0

رضايت ستاره جوان استراليا از ديدار افتتاحيه

mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3997

رضايت ستاره جوان استراليا از ديدار افتتاحيه

ماسيمو لونگو، ستاره جوان تيم ملي استراليا، پس از درخشش در پيروزي 4-1 مقابل کويت، از اينکه در ترکيب تيمش جا ‏افتاده، ابراز خشنودي کرد.‏

به گزارش "ورزش سه"، لونگو که یکی از ستاره های نوظهور فوتبال استرالیاست، در این دیدار یک گل زد و یک پاس ‏گل داد و علاوه بر این، بیش از همه بازیکنان داخل زمین تکل زد و توپ های حریف را قطع کرد. او معتقد است که ‏هرچه بیشتر در ترکیب استرالیا به میدان برود، می تواند نمایش های بهتری ارائه بدهد.‏
او به خبرنگاران گفت:" هرچه جلوتر می رویم با تیم راحت تر می شوم؛ هم تیمی ها هم از بازی من شناخت بیشتری پیدا ‏می کنند و من هم می فهمم آنها چطور بازی می کنند و این برای دیدارهای بعدی اهمیت زیادی دارد."‏
استرالیا در این دیدار در همان دقیقه 8 گل خورد و لونگو فاش کرد که مانند سایر بازیکنان تیم در دقایق ابتدایی کمی ‏سردرگم بود اما با صحبت های سرمربی تیم، توانست خودش را در زمین پیدا کند.‏
‏" در دقایق ابتدایی، نمی دانستم در کدام منطقه از زمین جایگیری کنم اما سرمربی به من گفت که مثبت فکر کنم و اگر ‏مردد هستم، جلوتر بروم. این بهترین توصیه ای بود که می توانست بکند. در چند دقیقه ابتدایی نتوانستم خوب کار کنم اما ‏سرانجام خودم را پیدا کردم."‏

شنبه 20 دی 1393  7:51 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها