0

مبحث هفتاد و نهم طرح صالحین: «رحلت پیامبر اسلام(ص)، شهادت امام حسن(ع) و امام رضا(ع)»

victoryone
victoryone
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6330

پاسخ به:مبحث هفتاد و نهم طرح صالحین: «رحلت پیامبر اسلام(ص)، شهادت امام حسن(ع) و امام رضا(ع)»
شنبه 29 آذر 1393  2:09 PM

بخل

پيامبر صلي الله عليه و آله به طواف خانه خدا مشغول بود ، مردي را ديد كه پرده كعبه را گرفته و مي گويد : خدايا به حرمت اين خانه مرا بيامرز !
رسول خدا صلي الله عليه و آله فرمود : گناه تو چيست ؟ گفت : گناهم بزرگتر از آن است كه برايت توصيف كنم . فرمود : واي بر تو ، گناه تو بزرگتر است يا زمينها ؟ گفت : گناه من .
فرمود : گناه تو بزرگتر است يا كوهها ؟ گفت : گناه من .
فرمود : گناه تو بزرگتر است يا آسمانها ؟ گفت : گناه من .
فرمود : گناه تو بزرگتر است يا عرش خدا ؟ گفت : گناه من .
فرمود : گناه تو بزرگتر است يا خدا ؟ گفت : خدا اعظم و اعلي و اجل است .
فرمود : واي بر تو گناه خود را برايم وصف كن . گفت : يا رسول الله ، من مردي ثروتمندم و هر وقت سايلي رو به من مي آورد كه از من چيزي بخواهد ، گويا شعله آتشي رو به من مي آورد .
پيامبر صلي الله عليه و آله فرمود : از من دور شو و مرا به آتش خود مسوزان ! قسم به آن كه مرا به هدايت و كرامت برانگيخته است ، اگر ميان ركن و مقام بايستي و دو هزار سال نمازگزاري و چندان بگريي كه نهرها از اشكهايت جاري شود و درختان از آن سيراب گردند ، و آنگاه با بخل و ليامت بميري خدا ترا به جهنم مي افكند .
واي بر تو ، مگر نمي داني كه خدا مي فرمايد (هر كه بخل كند تنها بر خود بخل مي كند . )

(و هر كسي از بخل ، نفس خويش را نگاهدارد آنان رستگارانند

ي‍ك‍ص‍د م‍وض‍وع‌ پ‍ان‍ص‍د داس‍ت‍ان      نوشته سيد علي اكبر صداقت(بخش  بی نیازی )

تشکرات از این پست
omiddeymi1368 zahra7720
دسترسی سریع به انجمن ها