0

سومین نشست تخصصی وبلاگ نویسان/ "تجارب شما از مسابقات وبلاگ نویسی"

omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

پاسخ به:سومین نشست تخصصی وبلاگ نویسان/ "تجارب شما از مسابقات وبلاگ نویسی"
سه شنبه 2 دی 1393  11:28 AM

1- آسیب شناسی مسابقات وبلاگ نویسی از دید شما؟

داوری سریع و شاید بدونِ داشتنِ دقّت کافی، نبودِ یک سری امتیازبندی واضح و روشن(مثلاً جدول امتیازاتی که مشخص کنه هر فاکتور چقدر ارزش داره)، در نظر نگرفتن یک سری محدودیتها(مثلاً تعداد پستها و نظرات ارسالی هر کاربر در هر روز)، توقّف یا کاهش فعالیت بعضی از وبلاگها پس از اتمام زمان مسابقه.

2- تجارب کسب شده شما از مسابقات وبلاگ نویسی؟

نوشتن پستهای دست نویسِ بیشتر در کنار پستهای کپی-پیستی، تبادل لینک بیشتر، نظر دادن در سایر وبلاگهای دوستان، پیگیری و فعالیت روزانه ی بیشتر در زمینه وبلاگ و وبلاگ نویسی، آشنایی بیشتر با کدها و کلاً افزایش سطح اطلاعات مربوط به وبلاگ نویسی.

3- به چه نکاتی توجه داشتید که باعث شد در مسابقه وبلاگ نویسی حائز رتبه شوید؟ شما چه نکات فنی و محتوایی را در وبلاگتان رعایت کردید؟

من اوّلین مرتبه ای که در مسابقات وبلاگ نویسی شرکت کردم، همین "مسابقه ماه محرّم" بود و فرصت خوبی بود تا علاوه بر افزایش اطلاعات خودم در رابطه با موضوع مسابقه(یعنی محرّم)، تونستم اطلاعات وبلاگیمو هم بیشتر کنم. گرچه در بخش وبلاگ نویسی جزو 15 نفر برتر نبودم، امّا "متوسط" عمل کردم!

* نکات فنی و محتوایی که رعایت کردم اینا بود:

1- استفاده از 8 پست در هر صفحه.

2- عدم استفاده بیش از حد از ابزار وبلاگ.

3- ذکر منبع(سایت، کتاب و ...) برای کلیه مطالب غیر دست نویس.

4- افزایش پیوندها و تبادل لینک با دوستان.

5- استفاده از فونت زیبا(با سایز و رنگ مناسب) تا مخاطب خسته نشه از خوندن اون مطلب.

6- عدم استفاده از مطالب طولانی(حتی الأمکان).

7- ویرایش مطالب(جهت اصلاح غلطهای املایی و نگارشی). 

8- عدم استفاده از نوای وبلاگ(هر گونه صوت شامل نوحه و سخنرانی / مگر اینکه خودکار نباشه). چون خوشَم نمیومد، از این بابت که تا طرف وارد وبلاگ میشه یه دفه اون صوت، آدم رو میترسونه و روی اعصابه تقریباً!!!!! به عبارتی جالبناک نیس!!! البته اگه توسط خود شخص فعّال بشه، خوبه، موافقم!

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

تشکرات از این پست
moradi92 amirali123 hossein201273 rasekhoon_weblog sayyed13737373
دسترسی سریع به انجمن ها