تکلم امیر المؤمنین با خورشید در حضور ابوبکر و عمر و صحابه
چهارشنبه 3 دی 1393 3:31 AM
تکلم امیر المؤمنین با خورشید در حضور ابوبکر و عمر و صحابه
امیر المؤمنین بیرون آمد در حالیکه ابوبکر و عمر و عده ای از مهاجرین و انصار همراه آن حضرت بودند تا به بقیع رسیدند و حضرت بر مکان بلندی از زمین ایستاد . همین که خورشید طلوع کرد حضرت فرمود: سلام بر تو ای خلق جدید خدا که مطیع او هستی. صدایی از آسمان شنیدند و جواب گوینده ای را که می گفت: سلام بر تو ای اول، و ای آخر ، و ای ظاهر و ای باطن و ای کسی که به هر چیزی عالم هستی.
تعجب و بیهوشی حاضران از تکلم خورشید
وقتی ابوبکر و عمر و مهاجرین و انصار سخن خورشید را شنیدند از هوش رفتند. آنان بعد از چند ساعت به هوش آمدند در حالیکه امیرالمؤمنین از آن مکان رفته بود! همگی خود را به حضور پیامبر رسانیدند و عرض کردند: شما می گوئی علی بشری مثل ماست. خورشید او را با سخنانی مخاطب قرار داد که خداوند خود را با آن مخاطب قرار داده است!!
تفسیر گفتار خورشبد با امیرالمؤمنین
پیامبر فرمود: از او چه شنیدید؟ گفتند: از خورشید شنیدیم که می گفت: « سلام بر تو ای اول » پیامبر فرمود: راست گفته است، او اول کسی است که به من ایمان آورده است. گفتند: از خورشید شنیدیم که می گفت: « ای آخر » فرمود: راست گفته است، او آخرین کسی است که با من تجدید دیدار می کند. او مرا غسل و کفن می کند و مرا داخل قبرم می نماید. گفتند: از خورشید شنیدیم که می گفت: « ای ظاهر » فرمود: راست گفته است، همه ی علم من برای او ظاهر شده است. گفتند: از خورشید شنیدیم که می گفت: « ای باطن » فرمود: راست گفته است. همه ی اسرار در باطن اوست. گفتند: از خورشید شنیدیم که می گفت: « ای کسی که به هر چیزی عالم هستی » فرمود: راست گفته است، اوست عالم به حلال و حرام و واجبات و مستحبات و آنچه از این قبیل است. همه بر خاستند و گفتند: « محمد ما را در ظلمت انداخت »!! و بعد از درب مسجد بیرون رفتند.
Android , iOS , Windowsphone , Symbian , Java, Mobile Review ,Learning