0

خاطرات خوش راسخونی

sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

پاسخ به:خاطرات خوش راسخونی
سه شنبه 9 دی 1393  10:22 AM

از خاطرات خیلی خوب من از راسخون ماه اول عضویتم بود که باعث شد من تو راسخون بمونم.

اون موقع ها فقط تالار اثبات حقانیت شیعه می رفتم.

اولین بار که اومدم سایت راسخون دنبال مطالبی دینی بودم برای کنفراس -اثبات دین حقیقی از منابع غیر- یادش بخیر اومدم رفتم قسمت اثبات حقانیت شیعه دیدم چند تا پست بیشتر نبود بعدش به خودم گفتم این چه سایت مذهبی هستش که فقط چند تا پست داره در مود اثبات حقانیت منم هر سایتی میرفتم و مطالب برای خودم جمع میکردم کپیشو تو اون تالار میزدم بعضی مطالب طولانی بودن یکی از کاربران بهم پیام داد که مطالبو کم کم بذارم منم اون کارو کردم بعد از یک ساعت واحد نظارت و یک کاربره دیگه گفتند که چرا پست های بی محتوا می زنید منم که از دست سایت عصبانی بودم بابت مطالب کمش بعد از اخطار نظارت یه مدتی دیگه پست نزدم و حتی زنگ زدم و پیامک دادم به روابط عمومی که از کی مطالب اصولی و اثباتی دین شده بی محتوا هیچی دیگه آقای کیانی هم گفتند که منظورشون از بی محتوا مقدار کم مطالب در هر پست هستش منم که کلا دلخور بودم جواب دادم که بهانه نیارید جناب  یادش بخیر.

از آقای کیانی و جناب منتظری از همین جا بابت رفتار اون روزم معذرت می خوام

من 15 فروردین عضوراسخون شدم بعدش اونقدر پست زده بودم تو تالار اثبات حقانیت که باعث شد 30 همون ماه به عنوان کاربر برتر معرفیبشم که واقعا یکی از علل موندم من تو سایت شد و تازشم 20 فروردینم تو مسابقه روزانه نفر اول شدم خیلی خاطره خوبی بودش.

یعنی تو اون ماه من شانسم از 0 به 100 رسیده بود تو راسخون البته بعد از اون دوباره برگشت تو 0

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

تشکرات از این پست
salma57 ali_kamali borkhar farshon hossein201273 khodaeem1 nazaninfatemeh amirhossein1392 tachberdee shayesteh2000 moradi92 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها