0

گزارش تمرين تيم ملي در سيدني

 
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 3997
محل سکونت : 'گلستان

گزارش تمرين تيم ملي در سيدني

تمرين امروز (سه‌شنبه) تيم ملي در غياب 3 بازيکن انجام شد.


به گزارش "ورزش سه" و به نقل از تسنیم، تمرین امروز (سه‌شنبه) تیم ملی ساعت 17 به وقت استرالیا آغاز شد.

* قبل از آغاز تمرین لوسیانو کروز مربی دروازه‌بان‌های تیم ملی پیراهن تیم ملی پرتغال را که در دست شماری از هواداران بود، امضا کرد.

*تغییر زمین تمرین رضایت نسبی ملی‌پوشان را به همراه داشت.

* در آغاز تمرین مهرداد پولادی از ناحیه دست احساس درد کرد و نزد پزشک تیم ملی مداوا شد.

*کی‌روش به محض رسیدن به زمین از مسئول تدارکات خواستار نصب تور برای بازی سپک تاکرا توسط ملی‌پوشان شد.

* بازیکنان بعد از دقایقی بازی آقا وسط به دور هم جمع شده و به صحبت‌های کی‌روش گوش دادند.

* تماشاگران بعد از گذشت 15 دقیقه از تمرین به بیرون هدایت شدند. این موضوع پس از 45 دقیقه برای خبرنگاران هم رخ داد تا تیم ملی پشت درهای بسته به تمرین بپردازد.

* غیبت 3 بازیکن مهمترین اتفاق تمرین بود. شجاعی، تیموریان و صادقی غایب بودند.

* هاشم بیک‌زاده با وجود اینکه به اردوی تیم ملی برگشته در این تمرین کنار ملی‌پوشان نبود و ترجیح داد در هتل به استراحت بپردازد.

* حمیسی مسئول حراست فدراسیون در حاشیه تمرین تیم ملی شایعات مربوط به خارج شدن تعدادی از بازیکنان از هتل تیم ملی را رد کرد و همچنین تاکید داشت؛ غیبت 3 بازیکن در تمرین تیم ملی هیچ ربطی یه این حواشی ندارد و آنها مصدومیت جزیی داشتند که به تمرین نیامدند.

* ملی‌پوشان بعد از شنیدن صحبت‌های کی‌روش و گرم کردن بدن‌های خود، بازی سپک تاکرا را در دستور کار خود قرار دادند.

 

سه شنبه 23 دی 1393  11:49 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها