طرز تهیه رولـت املـت قـارچ با اسفـناج
ابتدا تخممرغها را با شیر، آرد و پودر سیر خوب هم میزنیم، سپس این مایه را در یک تابه تفلون با کمی روغن آن قدر سرخ میکنیم تا دو طرفش قرمز رنگ شود.
رولت املت قارچ با اسفناج, آشپزی, طرز تهیه, روش تهیه
مـواد لازم
تخممرغ |
دو عدد |
شیر |
یک فنجان |
آرد |
یک قاشق غذاخوری |
پودر سیر |
یک قاشق چایخوری |
اسفناج |
30شاخه |
قارچ حلقه شده |
یک بسته کوچک |
پنیر پارمزان (هر نوع پنیری که بتوانید رنده کنید) به میزان لازم
روش تهیه
* ابتدا تخممرغها را با شیر، آرد و پودر سیر خوب هم میزنیم، سپس این مایه را در یک تابه تفلون با کمی روغن آن قدر سرخ میکنیم تا دو طرفش قرمز رنگ شود.
* ورقه سرخ شده را در بشقابی گذاشته و در همان تابه قارچ و اسفناج را تفت داده و سپس وسط ورقه سرخ شده میریزیم و پنیر میپاشیم.
* املت را رول (لوله) کرده و بار دیگر روی آن پنیر رنده شده میریزیم.