0

کیک خوشمزه با لبو

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

کیک خوشمزه با لبو

طرز تهیه کیک,کیک لبو,کیک خوشمزه با لبو

مواد لازم:

تخم مرغ ۲ عدد

آرد ۱ لیوان

شکر ۱ دوم لیوان

روغن ۱ دوم لیوان

وانیل نوک ق چ

بکین پودر ۱ ق م

آب لبوی پخته ۱ دوم لیوان

لبوی پخته و رنده شده ۱ دوم لیوان

طرزتهیه:

شیرینی پزی ,طرز تهیه کیک خوشمزه با لبو : ابتدا تخم مرغها رو با شکر با هم زن میزنیم سپس روغن رو اضافه میکنیم و میزنیم تا کرم رنگ بشه آب لبو رو اضافه میکنیم و با همزن به مقداری میزنیم که مواد با هم مخلوط بشن

آرد و بکین پودر رو که ۳ بار الک کردیم به تدریج روی مواد الک میکنیم و در حدی که با مواد قاطی بشه با همزن هم میزنیم

لبو ی رنده شده را اضافه کنید و با همزن 5 ثانیه مخلوطش کنید و بعد مواد رو توی قالب که کاغذ روغنی انداختیم میریزیم و توی فر که از قبل با دمای 180 درجه گرم کردید به مدت40 تا 45 دقیقه بپزید, میتونید روی گاز به مدت ۴۵ دقیقه و با شعله ی خیلی ملایم بپزید

نکته:

من دو قاشق از موادمو تو قالب کاپ کیک ریختم و دوتا کاپ کیک خوشگل هم درست کردم که که برای پخت کاپ کیک 15 دقیقه توی فر کافیه و اینکه من توی مایع کیک شکلات چیپسی هم ریختم برای تهیه ی روکش ۱ فنجان شکر و ۲ ق غ نشاسته رو توی آب حل کنید و بزارید با ۱ فنجان آب لبو روی شعله ی کم و مرتب هم بزنید و وقتی که غلیظ شد از روی حرارت بر دارید و از این کرم روی کیک بریزید و یا با مقداری لبوی پخته و رنده شده و پودر نارگیل روی کیک رو تزیین کنید

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 22 دی 1393  7:31 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها