0

آش شله قلمكار

 
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

آش شله قلمكار

 
 
پیاز خرد كرده را با كمی روغن سرخ كنید تا طلایی شود، زرد چوبه را نیز اضافه كنید....
 

برترین ها: 

مواد لازم برای 4 نفر:


  •    گوشت سردست بدون استخوان: 2 کیلو و نیم
  •    حبوبات:3 پیمانه
  •    آب قلم گوساله:4 پیمانه
  •    برنج: 2پیمانه
  •    پیاز:3 عدد
  •    سبزی آش:یك‌و‌نیم كیلو
  •    زردچوبه، نمك و فلفل: به مقدار لازم
  •    حبوبات، نخود، لوبیا چیتی، لوبیا چشم‌بلبلی، لوبیا قرمز و ماش.
  •    سبزی آش(تره- جعفری-اسفناج-گشنیز)


روش تهیه:

1 -  پیاز خرد كرده را با كمی روغن سرخ كنید تا طلایی شود، زرد چوبه را نیز اضافه كنید.

 2-  حبوبات را از شب قبل خیسانده و همراه گوشت، آب قلم و پیاز سرخ شده بپزید.

3 - برنج را اضافه كرده بعد از پخت مواد بكوبید و مجدد روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا ‌آش كاملا جا بیفتد.

 4 - در آخر روی ‌آش را با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین كنید.

نکات:

1- می‌توان از كشك یا آبغوره در مراحل آخر پخت استفاده كرد.

2- از بلغور گندم هم درصورت تمایل می‌توان یك پیمانه استفاده كرد.

3- درصورت تمایل قلم گوساله را همراه چند حبه سیر و پیاز روی حرارت قرار دهید تا بپزد و از آب آن برای پخت ‌آش استفاده كنید.

4- برنج این ‌آش حتما باید از نوع ایرانی باشد؛ به‌خصوص از برنج نیم دانه باشد.

5- درصورت تمایل می‌توانید از 250  گرم نعناع تازه، ترخون و مرزه هم استفاده كنید.

فوت آشپزی:

این ‌آش معمولا تند است و فلفل بیشتری نسبت به‌ آش‌های دیگر دارد.

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

چهارشنبه 17 دی 1393  9:37 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها