موارد اولیه
-
گوشت : 250-300 گرم
-
به : 500 گرم
-
سیب زمینی : یک عدد متوسط
-
پیاز : یک عدد کوچک
-
مربای آلبالو : 3 قاشق غذاخوری
-
آبلیمو : 2 قاشق غذاخوری
-
شکر : 2 قاشق غذاخوری
-
نمک : خیلی کم
-
روغن : یک قاشق غذاخوری
-
آب : 1.5 لیتر
دستور پخت
-
روغن رو توی قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار میدیم.
-
پیاز رو خرد می کنیم و به روغن اضافه می کنیم و تفت میدیم.
-
گوشت رو اضافه می کنیم و باز هم کمی تفت میدیم.
-
آب رو اضافه می کنیم و درب قابلمه رو می بندیم و می گذاریم به مدت 1 تا 1.5 ساعت بپزه.
-
به و سیب زمینی رو خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.
-
آبلیمو و مربای آلبالو رو هم به مواد قابلمه اضافه می کنیم و حرارت رو کم می کنیم تا آروم به مدت 1 ساعت بپزه و جا بیفته.
-
در مدت یک ساعت آخر ، اصلا نباید درب قابلمه رو باز کنیم ، تا خورش رنگ قرمز خیلی قشنگی پیدا کنه.
-
درب قابلمه رو که بعد از یک ساعت باز کردیم ، با توجه به میل خودمون ، کمی شکر رو به همراه یک نوک انگشت نمک به اون اضافه می کنیم و آب اون رو اندازه می کنیم.
-
آب این خورش نباید زیاد باشه ، ولی نباید هم اصلا بدون آب باشه . با این مقادیری که گفتم باید حدود یک تا دو ملاقه آب توی قابلمه باشه.
-
بعد از 5 دقیقه خورش ما آماده است. نوش جان
نکته: این نوع خورش به، یه غذای کاملا اصفهانیه که هم به صورت کاملاً شیرین و هم به صورت ملس (ترش و شیرین) درست میشه. قبلاً این خورش همراه نون خورده می شده، ولی الآن در کنار برنج خیلی خوشمزه است.