0

خورشت به

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

خورشت به

موارد اولیه

  • گوشت : 250-300 گرم
  • به : 500 گرم
  • سیب زمینی : یک عدد متوسط
  • پیاز : یک عدد کوچک
  • مربای آلبالو : 3 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو : 2 قاشق غذاخوری
  • شکر : 2 قاشق غذاخوری
  • نمک : خیلی کم
  • روغن : یک قاشق غذاخوری
  • آب : 1.5 لیتر

دستور پخت

  1. روغن رو توی قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار میدیم.
  2. پیاز رو خرد می کنیم و به روغن اضافه می کنیم و تفت میدیم.
  3. گوشت رو اضافه می کنیم و باز هم کمی تفت میدیم.
  4. آب رو اضافه می کنیم و درب قابلمه رو می بندیم و می گذاریم به مدت 1 تا 1.5 ساعت بپزه.
  5. به و سیب زمینی رو خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.
  6. آبلیمو و مربای آلبالو رو هم به مواد قابلمه اضافه می کنیم و حرارت رو کم می کنیم تا آروم به مدت 1 ساعت بپزه و جا بیفته.
  7. در مدت یک ساعت آخر ، اصلا نباید درب قابلمه رو باز کنیم ، تا خورش رنگ قرمز خیلی قشنگی پیدا کنه.
  8. درب قابلمه رو که بعد از یک ساعت باز کردیم ، با توجه به میل خودمون ، کمی شکر رو به همراه یک نوک انگشت نمک به اون اضافه می کنیم و آب اون رو اندازه می کنیم.
  9. آب این خورش نباید زیاد باشه ، ولی نباید هم اصلا بدون آب باشه . با این مقادیری که گفتم باید حدود یک تا دو ملاقه آب توی قابلمه باشه.
  10. بعد از 5 دقیقه خورش ما آماده است. نوش جان

نکته: این نوع خورش به، یه غذای کاملا اصفهانیه که هم به صورت کاملاً شیرین و هم به صورت ملس (ترش و شیرین) درست میشه. قبلاً این خورش همراه نون خورده می شده، ولی الآن در کنار برنج خیلی خوشمزه است.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 21 دی 1393  7:30 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها