زمان تهيه: 50 دقيقه به علاوه زمان سرد شدن
زمان پخت: 20 دقيقه
تعداد : براي 6 نفر
مواد لازم براي نان پاي :
آرد 300 گرم به علاوه مقداري براي پاشيدن روي آن
نمك به مقدار لازم
كره 75 گرم
روغن نباتي 75 گرم
آب 5 تا 6 قاشق غذاخوري
شير براي جلا دادن يك قاشق غذاخوري
مواد لازم براي داخل پاي :
پياز خرد شده 1 عدد
هويج خرد شده 2 عدد
گوشت گوساله چرخ كرده 250 گرم
سس گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري
آرد يك و نيم قاشق غذاخوري
نمك نصف قاشق چايخوري
فلفل سياه به مقدار لازم
سيب زميني پخته و خرد شده يك عدد بزرگ
طرز تهيه:
* براي نان پاي:
كره را حرارت داده، آرد و نمك را به آن اضافه كنيد.
5 قاشق غذاخوري آب سرد درون آن بريزيد و مخلوط را به صورت توپ درآوريد. در صورت لزوم مي توانيد از آب بيشتري استفاده كنيد.
سپس 20 دقيقه آن را در جايي بگذاريد تا سرد شود.
* سپس در يك قابلمه متوسط پياز، هويج و گوشت را سرخ كنيد، تا قهوه اي رنگ شوند. سپس حرارت را كم کنيد و سس گوجه فرنگي، آرد و نمک و فلفل را به آن اضافه كنيد.
* مواد بالا را براي يك دقيقه بپزيد. سپس سيب زميني ها را همراه با 150 ميلي گرم آب به مخلوط فوق اضافه كرده، بگذاريد بجوشد. سپس حرارت را كم كنيد تا به مدت 15 دقيقه ديگر آرام بجوشد. پس از آن صبر كنيد تا سرد شوند.
* فر را روي 200 درجه سانتي گراد يا درجه 6 گاز حرارت دهيد. روي خمير آرد بپاشيد و با وردنه دو سوم آن را در كف و كناره هاي قالب کيک پهن كنيد.
* مايه پاي خنك شده را اضافه كنيد. سپس باقيمانده خمير را روي آن پهن كنيد. كناره هاي خمير را كمي مرطوب كنيد و به سمت پايين فشار دهيد تا خوب بچسبد.
* با يك چنگال روي پاي، رد بياندازيد. سپس براي جلا، مقداري شير روي آن بريزيد و به مدت 30 دقيقه آن را حرارت دهيد تا طلايي رنگ شود.
شما مي توانيد پاي آماده شده را با سس گوشت يا پوره سيب زميني ميل كنيد.