0

غلامي: اميدوارم تيم ملي به ژاپن نخورد

mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3997

غلامي: اميدوارم تيم ملي به ژاپن نخورد

مهاجم تيم فوتبال پديده مشهد ابزار اميدواري کرد که تيم ملي در مراحل بعدي جام ملت‌هاي آسيا با ژاپن روبرو نشود.

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از تسنیم، محمد غلامی در مورد شرایط خودش و تیم فوتبال پدیده مشهد اظهار داشت: بعد از اردوی یک هفته‌ای در کیش که بیشتر به کار بدنی اختصاص داشت چند روزی است که تمرینات‌مان را در مشهد برگزار می‌کنیم و قرار است برای برگزاری چند بازی دوستانه به بندرعباس برویم.

وی ادامه داد: شرایط خودم بسیار خوب است و از نظر بدنی آماده هستم و می‌خواهم برای پدیده بهترین بازی‌ها را انجام دهم.

مهاجم تیم فوتبال پدیده مشهد در خصوص اینکه لطیفی گفته او برای جدایی از راه‌آهن به این باشگاه پول پرداخت کرده است، عنوان کرد: من از راه‌آهن 300،400 میلیون طلب داشتم اما مسئولان باشگاه گفتند برای دریافت رضایت‌نامه باید 80 میلیون پول بدهم. با اینکه برای پرداخت این پول اصلاً راضی نبودم اما این مبلغ را در قالب سفته به مسئولان راه‌آهن پرداخت کردم.

غلامی تصریح کرد: به خاطر استیلی که بهترین دوستم است به راه‌آهن آمدم اما وقتی او از این تیم جدا شد بهترین تصمیم این بود که من هم از راه‌آهن جدا شوم.

وی در مورد رقابتش با مهاجمان پدیده و اینکه گفته می‌شود او مهاجم اصلی این تیم خواهد بود، گفت: هیچ‌کس به من نگفته که مهاجم اصلی پدیده هستم اما تمام تلاشم را انجام می‌دهم تا برای این تیم بازیکن مثمر ثمری باشم. تیم ما مهاجمانی مانند شاکری و نظری دارد و مسلماً هر کسی که بهتر باشد برای پدیده به میدان می‌رود.

مهاجم پیشین ملوان در پاسخ به این سؤال که چرا برای کمک به ملوان به این تیم نرفته است، اظهار داشت: دوست ندارم درباره این موضوع صحبت کنم.

غلامی در پایان در خصوص پیروزی ایران مقابل بحرین در جام ملت‌های آسیا خاطرنشان کرد: خیلی دوست داشتم در جام ملت‌ها برای تیم ملی بازی کنم اما نشد. از برد ایران خوشحال شدم اما باید یادمان باشد زمان سال 2011 هم با قطبی هر سه بازی مرحله گروهی را با برد تمام کردیم ولی به کره‌جنوبی باختیم. امیدوارم تیم ملی از گروه خودش صعود کند و البته با ژاپن هم بازی نکند چون تیم قدرتمندی است.

سه شنبه 23 دی 1393  7:35 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها