مواد لازم برای 3 تا 4 نفر:
روغن مایع دو قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده یك عدد
پودر زیره یك قاشق چایخوری
تره فرنگی حلقه شده (ریز) سه عدد
برگ كوچك اسفناج 150 گرم
تخم مرغ درشت 5 تا 6 عدد
ریحان و جعفری تازه خرد شده یك قاشق غذاخوری
نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
پنیر پیتزا رنده شده 5/1 پیمانه (اختیاری)
طرز تهیه:
* روغن را در تابه بزرگی حرارت داده و فلفل دلمه ای را به مدت پنج تا هفت دقیقه در آن سرخ كنید. سپس زیره را به آن بیفزایید.
* بعد از دو دقیقه تره فرنگی ها را در تابه بریزید و در را آن ببندید تا پنج دقیقه تفت خورده و نرم شوند. آن گاه مقداری نمك و فلفل روی تره فرنگی بپاشید.
* اسفناج ها را به صورت درسته روی تره فرنگی بریزید و در تابه را ببندید تا بخارپز شوند. بعد از سه تا چهار دقیقه مواد را هم بزنید.
* تخم مرغ را به همراه نمك، فلفل، كمی زیره، ریحان و جعفری خرد شده در كاسه ای بریزید و سپس آن ها را خوب هم بزنید.
* مایه حاصله را روی مخلوط داخل تابه بریزید و در تابه را ببندید تا تخم مرغ با حرارت ملایم بپزد و سفت شود.
* در صورت تمایل پنیر رنده شده را روی املت بپاشید و آن را چند دقیقه در فر داغ بگذارید تا پنیر آب شده و كمی طلایی شود.