیلی زود مقاومت عمانی ها را شکست و در پایان نیمه اول، با گل های مک کی، کروزه و میلیگان، به رختکن رفت. در نیمه دوم نیز آنها به یک گل دیگر دست یافتند تا با کسب تنها یک امتیاز دیگر مقابل کره در بازی بعدی، بتوانند صعود خود به عنوان تیم اول به مرحله یک چهارم را حتمی کنند.

پوستکوگلو، سرمربی استرالیا در پایان بازی به خبرنگاران گفت:" ما یک سطح دیگر از بازی خودمان را در این دیدار ارتقا دادیم و همانطوری بازی کردیم که انتظارش را داشتم. همچنان انتظار دارم تیم من در ادامه تورنمنت بیش از این پیشرفت کند.
به عقیده من، بازیکنانم حتی بهتر از این هم می توانند بازی کنند و این، همه توان واقعی استرالیا نیست. شک ندارم که در ادامه تورنمنت، بهتر خواهیم شد. زدن 8 گل در دو بازی نشان می دهد که مشارکت تیمی در بین بازیکنان استرالیا چقدر بالاست و آنها دستورات من را خیلی خوب در زمین اجرا می کنند. ما تاکتیک های مختلفی برای گلزنی داریم و به گونه ای بازی می کنیم که تیم مقابل دچار دردسر می شود."

چهارشنبه 24 دی 1393  7:45 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها