0

خاطرات خوش راسخونی

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:خاطرات خوش راسخونی
یک شنبه 7 دی 1393  9:06 PM

سلام

از جناب اشرفی  برای ایجاد این تاپیک جذاب، تشکر می کنم.

در مورد خاطره ای که اشاره کردید، اولین نمایشگاهی نبود که راسخون در مشهد شرکت می کرد. هر سال ما حضور داریم. 

خاطره خوش زیاده...

مدتی بود وقتی تو خیابون یا اتوبوس یا ... بعضی از بچه های دبیرستانی که منو می دیدند با یه حالت تعجب نگاه و سلام می کردن و بعضیا هم حال و احوال! واسم خیلی جالب بود چون قبلاً این اتفاق نیفتاده بود، همه جای شهر هم این برخوردو نداشتن! برام سوال شده بود. چند هفته گذشت و بالاخره بعد از سلام کردن یکی از همین بچه ها، ازش پرسیدم منو میشناسین؟! گفت بــــــله، اومده بودین مدرسه سایت راسخونو معرفی کردین و بعدش کلی از سایت تعریف کرد! تازه متوجه قضیه شدم.... 

سال گذشته که طرح معرفی سایت در مدارس رو داشتیم، من و چندتا از همکارها به مدارس سطح شهر می رفتیم و سایت رو به دانش آموزان معرفی می کردیم. اینم لینک گزارش های تصویریش. این طرح خودش کلی خاطره خوش داشت که باید سر فرصت براتون تعریف کنم....

تشکرات از این پست
moradi92 salma57 shirdel2 borkhar omiddeymi1368 alirezaHmzezadh tachberdee farshon khodaeem1 ali_kamali shayesteh2000 nezarat_ravabet sayyed13737373 kordabadi nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon amirali123 zare58 yarabyarabyarab papeli mojtabamojtabarayan khaleg ali3439082 glx12007
دسترسی سریع به انجمن ها