0

موسوي: اميدوارم تيم‌ملي در استراليا مقام بياورد

mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3997

موسوي: اميدوارم تيم‌ملي در استراليا مقام بياورد

علي موسوي که تا چند سال پيش به عنوان مهاجم استقلالي ها به ميدان مي‌ رفت هميشه پاي ثابت بازي هاي دوستانه است. او که ديروز لباس تيم هنرمندان را برتن کرد مقابل تيم 98 به ميدان رفت.

به گزارش "ورزش سه" موسوی در مورد این دیدار گفت: بازی خوبی بود همه ستاره ها دور هم جمع بودند هم خیریه بود هم اینکه بعد مدت ها بچه ها همدیگر را دیدند، استقبال خوبی هم شده بود.

او در مورد گلی که زد ادامه داد: یک گل زدم در یک صحنه هم تک به تک شدم که توپ برگشتی به پاکزاد رسید و او وارد دروازه کرد.

وقتی از این بازیکن در مورد حضورش در تیم  هنرمندان پرسیده شد پاسخ داد: به هر حال تقسیم شده بود دیگر یکی، دو سال هم در تیم هنرمندان بازی کردم ولی خب درت یم ما فوتبالیست هم حضور داشت و در واقع ترکیبی از هنرمند و فوتبالیست بود. تیم حریف انتظار نداشت که با یک اختلاف ما را ببرد. آنها فکر می‌ کردند ما را با اختلاف چندین گل شکست می‌ دهند. خدا را شکر من که از خودم راضی بودم یعنی مردم این را می‌ گفتند.

موسوی در پایان نظرش را در مورد سرنوشت تیم‌ملی در استرالیا اینگونه بیان کرد: خیلی وقت است یک باری کاملا هجومی از تیم‌ملی ندیده ام. آنها مدتی است که مطلقا فقط دفاع می‌ کنند درست است که توانستیم در جام‌جهانی نتایج آبرومندانه ای بگیریم اما در بازی های آسیایی ملی‌پوشان باید حمله کنند آن وقت است که عیار تیممان مشخص می‌ شود ایران نمی‌ تواند مثل جام‌جهانی فقط دفاع کند و به ضدحمله دل بسپارد. امیدوارم تیم‌ملی بتواند این چند سال عقب افتادگی را جبران کند و صاحب مقام شود.

شنبه 20 دی 1393  7:50 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها