21- بعد از مدت ها تحقیق متوجه شدم که گل کلم تو ترشی حکم پسته تو آجیل رو داره! اما نمی دونم چرا به اندازه پسته خوشحال نیست! شاید چون جاش راحت نیست!
22- آقا مورد داشتیم دختره قفل گوشیشو گذاشته رو حالت شناسایی چهره… رفته حموم اومده دیگه گوشیش باز نشده… الانم دو هفته است داره آرایشای مختلفو امتحان می کنه شاید باز شه!
23- این فیلم خارجیا رو دیدین؟ بچه هه که خوابش می بره مادرش میاد آروم یه پتو می کشه روش، یه بوس کوچولوش می کنه میره. حالا من که خوابم می برد مادرم یه لحاف کرسیه 200 کیلویو از ارتفاع 2 متری زاااارتتت مینداخت روم، پشت بندشم بابام که مثلا حواسش نبود پامو لگد می کرد. بعد که من مثل جن زده ها می پریدم، دوتایی با هم می خندیدن، می گفتن: پدرسوخته الکی خودشو به خواب زده بود!
24- اون روز با یکی از دوستام بیرون بودیم. گفت آدامس اوربیت میخوای؟؟
گفتم نه. ولی اینقدر اصرار کرد تا گفتم باشه بده…
اونم یه آدامس از تو دهنش در اورد نصفش کرد گفت بیا!!!!
من چی بگم به این؟؟
25- عاغا سر جلسه کنکور بعد این که آب معدنی هارو دادن.
بغل دستیم بعد چن دقیقه بطری رو برداشت ی تکونی بهش داد بعد خورد.
شما هم مث من فک میکنید ته نشین شده بوده عایا؟؟
26- آغا داشتم از خیابون رد می شدم خوردم به یه نفر هر چی وسایل دستش بود پخش شد رو زمین!
برگشت بهم گفت مگه کوری جلو چشاتو نیگا کن ….
نمیدونم اما فکر کنم تو فیلما یه جور دیگه بودااااا!! عشخ و عاشخی و اینا…
28- اعتراف میکنم وقتی بچه بودم با بچه های هم سن خودم قیر و آدامس با هم قاطی کردم زدیم به قفل در همسایه ی بغلی.
حالا فکره شو بکونین اون بد بختا بیرون بودن. اومدن موندن پشت در ماهم صحنه ی جرم ترک کردیم
دیوونه خودتی!!!
29- یه بار سر یه کلاس جدی یه استاد خشک و جدی نشسته بودیم.
گفت بنویسید مثال: (میخواست بگه 2 میله به طول …) گفت 2 توله به میل 45 سانتی متر از جنس…
وای ینی ما از شدت خنده میله های صندلیا رو گاز میزدیم!!!
30- بدترین خبر عمرتون رو کی بهتون داد و چی بود؟ باباتون بهتون خبر داد کنکور قبول نشدین؟
مامانتون بهتون گفت سه تا تجدید آوردین و تابستون از سفر خبری نیست؟
تو سفر وقتی دستشویی داری در حد انفجار بعد راننده اتوبوس بگه تا یه ساعت دیگه هیچ جایی که دستشویی داشته باشه نیست!!!
برو ببین چه گناهی کردی بودی که همیجین عذابی برت نازل شد، برو توبه کن.