* روغن زيتون - ۳قاشق غذاخوري
* سير - ۵حبه ريز خرد شده * رزماري خرد شده يا خشک شده - يک قاشق غذاخوري
* نخود پخته شده - ۴۲۰گرم (نخود را قبلا خيس و چندبار آب آن را خالي کنيد و سپس با کمي پياز بپزيد تا مصرف آن نفخ ايجاد نکند)
* فلفل قرمز - نصف قاشق چاي خوري
* آب مرغ - ۳تا ۴پيمانه * نمک و آبليمو - به ميزان دلخواه
* در ظرف مناسب روغن زيتون بريزيد.
* سير خرد شده را اضافه کنيد و روي حرارت ملايم کمي تفت دهيد تا طلايي شود.
* رزماري و فلفل را به آن اضافه کنيد و آن را حدود يک دقيقه هم بزنيد.
* سپس نخود را اضافه کنيد و هم زدن را ادامه دهيد.
* بعد از ۲دقيقه آب مرغ و نمک را اضافه کنيد و اجازه دهيد مواد بجوشد، سپس حرارت را کم کنيد و بگذاريد به مدت نيم ساعت جا بيفتد. گاز راخاموش کنيد و بگذاريد مواد کمي سرد شود. سپس آن را داخل مخلوط کن بريزيد تا به شکل پوره در بيايد.
* بعد از آن به قابلمه برگردانيد و سپس آبليمو را اضافه و سرو کنيد.