0

ته چین گوشت سمنانی

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

ته چین گوشت سمنانی
دوشنبه 8 دی 1393  11:03 AM

مواد لازم:
 

  • برنج آبکش شده : 3 پیمانه
  • گوشت گوسفندی : 500 گرم
  • آلو برقانی یا لواشک : به مقدار دلخواه
  • ادویه مخصوص پلو : به مقدار لازم
  • نمک، ادویه، پودرسیر، فلفل : به مقدار لازم
  • سیب زمینی ورقه شده برای ته دیگ : به مقدار لازم
  • روغن پلویی : به مقدار لازم

ته چین گوشت



طرز تهیه:

1. گوشت را بصورت درسته در ظرف ریخته و نمک، ادویه، فلفل و پودر سیر می‌پاشیم. ته قابلمه را روغن ریخته، سیب ­زمینی ها را می‌چینیم، 1 یا 2 کفگیر برنج روی آن می‌ریزیم، بعد گوشت‌ها را می چینیم و روی آن لواشک یا آلوها را اضافه می کنیم.

2. سپس بقیه برنج را روی گوشت می ریزیم، بطوری که روی گوشت را بپوشاند. در آخر مقداری ادویه پلویی پاشیده و آب روغن به آن اضافه می‌کنیم. ظرف ته چین را به مدت 3 ساعت روی شعله ملایم قرار می­دهیم تا گوشت خوب پخته شود.

3. در پایان کار 2 قاشق روغن پلویی گرم کرده و روی برنج می‌ریزیم. این ته‌چین معمولاً با سالاد شیرازی و سس آبغوره سرو می شود.

نکته آشپزی:

1. به طوری سنتی می‌توان بادمجان درسته را یک برش بزنیم، کمی قره‌قوروت لای آن بگذاریم و برای ته دیگ این برنج بگذاریم.

2. این ته چین مخصوص شهر سنگسر از استان سمنان است. در میهمانی‌های بزرگ بره درسته را زیر برنج می‌گذارند.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها