مواد لازم براي 6 نفر:
ماهي کوچک حلوا=6 عدد مجموعا به وزن 2 کيلوگرم(يا 1 کيلوگرم از انواع ماهي بدون تيغ ورقه شده)
قارچ=500 گرم
پودر کاري=1 قاشق سوپخوري
کره=100 گرم
آبليمو=3 تا 4 قاشق سوپخوري
رنده پوست نارنج=1 قاشق مرباخوري
سير کوبيده نرم=1 قاشق مرباخوري
جعفري خرد شده=2 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل=بقدر کافي
طرز تهيه:
ابتدا پوست ماهي ها را کنده،شکمشان را با قيچي چاک مي دهيم و مواد داخل آنها را خارج مي کنيم،مي شوييم و خشک مي کنيم.سپس کمي نمک و فلفل و آبليمو و کره آب کرده به داخل شکم ماهي ها و اطرافشان مي ماليم.قارچ را خرد کرده،پس از شستن،خشک مي کنيم و با کمي نمک و فلفل و آبليمو در کره آب شده سرخ مي نماييم.سير و جعفري را داخل قارچ مي ريزيم و يک تفت مي دهيم؛بعد ماهيها را روي آن مي چينيم.2 تا3 قاشق آبليمو را با 2 تا 3 قاشق روغن آب کرده و کمي نمک و فلفل و پوست نارنج رنده شده را مخلوط مي کنيم و روي ماهيها مي دهيم.ظرف را روي پنجره آخر فر به طرف بالا با حرارت 350 درجه فارنهايت يا 175 درجه سانتيگراد به مدت 30 تا 45 دقيقه قرار مي دهيم؛بايد آب ماهي کشيده شده ولي خشک نشود.ظرف را بيرون مي آوريم و در ديس مي چينيم؛کمي خامه يا کره آب کرده روي آن مي دهيم. از قطعات انواع ماهي مثل شيرماهي،شوريده،قباد و سنگسر به همين طريق مي توان استفاده کرد.