اس ام اس های عاشقانه
دوشنبه 8 دی 1393 7:11 PM
-
چقدر خوشحال بود شیطان گمان میکرد فریب داده است مرا! نمیدانست تو پرسیده بودی: مرا بیشتر دوست داری یا ماندن در بهشت را ؟
-
روزگارت بر مراد / روزهایت شاد شاد / آسمانت بی غبار /سهم چشمانت بهار / قلبت از هر غصه دور / بزم عشقت پر سرور / بخت و تقدیرت قشنگ / عمر شیرینت بلند / سرنوشتت تابناک / جسم و روحت پاک پاک
-
تا کی در انتظار میگذاری به زاریم ؟ ازآن بعد از اینهمه چشم انتظاریم
-
دلتنگ مباش ، من قلبم را سایه بان دلت کردم و چشمانم را در انتظار دیدنت
-
به که پیغام دهم ؟ به شباهنگ که شب مانده به راه ؟ یا به اندوه کلاغان سیاه ، به پرستو که سفر میکند از سردی فصل ؟ یا به مرغان نکو چیده شهر ؟ به که پیغام دهم که به یادت هستم ؟
-
ویند غروب جایی است که آسمان زمین را می بوسد امشب برایت غروب میکنم آسمان من کجایی ؟
-
تو که رفتی غم دوریت ، خراب و خورد و پیرم کرد / دوباره درد تنهایی ، توی دستاش اسیرم کرد
-
هیچوقت نگذارید کسی که شما فقط ”” یکی از انتخابهایش ” ” هستید ، برایتان تبدیل به ”” اولویت ”” شود !
-
نمیدونم که چجوری فکر کنم تو رو ندارم / آخه تو سنگ صبوری ، چجوری دووم بیارم ؟ واسه من سخته جداییت ، بی تو دنیایی ندارم / زندگیم تیره و تاره ، بی تو فردایی ندارم
-
"آدم" به خدا خیانت کرد! خدا غم آفرید.... تنهایی آفرید... بغض آفرید... اما راضی نشد.. کمی تامل کرد... آنگاه "عشق" آفرید! نفس راحتی کشید!! انتقامش را گرفته بود از آدم...
-
به کدامین گناه از بهشت آغوشت رانده شدم؟ من که حتی وسوسه ی سیب نداشتم..
-
کافیست ! عاشق ترین مرد آدم بود که بهشت را به لبخند حوا فروخت! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام ، بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند...
-
گفت: حالت را نمی پرسم می دانم خوبی, عکس هایت همه با لبخندند!! و نمی دانست عکاس که می گوید سیب… من یاد حماقت حوا می افتم و پوزخند می زنم . . .
-
تو "آدم" من "حوا" سيبي در کار باشد يا نه با تو در آغوش تو بهشت جاريست بوسه هايت طعم سيب ميدهند