پاسخ به:gharibeh مهمان مدیر پاسخگو
یک شنبه 30 آذر 1393 10:09 AM
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم.
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما.
1- چرا خودتون در تالارهای تحت مدیریتتون فعالیتی نمی کنید؟ به نظر جنابعالی فعالیت مدیر تالار در تالار تحت مدیریت مهم نیست؟
بنده در تالار تحت مدیریت خودم فعالیت دارم.حالا شاید خیلی کم باشه که اعلام کردم به دلیل مشغله ی زیاد کاری نتونستم تو این دو ماه زیاد فعالیت داشته باشم اگر به قبل از این دوماه برگردیم متوجه میشید که فعالیت داشتم.اصلا داغ شدن یه مبحث و بازدید از اون به مشارکت 100 درصد مدیر بستگی داره.حالا باز هم چشم سعی میکنم بعداز این ایام فعالیت بیشتری داشته باشم.روی چشم
2- پستهایی که کاربران در تالارتان می گذارند را میخوانید؟ چرا تشکر نمیزنید؟ به نظر جنابعالی تشکر زدن مدیر زیر پستهای کاربران نشانه از ارج نهادن به فعالیت کاربران و وقت گذاشتن در آن تالار نیست؟
من تمامی تایپکها و پست هارومیخونم.راستش متاسفانه این مورد کاملا حق باشماست. بنده از دکمه تشکر بسیار کم استفاده میکنم.ولی از کسانی که پست گذاشتند اکثرشون در جریان هستند که از طریق صندوق پیام مراتب تشکر رو بجا آورده ام.این قصور نیز از جانب بنده هست.
3- چرا جنابعالی هیچ گاه درخواست لینک چرخشی یا برترین ها نداشته اید؟ به نظر شما پست برتر چه طور پستی می باشد؟
متاسفانه در تالار شخصیتها بنده تا اون جایی که رصد کردم پست مناسبی برای قرار گرفتن در لینک چرخشی وجود ندارد.و حتی چند پست رو هم که خودم ویرایش کردم هم متاسفانه کاملا متوجه کپی و پیست از سایتهای دیگر شدم که به نظر من پستی باید برتر باشد که حداقل دست نویس باشد که لینک های سایت مربوطه حداقل در ان پاک بشه ودر پایان ذکر منبع گردد.
4- چرا تالار تحت مدیری جنابعالی کاربر برتر ندارد؟ به نظر شما کاربر برتر چه ویژگی باید داشته باشد؟
در حال حاضر یک تالار و یک زیر تالار در اختیار بنده هست که در مسابقات سایر سایتها باید مدیریت محترم تالار مسابقات اگر کسی در نظرش هست رو انتخاب نمایند.در تالار شخصیتها همونطور که در پست قبلی پاسخ دادم اولا که من وقتی مدیریت این تالار ها رو بر عهده گرفتم نزدیک ایام محرم و صفر بود و در این دوماه بنده کاملا در شغل خودم بودم و مشغله ی بسیار زیاد فکری و کاری اصلا اجازه فعالیت نداد به من و همچنین در قسمت برنامه های آتی اگر خوانده باشید نه تنها کاربر برتر تالار رو خواهیم داشت بلکه عنوان کردم برترین کاربر راسخون رو هم با اجازه مسئولین خواهیم داشت.
5- زیر تالار پندها و جملات قصار بزرگان چه ارتباطی با تالار شخصیت ها دارد؟
به هر حال این شخصیت ها هستند که این جملات ناب و در بعضی مواقع سرشار از مفاهیم آموزنده رو به زبان آوردند و در واقع محصول خروجی شخصیت های ماست چه بسا انسانی فرومایه ولی با جملات آموزنده ای داشته باشیم.ولی یه مشکلی که داره میشد به گونه طراحی بشه که تفکیک پذیری بیشتری داشته باشه و اصلا تو تالار تفریحات قرار بگیره ولی این نیز از مدیریت قبلی به ارث رسیده و من همین جا از مدیریت قبلی تالار که نمیدونم کدوم یکی از دوستان بودند نیز تقدیر و تشکر دارم.
موفق باشید.
زنده باشید و تشکر از انتقادات بجا و بر حق شما انشاا... سعی میکنم با کمک شما دوستان این نواقص به مرور زمان رفع شود.
مدیر تالار شخصیت ها