پاسخ به:سومین نشست تخصصی وبلاگ نویسان/ "تجارب شما از مسابقات وبلاگ نویسی"
دوشنبه 1 دی 1393 12:22 PM
1-آسیب شناسی مسابقات وبلاگ نویسی از دید شما ؟
آخه ما كي باشيم كه آسيب شناسي بكنيم ...خخخ ديگه چون اين همه اصرار و زنگ و نامه و... باشه مي نويسم ...خخخخ
خب به طور كلي بگم يكمي سخته چون به اقتضاي زمان و نوع مسابقه آسيبهاش هم ميتونه متفاوت باشه .....عنايت ميفرماييد ....
حال كلي
ميتونه كم بودن جوايز ( چه نقدي چه هديه چه امتيازي ) از لحاظ تعداد ميگم ها
ميتونه نحوه اطلاع رسانيش باشه يكمي كم ميبينم
ميتونه نوع داوري داور محترم باشه شايد يه داور از يه وبلاگ ( آرشيو عكس بچه !!!!!) خوشش بياد تا مثلا از يه وبلاگ مثلا كاربر محبوب دلها ...خخخخخ
ملتفت كه هستين چي ميگم ...شايد ها ...
2-تجارب کسب شده شما از مسابقات وبلاگ نویسی؟
تجارب كه درسته من محبوب دلها هستم و ...........
ولي به طور كلي من خودم هيچي بلد نبودم حتي اون و وبلاگ رو هم نميتونستم ........... خيلي چيزا ياد گرفتم و با انواع كد هاي وبلاگ نويسي آشنا شدم ........
3-به چه نکاتی توجه داشتید که باعث شد در مسابقه وبلاگ نویسی حایز رتبه شوید ؟شما چه نکات فنی ومحتوایی را در وبلاگتان رعایت کردید؟
با اينكه محبوب دلها هستم نميدونم 100 نفر بود يا 80 نفر رتبه 20 ام رو كسب كردم
براي اولين تجربه وبلاگ نويسي كه داشتم خودم راضي بودم البته تمام هدف فقط به خاطر خود امام حسين (ع) بود كه شركت كرده بودم و هر روز هم مشتاقتر ميشدم به ادامه دادنش
والله آقا معلمم به من نگفت كه چه نكاتي فني رو انجام دادم ..... فقط از هر چي كه دلم خوشم ميومد البته در چهار چوب قوانين از اونا استفاده ميكردم و ..............
منتظر حضور شما هستیم
شما كه هميشه در دلم حضور داريد
من را هم در دلتان ( البته مزنه كردم زمينش خيلي گرونه ....خخخ ماهم كه فقيريم تو چشاتون چادر ميزنيم ...خخخخ)
غزال خوش صدا توئی ، راسخون
شیرین تر از عسل توئی ، راسخون
بین تموم سایتهای اینترنت
نگین بی بدل توئی ، راسخون