پاسخ به:سومین نشست تخصصی وبلاگ نویسان/ "تجارب شما از مسابقات وبلاگ نویسی"
یک شنبه 30 آذر 1393 8:20 PM
با سلام و عرض ادب و احترام؛
1-آسیب شناسی مسابقات وبلاگ نویسی از دید شما ؟
1. به نظرم در داوری مسابقات، باید یه سقفی بزارن برای تعداد پُستهایی که هر شرکت کننده میتونه در روز بزاره! اینطوری، سهم حداکثری بودن پُستها در مسابقه، منصفانه میشه و عده ای به صرف داشتن تعداد پُست زیاد، برنده نمیشن.
2. بر منابع پُستها نظارت بشه. من دیدم جزو وبلاگهای برتر که شاید بگم بالای نود درصد پُستها از یک سایت خاص کپی شده بود!
3. وبلاگ و فتووبلاگ باید به صورت مجزا از هم داوری بشن.
4. بدی این مسابقاتی که همه شرکت کننده ها از کار هم خبر دارن اینه که میرن و از کار هم دیگه ایده میگیرن. (خیلی مودبانه اش رو گفتم). در این مسابقه من دیدم دوستانی که بلافاصله عکس یا مطلبی رو از وبلاگ من کپی کردن و در وبلاگشون قرار دادن. آخرِ نامردی... به نظرم اگه کسی از رقباش خبر نداشته باشه و ندونه با چه کسانی داره رقابت میکنه، شاید بهتر باشه.
5. اگه از اول بارم نمرات پارامترهای ارزیابی نهایی معلوم باشه، بهتره و بعد از مسابقه انتقاد کمتری شکل خواهد گرفت نه اینکه بعد از اعلام نتایج مشخص بشه که فلان پارامتر، بیشتر اهمیت داشته.
2-تجارب کسب شده شما از مسابقات وبلاگ نویسی؟
سلیقه داوران خیلی در نتیجه مسابقه مهمه.
3-به چه نکاتی توجه داشتید که باعث شد در مسابقه وبلاگ نویسی حایز رتبه شوید ؟شما چه نکات فنی ومحتوایی را در وبلاگتان رعایت کردید؟
1. تمیز بنویسیم با فونت و سایز و رنگ مناسب و استفاده درست و به جا از عکسها.
2. ابزار کمتر، وبلاگ سبکتر!
3. وبلاگ رو مرتب، به روز کنیم.
4. مطلبی رو بزاریم که لااقل خودمون یه مرتبه خونده باشیمش و به دلمون نشسته باشه.
5. مطالب کپی شده رو به دقت بررسی کنیم و خطاهای املایی و نگارشی احتمالی اون رو اصلاح کنیم.
6. به نظرات سازنده دوستان بها بدیم و مستبد و خود رأی نباشیم.
7. انتخاب یک قالب مناسب برای وبلاگ.
8. قبل از اینکه دیگران بخوان وبلاگمون رو داوری کنن، خودمون یه دفعه بشینیم و بیطرفانه اونو نقد و داوری کنیم.
البته من فقط یه تجربه شرکت در مسابقه رو داشتم و دوستان باتجربه تر، نظرات سازنده تری رو بیان کردن.
کاش میشد زمان چند سال، به عقب برگرده!!
اون وقت، حتماً یه راه دیگه رو میرفتم و الان اینجای زندگی نبودم!!