0

سومین نشست تخصصی وبلاگ نویسان/ "تجارب شما از مسابقات وبلاگ نویسی"

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

پاسخ به:سومین نشست تخصصی وبلاگ نویسان/ "تجارب شما از مسابقات وبلاگ نویسی"
چهارشنبه 3 دی 1393  8:33 PM

با سلام وعرض و ادب

1-آسیب شناسی مسابقات وبلاگ نویسی از دید شما ؟

*به نظر من یه سری از این داورا کلا به کم و کیف کار داوری نا اشنا هستن.

**درسته گذاشتن پست تالیفی خیلی خوبه ولی این بنا نمیشه که پست های کپی شده نادیده گرفته بشه

cheekyاگه توجه کرده باشین هر از گاهی یه چیزی تو جامعه ما مُد میشه از  پوشش وحرف زدن گرفته تا همین وبلاگ نویسی. الان مُد،مُد پست های تالیفی و دست نویس هست خدا میدونه کی میخواد این مد فروکش کنه

***یه نقص کار داوری وبلاگ نویسی بخصوص وبلاگ نویسی رضوی این بود که اسامی وبلاگ های برتر بعد از گذشت 4 ماه درج نشد و این بی احترامی به شرکت کننده است، البته یکی دو تا مسابقه دیگه هم همین طور بودن که اوایل خیلی خوب تبلیغات میکنن ولی به اعلام نتیجه که میرسه ضعیف عمل میکنن

2-تجارب کسب شده شما از مسابقات وبلاگ نویسی؟

داوری مسابقات خیلی سلیقه ای هست.به نظرم حرف اول و اخر رو تو وبلاگ ظاهرش میزنه.چون بودن وبلاگایی که به خاطر ظاهرشون برنده شدن در صورتی که 15 تا مطلب بیشتر تو وبلاگ قرار نداده بودن .میدونم الان میگین دست نویس بوده باید عرض کنم که از این 15 تا 9 تا مطلب رو بنده هم تو وبلاگم گذاشته بودم و  هردو کپی شده گذاشته بودیم

3-به چه نکاتی توجه داشتید که باعث شد در مسابقه وبلاگ نویسی حایز رتبه شوید ؟شما چه نکات فنی ومحتوایی را در وبلاگتان رعایت کردید؟

به جز مسابقه وبلاگ نویسی غدیر در راسخون و مسابقه وبلاگ نویسی رضوی تو مسابقه دیگه ای برنده نشدم وروی صحبتم با داوری وبلاگ های راسخون نبوده و نیست

*وبلاگ رو هر روز بروز میکنم و تو هر مطلب یه عکس قرار میدم

*گذاشتن منبع برای مطالب .البته خودم اوایل به دلیل نا اشنا بودن این کارو نمیکردم

*به نظرم گذاشتن پستها با رنگ بندی های مختلف باعث میشه که خواننده از خوندن مطلب خسته نشه ولی نمیدونم چرا این خلاف قوانینه 

* هرچقدر با وبلاگای بیشتری تبادل لینک داشته باشیم بازدید وبلاگ بالا میره ولی در کل وبلاگای مذهبی بازدیدشون خیلی کمه چون موضوع برای خیلیا جذاب نیست تا پیگیر وبلاگ باشن

*گذاشتن صوت خودکار برای وبلاگ خلاف قوانینه که قصد دارم علیرغم میل باطنی از حالت خودکار خارجش کنم

*سعی کردم زیاد از کدهای جاوا استفاده نکنم تا سرعت لود وبلاگ پایین نیاد البته به خاطر حجم عکس ها بازم صفحه دیر لود میشه که در جهت رفعش هستم

**در کل هنوز به کار وارد نیستم و دارم از دوستان کسب تجربه میکنم

در اخر باید یه تشکر بکنم از اقای سجادی که خیلی بهم کمک کردن و یه تشکر خاص و ویژه تر از اقا سید که ظاهر وبلاگ عاشق رضا ماحصل زحمات ایشون هست و اگه چیزی از وبلاگ نویسی یاد گرفتم مدیون زحمات این دو بزرگوار هستم که همیشه با روی باز پاسخگو بودن .فکر کنم تو هر موضوعی که میزارید من باید از این دو بزرگوار تشکر کنم:))

در پناه اقا امام رضا باشید ان شاءالله

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
omiddeymi1368 moradi92 rasekhoon_weblog amirali123 sayyed13737373
دسترسی سریع به انجمن ها