0

خاطرات خوش راسخونی

meysam001
meysam001
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 448

پاسخ به:خاطرات خوش راسخونی (امتیاز ویژه ویژه ویژه+جـــایــزه)
سه شنبه 16 دی 1393  12:08 AM

نقل قول ali_kamali

با سلام خدمت همه راسخونی های عزیز و خدمت مامور مخفی راسخون که اولین نفرین است که مطالب رو تائیید میکنه .

اما خاطره 

من بصورت اتفاقی با راسخون آشنا شدم . و واسم جالب بود که وقتی پستی میزاشتم  تویی صفحه اول بصورت چرخشی مطلبی که گذاشتم  بودم دیده میشد.  برای همین چند روز نگذشت بو د که پنج تا عنوان کاربری واسه خودم درست کردم و حسابی فعالیت میکردم .غافل از اینکه یک روزی خواهد رسید  که پسورد 4 تا از اونا رو فراموش خواهم کرد. الان نه یادمه که چه امیلی دادم و چه پسوردی. بعدا فهمیدم داشتن کاربری با نام های متعدد خیلی هم جالب نیست و کلی وقت ادم رو میگیره .

یک بار اسمم رو زدن واسه کارت هدیه 15 تومانی اینقدر ذوق کردم انگار برنده 1 میلیاردی شدم . تازه فهمیدم  چرا عکس اونای که برنده قرعه کشی شدن دهانشون تا بناگوش بازه 

و یکبار تو راسخون پست گذاشتم کلی به من اعتراض کردن ( بماند راجب چی بود ) اینم واسم جالب بود . سر همین ماجرا با یکی از کارکنان راسخون تلفنی حرف زدم خیلی لهجه داشت . اصفهانی غلیظ حرف میزد . اما چند وقت پیش با همین شخص تلفنی حرف زدم اصلا انگار ذاتا متولد اصفهان نیست . واسم جالب بود که از اون لهجه اصفهانی دیگه خبری نبود

موفق باشید آقای اشرفی 

فوق العاده بود. خیلی خندیدم (:

وبلاگ شخصی میثم خرمپور

تشکرات از این پست
salma57 omiddeymi1368 amirali123 borkhar khodaeem1 shayesteh2000 nazaninfatemeh sayyed13737373 rasekhoon_m moradi92 tachberdee ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها