0

راهنمای جامع و کامل ویندوز فون 8

 
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 7868

ادامه ...راهنمای جامع و کامل ویندوز فون 8
یک شنبه 7 دی 1393  2:42 AM



۱۳- جستجوی صفحات وب
قبلا در نسخه های قبلی وینفون بخشی با نام find on page وجود داشت که با آپدیت مانگو از وینفون حذف شد اما این بخش با ارائه ویندوز فون ۸ دوباره به این سیستم عامل بازگشت. برای جستجو در صفحات اینترنتی وقتی داخل اینترنت اکسپلورر هستید منوی رو انتخاب کنید و سپس برای جستجو برروی گزینه find on page ضربه بزنید.با نوشتن متنتون داخل هر صفحه جستجوتونو انجام بدید که در صورت وجود اون کلمه یا متن به صورت رنگی به شما نمایش داده خواهد شد و با داشتن گزینه های بعدی و قبلی میتونید گزینه های بیشتر دیگه ای رو مشاهده کنید.

۱۴- میانبر های کیبرد
وقتی از کیبرد استفاده می کنید میتونید با انتخاب ۱۲۳& وارد قسمت اعداد و نماد های صفحه کلیدتون بشید برای صرفه جویی در زمان تایپ متنتون هم مثل سایر سیستم عاملها میتونید انگشتتونو روی یک کلید نگه دارید تا گزینه های دیگه ای رو به شما نشون بده.قسمت دیگه هم بخش تشخیص کلمات هست، برای اینکار چند حرف رو تایپ کنید تا خود کیبرد کلمات پیشنهاد رو به شما نشون بده و شما کلمه مورد نظرتونو انتخاب کنید.
اگه کلمه ای رو که تایپ کردید در دیکشنری کیبرد وجود نداشت میتونید با زدن highlight و سپس زدن + کلمتونو به دیتابیس کیبرد اضافه کنید.

۱۵- افزودن زبان
وارد بخش setting بشید و language+region رو انتخاب کنید،از این قسمت میتونید هر زبانی رو که دوست دارید انتخاب یا دانلود کنید.اینو هم بگم که پشتیبانی از زبان فارسی بسیار عالی و دقیق بود. بدون شک از فارسی کردن وینفونتون بذت می برید.


 

۱۶- اتاق گفتگو بسازید 
یکی از قابلیت های برتر ویندوز فون ۸! کافیه وارد بخش people hub شید و گزینه together رو انتخاب کنید. حالا با زدن + و انتخاب room میتونید یه صفحه مخصوص ایجاد کنید. حالا وارد روم مخصوصتون بشید و افرادی رو که دوست دارید در این صفحه انتخاب کنید.حالا اگه دوستاتون هم وینفون ۸ داشته باشند میتونید باهاشون چت کنید ، عکس و فیلم به اشتراک بذارید و یا حتی اگه دلتون بخواد مکانتونو هم بهشون یاداوری کنید. قابلیت خیلی جالبیه حتما امتحان کنید.

۱۷ – شک دارید بزنید و نگهش دارید!
عجب عنوانی! حقیقتش کار کردن با وینفون خیلی سادست اما اگه خیلی آدم حواس پرتی هستید و از وضعیت هر اپی خبر ندارید کافیه تو قسمت اپ ها (نه کاشی ها) روی هر اپی که میخواید در موردش بدونید کمی نگه دارید تا گزینه هاش ظاهر بشن! به همین راحتی.

۱۸ – کپی و پیست
اگه متنی در صفحه دیدید کافیه روش بزنید تا highlight بشه! خیلی خیلی از این قسمتش خوشم اومد. وقتی های لایت شد میتونید با کشیدن دو تا دایره در سمت راست و چپ متنی رو که میخواید انتخاب کنید و بعدش آیکون کپی رو فشار بدید. حالا هر جا دلتون میخواد پیستش کنید.



۱۹- از اسمارتفونتون به عنوان ریمتوت ایکس باکس ۳۶۰ استفاده کنید.
اگه ایکس باکس و گوشیتون به اینترنت وصل هستن کافیه وارد بخش ایکس باکس گوشیتون بشید و حسابی روی کنسولتون کنترل داشته باشید.آواتارتونو ببینید یا نگاهی به افتخاراتتون ( اچیومنت ها تون ) بندازید و اگه حوصلتون سر رفته آواتارتونو کمی تغییر بدید!!! لباسای خوشگلی داشت براش!ا البته در این قسمت میتونید روی بازی های گوشیتون هم کنترل داشته باشید،مثلا بازی دانلود کنید یا بازی هایی که دارید رو اجرا کنید.

۲۰- فضای ابری
اگه اپ اسکای درایو رو از مارکت دانلود کنید میتونید به آسونی روی فضای ابری اکانت ماکروسافتتون نظارت داشته باشید!البته بدون این اپ هم میتونید از فضای ابریتون استفاده کنید اما اگه دانلودش کنید امکانات خیلی خوبی بهتون میده.مثلا وقتی عکس میگیرید میتونید با زدن براحتی روی اسکای درایود آپلودش کنید.البته حتی میتونید با انتخاب چند عکس یا هر فایل دیگه همشونو روی فضای ابری اسکای درایوتون آپلود کنید.
من خودم درایو گوگل رو تو اندروید خیلی بیشتر دوست دارم!!!

۲۱- صدای فایلهای مدیاتونو تقویت کنید
در گوشی های وبنفونی نوکیا مثل لومیا میتونید هدفونتونو به گوشی وصل کنید و از تنظیمات گسترده ای که بهتون داده میشه لذت ببرید.با داشتن اکولایزر های مختلف مطمئن باشید که از شنیدن موسیقیتون لذت میبرید حتی علاقه مندان بیس هم با دیدن بیس زیادی که بهشون داده میشه ممکنه اکولایزر بیسشونو کم هم بکنن.البته خود نویسنده گویا از قسمت دالبی تنظیمات صدا خیلی لذت برده اما من هنوز خودم این قسمتو امتحان نکردم!!!

۲۲- مولتی تسکینگ
این قسمت خیلی ساده و زیبا طراحی شده، کافیه کلید back رو کمی نگه دارید تا پنجره های بازتون کوچیک بشن، حالا میتونید هر اپی که در حال اجرا هست رو مشاهده کنید و یا اگه دلتون خواست باز یا بستش کنید.

 

۲۳- NFC بسیار کارامد
هر چند فعلا NFC زیاد تو ایران کاربردی نشده اما سایر کشور ها به خوبی دارن از این فناوری استفاده میکنن! در قسمت های مختلفی استفاده از NFC رو میشه مشاهده کرد. این قاعده از ویندوز فون ها هم جدا نیستن به خصوص نوکیا که مانور زیادی روی این قسمت داشت.حالا با داشتن NFC و وارد کردن اطلاعاتتون در Wallet به راحتی خرید کنید یا به عنوان کیف الکترونیکی ازش استفاده کنید. حتی میتونید با یه گوشی NFC دار دیگه با زدن به هم اطلاعات مورد نظرتونو مبادله کنید.

۲۴- نوت برداری
به شخصه از این قسمت لذت بردم. از ترکیب OneNote با ویندوز فون ۸ قابلیتی بوجود اومده که به همراه امکان همسان سازی با کامپیوتر و اکانتهای ماکروسافت هیچ وقت،مطمئن باشید هیچ وقت نوشته یا فایلی رو از دست نمیدید!اگه با OneNote کار کرده باشید میدونید که یکی از بهترین اپ ها برای یادداشت برداری با قابلیت های فراونه که حس خاصی از نوت برداری و به کل نوشتن رو به شما میده.

۲۵- ساخت و ویرایش اسناد
با افزوده شدن آفیس به ویندوزفون شما یک اپ کامل از ورد و اکسل دارید.کافیه با زدن + و انتخاب ورد یا آفیس کاری رو که دوست دارید انجام بدید.مطمئن باشید ورد و اکسل در ویندوز فون عملکرد های قابل قبولی دارن هر چند جای نسخه های دسکتاپ رو نمیگیرن اما باز هم شما رو راضی خواهند کرد.با داشتن تنظیمات و قابلیت های فراوان میتونید آفیستونو هر طور که دوست دارید شخصی سازی کنید برای مثال اندازه ، رنگ و فونتتونو تغییر بدید و از کار کردن برروی آفیس گوشیتون لذت ببرید.
این بود نگاهی به ویندوز فون ۸ . امیدوارم که لذت برده باشید و به خاطر ضعف ها و یا کمبود های نوشته مارو ببخشید.سعی می کنم تا هر از گاهی این مقاله رو آپدیتش کنم.

 

     Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها