پیاز خرد كرده را با كمی روغن سرخ كنید تا طلایی شود، زرد چوبه را نیز اضافه كنید....
برترین ها:
مواد لازم برای 4 نفر:
-
گوشت سردست بدون استخوان: 2 کیلو و نیم
-
حبوبات:3 پیمانه
-
آب قلم گوساله:4 پیمانه
-
برنج: 2پیمانه
-
پیاز:3 عدد
-
سبزی آش:یكونیم كیلو
-
زردچوبه، نمك و فلفل: به مقدار لازم
-
حبوبات، نخود، لوبیا چیتی، لوبیا چشمبلبلی، لوبیا قرمز و ماش.
-
سبزی آش(تره- جعفری-اسفناج-گشنیز)
روش تهیه:
1 - پیاز خرد كرده را با كمی روغن سرخ كنید تا طلایی شود، زرد چوبه را نیز اضافه كنید.
2- حبوبات را از شب قبل خیسانده و همراه گوشت، آب قلم و پیاز سرخ شده بپزید.
3 - برنج را اضافه كرده بعد از پخت مواد بكوبید و مجدد روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا آش كاملا جا بیفتد.
4 - در آخر روی آش را با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین كنید.
نکات:
1- میتوان از كشك یا آبغوره در مراحل آخر پخت استفاده كرد.
2- از بلغور گندم هم درصورت تمایل میتوان یك پیمانه استفاده كرد.
3- درصورت تمایل قلم گوساله را همراه چند حبه سیر و پیاز روی حرارت قرار دهید تا بپزد و از آب آن برای پخت آش استفاده كنید.
4- برنج این آش حتما باید از نوع ایرانی باشد؛ بهخصوص از برنج نیم دانه باشد.
5- درصورت تمایل میتوانید از 250 گرم نعناع تازه، ترخون و مرزه هم استفاده كنید.
فوت آشپزی:
این آش معمولا تند است و فلفل بیشتری نسبت به آشهای دیگر دارد.