حبوبات را که از شب قبل خیساندهاید بپزید. ترخینه را نیز داخل یك كاسه آب ولرم خیس كرده، سبزی را پس از شستن خرد و به اندازه 3 تا 4 عدد پیاز، آماده كنید...
مواد لازم:
-
ترخینه: 5 قرص
-
سبزی آش: یك كیلو
-
نخود، لوبیا چیتی و عدس: 3 پیمانه
-
نمك، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
-
پیاز داغ: به میزان لازم
-
نعناع داغ: به میزان لازم
روش تهیه:
حبوبات را که از شب قبل خیساندهاید بپزید. ترخینه را نیز داخل یك كاسه آب ولرم خیس كرده، سبزی را پس از شستن خرد و به اندازه 3 تا 4 عدد پیاز، آماده كنید. پس از پخت حبوبات ترخینه را اضافه كنید. پس از چند دقیقه پختن، سبزی را نیز به همراه نمك و فلفل و مقداری از پیاز داغ به آش بیفزایید و اجازه دهید سبزیها پخته شده و كاملا جا بیفتد، سپس داخل ظرف زیبایی ریخته و با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین كنید.
نكته:
به ترخینه (ترخنه) هم گفته میشود. در روستاهای ایران در فصل فراوانی لبنیات، یك نوع بلغور خشك شده به وسیله دوغ تهیه میشود كه برای فصلهای دیگر آن را نگه میدارند و استفاده میکنند.